LOGITECH - X-530 70W 5.1 SPEAKER CREATIVE INSPIRE T6060 5+1 SPEAKER PHILIPS MMS460 5.1 SPEAKER araştırdım ve üç ses sisteminden birine karar veremedim...sizin gorusleriniz....
Defalarca konuşulan bir konu. İlk iki model hakkında yorum yapamıyorum, çünkü denemedim, bilmiyorum.
MMS 460 hakkında yorum yapayım. PC'de yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Creative 5.1 Live ses kartım var. Çoğu yorumun aksine baslarını gayet başarılı buluyorum, sanırım çoğu kişi mixer konfigürasyonunu ve ses kartı yazılımlarını kontrol etmeden mucize bekliyor. Ben amatör müzisyenim ve aynı zamanda çok sağlam bir dinleyiciyim :). Aldığıma çok menunum, ben de logitech ve philips arasında kalmıştım ama bence orta sınıf bir 5.1 ses kartıyla mükemmel sonuçlar alabilirsin bu sistemle.
Peki fiyatlar ne yönde.
Ben creative buldum sıkı pazarlık ile 110 YTL ye alabilirim 5+1.
Audigy value ses kartım var. ARakdaşlar creative alma hiç iyi değil diyorlar. Bende logitech ve philips düşünüyorum ama fiyatlar biraz yüksek
bende mms460 öneririm bass ları gerçekten sınıfında 1 numara
MMS460 ı dinlemedim ama 2 inden alt olduğunu düşünüyorum ve duyumlarım bu yönde.
T6060 toplamda 72W ses üretiyor ve uydularun performansı iyi.
X-530 toplamda 70W rms güce sahip bassları nispeten kuvvetli.
Bu t6060 ve x-530 ile başımdan geçen bir olayı anlatayım. Vatan computerde X-530 ve T6060 yanyanaydı (ben X-530 kullanıyorum) bende cihazlara bakarken gelen ilgili;
- Buyrun yardımcı olayım. - Sistem bakıyorum. - Tabi size önereceğim tek model var X-530 dedi ve özelliklerini anlatacaktı ki, - Ben T6060 a bakarak arkadaşlarım bu modeli tavsiye etti dedim. - Adam peki siz bilirsiniz dedi ve uzaklaştı. Ne demek istedi anlamadım.
Eski bir philips mms 460 kullanıcısı olarak asla tavsiye etmiyorum.Çok kötü bir set bence zaten bir süre kullanıp sattım.Ayrıca çok zor sattım alıcıda zor bulunuyor o sete.Şu anda yeni aldığım Logitech X530 u kullanıyorum ve çok memnunum mms 460 tan kat kat daha iyi.Arkadaşım sana tavsiyem tercih listenden mms 460 ı çıkar T6060 veya X530 dan birini tercih et.İki sette sınıfının en iyisi.
ben sistemlerden t6060 ve mms460 ı dinleme fırsatı buldum..henuz x530 u dinlemedim..ben listemden mms460 ı çıkardım..t6060 ın sesi çok geniş bir alanda olmasına rağmen çok kuvvetli..kucuk bir alanda mms460 ı dinledim ve gerçekten hayal kırıklığına uğradım. diğeri ile kıyaslanamaz bence. x530 u da dinleyince son kararımı vereceğim.tavsiye ve yorumlarınız için teşekkur ederim....
quote:
Orjinalden alıntı: bergg
ben sistemlerden t6060 ve mms460 ı dinleme fırsatı buldum..henuz x530 u dinlemedim..ben listemden mms460 ı çıkardım..t6060 ın sesi çok geniş bir alanda olmasına rağmen çok kuvvetli..kucuk bir alanda mms460 ı dinledim ve gerçekten hayal kırıklığına uğradım. diğeri ile kıyaslanamaz bence. x530 u da dinleyince son kararımı vereceğim.tavsiye ve yorumlarınız için teşekkur ederim....
mms 460 ı listeden çıkarmakla iyi yapmışsın dostum.Zaten önemli olan dinleyerek almak bu sayede kendi kulak zevkine hitap edeni bulursun.tiz istiyorsan t6060 ı al bass istiyorsan x530 u.Sana kolay gelsin
hiçbiri bence.Creative hariç ikisini dinledim.Yorumum philips o fiyata çok bence.O set o fiyatın performansını vermiyor.Logitech iyi fakat midleri yetersiz böyle baslar hoş ama yetersiz mid müziğe kapılmanı engelliyor.Microlablara bakmanı tavsiye ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: baykartal
MMS460 ı dinlemedim ama 2 inden alt olduğunu düşünüyorum ve duyumlarım bu yönde.
T6060 toplamda 72W ses üretiyor ve uydularun performansı iyi.
X-530 toplamda 70W rms güce sahip bassları nispeten kuvvetli.
Bu t6060 ve x-530 ile başımdan geçen bir olayı anlatayım. Vatan computerde X-530 ve T6060 yanyanaydı (ben X-530 kullanıyorum) bende cihazlara bakarken gelen ilgili;
- Buyrun yardımcı olayım. - Sistem bakıyorum. - Tabi size önereceğim tek model var X-530 dedi ve özelliklerini anlatacaktı ki, - Ben T6060 a bakarak arkadaşlarım bu modeli tavsiye etti dedim. - Adam peki siz bilirsiniz dedi ve uzaklaştı. Ne demek istedi anlamadım.
bana da kaliteli ses ve ayrıtı istersen creative yüksek bass istersen ve amatör isen logitech kullanmalısın t6060 ın bassları x530 kadar kuvvetli değil ama aldığın uydu kalitesini x530 da göremezsin dedi
quote:
Orjinalden alıntı: Tom amca
Eski bir philips mms 460 kullanıcısı olarak asla tavsiye etmiyorum.Çok kötü bir set bence zaten bir süre kullanıp sattım.Ayrıca çok zor sattım alıcıda zor bulunuyor o sete.Şu anda yeni aldığım Logitech X530 u kullanıyorum ve çok memnunum mms 460 tan kat kat daha iyi.Arkadaşım sana tavsiyem tercih listenden mms 460 ı çıkar T6060 veya X530 dan birini tercih et.İki sette sınıfının en iyisi.
açıkçası görüşe tam olarak katılamayacağım... çünkü mmsin uyduları tizleri çok daha iyi weriyor. x530 un uyduları ise tiz konusunda cansız ve vasat. 3 setten birini tercih edecek olsam creative alırdım. her ne kadar bas performansı diğer iki setin altında kalsa da...
quote:
Orjinalden alıntı: CWaRRioR
quote:
Orjinalden alıntı: Tom amca
açıkçası görüşe tam olarak katılamayacağım... çünkü mmsin uyduları tizleri çok daha iyi weriyor. x530 un uyduları ise tiz konusunda cansız ve vasat. 3 setten birini tercih edecek olsam creative alırdım. her ne kadar bas performansı diğer iki setin altında kalsa da...
hocam bende x530 ve mms arasında tam tersi sekilde dusunuyorum...mms in tizlerii bana gore bass ın altında eziliyor..her ne kadar sub dan bass seviyesini kıssanız da bu durum pek değişmiyor..
x530 da mms in bass kuvveti bence yok ancak tiz sesler konusunda mms in onunde oldugunu dusunuyorum ki iki setide dinleyerek bu kanıya vardım...
saygılar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme