Şimdi Ara

SES SİSTEMİ TAVSİYESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: baki_oguz

amfi+bass+kablo+işcilik 700ytl verebilirim.Ayrıca orjinal cd caları degiştirmeden bu dediklerimi alsam yeterli verim alabilirmiyim?

Senin içerdeki ses kalitesi+yüksekliği+tonu+bas seviyesiyle içerdeki müzik orantısını anlatırsan ona göre bi sistem tavsiye edeyim...
  • Ben 2004 model yeni kasa golf 5 imi daha 1 ay önce aldım.Onun için ses sistemi hakkında bir bilgim yok maalesef.Sadece arabamda orjinal olarak ön kapılarda 3 er adet olmak üzere toplam 6 adet hoparlör var ayrıca arabamın üzerinde vw orjinal golf 5 lerde takılan cd çalar var.Ben arabama amfi+woofer almak istiyorum.Ama orjinal hoparlorlerden yeterli verim alamam diyorsanız mecbur arkalara hoparlorde taktırırım.
  • Ustalar buradayken ben de sorumu sorayım. Yeni kasa honda civic sahibiyim, orijinal müzik sistemi çok iyi değil. Çok fazla masrafa kaçmadan 600-700 ytl ile ne yapılabilir? Aracın orijinal sisteminde ön cam köşelerinde tweeter, ön kapılar ve arka pandizotta da hoparlörler mevcut. Amfi bağlandığında bu hoparlörlere de amfiden mi çıkış yapılır? Bu çıkışı kaldırırlar mı? Bunların yerine daha iyi hoparlörler mi konulmalıdır? Amfi, bas ve gerekirse mid seçimi nasıl yapılır? Yine orijinal görünümü bozmadan amfi, bas nasıl konumlandırılabilir? İlgili tüm üyelere teşekkürler ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: baki_oguz

Ben 2004 model yeni kasa golf 5 imi daha 1 ay önce aldım.Onun için ses sistemi hakkında bir bilgim yok maalesef.Sadece arabamda orjinal olarak ön kapılarda 3 er adet olmak üzere toplam 6 adet hoparlör var ayrıca arabamın üzerinde vw orjinal golf 5 lerde takılan cd çalar var.Ben arabama amfi+woofer almak istiyorum.Ama orjinal hoparlorlerden yeterli verim alamam diyorsanız mecbur arkalara hoparlorde taktırırım.

Arka pandizota 6*9 oval hoparlör takarsan müziği anlama açısından daha iyi olurtabi senin tercihine kalmış...Anfi ve bas olarak ise hem kaliteli hemde uygun fiyatta power bass var terchim anfinin modeli asa-600.4 basın modeli ise s-12 30 cm incele istersen bu ürünleri bas+anfi +kutu+kablo ve işçilik 800 ytl içindeki basın tonunu titreşimini yüksekliğini ve kalitesini tahmin bile edemezsin...
    http://www.powerbassusa.com/product.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomüzik -- 20 Nisan 2007; 10:20:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: demircim

Ustalar buradayken ben de sorumu sorayım. Yeni kasa honda civic sahibiyim, orijinal müzik sistemi çok iyi değil. Çok fazla masrafa kaçmadan 600-700 ytl ile ne yapılabilir? Aracın orijinal sisteminde ön cam köşelerinde tweeter, ön kapılar ve arka pandizotta da hoparlörler mevcut. Amfi bağlandığında bu hoparlörlere de amfiden mi çıkış yapılır? Bu çıkışı kaldırırlar mı? Bunların yerine daha iyi hoparlörler mi konulmalıdır? Amfi, bas ve gerekirse mid seçimi nasıl yapılır? Yine orijinal görünümü bozmadan amfi, bas nasıl konumlandırılabilir? İlgili tüm üyelere teşekkürler ...

Aslında bu iş hiç bukadarda kolay değil niye diye soracak olursan önceki arkadaşa izah ettiğim gibi hem senin ses zevkini bilmiyorum hemde aracın içerdeki sesini kaldiki dinlediğin müziğe göre bile değişir tamamıyla frekans meselesi herkezin frekans yani ses müzik anlayışı farklı şimdi ben sana bi bas bi anfi söyliyecem aracına alcaksın taktırcaksın ses seni tatmin etmeyecek aradığın tonları bulamayacaksın verdiğin parada boşuna gitcek haksıymıyım ama diyorsanki benim için içerde bi yükseklik olsun disco gibi müzik dinleyim diyosan arkadaşa tercih ettiğim ürünleri alabilirsin..saygılar..

• bak güzel kardeşim..malesef araban 3 yol speaker lara göre dizayn edilmiş...ses kalitesi normal standart arabalardaki hoparlorler ne kaar çalıyorsa senınkıde o kadar çalıyordur.Yani ole mem nun olman cokda mumkun değil.Daha evvel ole yada bole bır tesisat sahıbıysen...
    3 yol spekarlar biraz pahalıdır o dediğin fiyatlar öok zor alırsın....O yüzden ön ve arka kapıya 2 yollu component takımı alırsın.bunlarıda 4 kanallı bir amplifikatör ile kullanırsın.
    bir tanede subwoofer ki aracın golf olduğu ıcın 30 cm portlu kutu işini görecektir.tek amfi istersen bunların hepsını 5 kanal ampli ile sürersinyada arka kaıplara component kullanmazsan eğer 4 kanal bır amplifikatör ile işi bitirebilirsin...
    ben sana ıkı tane tesisat yazacam.Bunları bir incelersin.....
    1-------
    ön kapılara 2 yollu component helix blue62 + helix deepblue12 subwoofer +helix dark blue 4 amfi......
    bu sistemin sadece malzemeelri
    690 ytl tutar....kutu kablo ıscılık de 100-180 mılyon arası yaptıracağın yere göre değişir.....
    2--------
    ön ve arka kapılara aynı component aynı subwoofer helix h500 amplifikatör.....bunlarda 1400 ytl tutar...
    ıscılıkde 200 ytl cıvarındadır.....
    ama aracımın ön kapıları 3 yollu bende ona gore spekar bakmak ıstıyorum dersen butceyı bayağı yukseltmen gerekecek......
    bu verdiğim ürünlerin linklerini hepsiburada vb.sitelerde bulup ürün özelliklerini inceleyebilrsin.......

• Forumda bana yardımcı olan arkadaslara tesekkur ederim ama birkac sorum daha olacak.O zaman arka kapılara component hoparlör taktırabilirim 16 cm lik componentler kapıya sığmaz ise 13 cm lik taktırsam nasıl olur?Birde jbl nin component takımları nasıl?Fiyatları uygun gibi geldi bana.

http://urun.gittigidiyor.com/JBL-GTO6507c-16cm-COMPONENT-MID-TIZ-TAKIMI_W0QQidZZ4295216
    http://urun.gittigidiyor.com/JBL-GTO506-13cm-COMPONENT-SIFIR-ORJ-kargo-bedava_W0QQidZZ4111342

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.