Şimdi Ara

Ses sistemi toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam. Aracım Opel CORSA 1.7 2003 model bir araç. Şuan ön kapılarda eurotech eu-16 700w 4ohm

arka oturma alanındaki bölmelere eski araç sahibi bölme açtırmış oralarda da Jameson ha-16 240w 4 ohm

radyo olarak dimex d9901bt (Jameson olanlar buna bağlı)

amfi olarak Jameson usa-664

bass olarak da kicker ın yuvarlak bir bas ı var ama bunun detaylarını bilmiyorum.

şuanki tesisat iyi gibi fakat böyle güzel bi şekilde hem kısık seste kendi kendime güzel bir ses ile dinleyebileceğim hem de gerektiğinde komple tabiri caiz ise sokağa dinletebileceğim bir tesisata geçiş yapmak istiyorum. Bütçe olarak kafamda bir bütçe yok fakat muhtemelen olarak yavaş yavaş yeni tesisatı toplayacağım. Güzel bir tesisat önerisi olan var mı acaba dediğim gibi hem ben hem de gerektiğinde mahallece (kaliteli şekilde) dinleyebileceğimiz derecede iyi bir sistem düşünüyorum.

Şöyle bir dip not eklemek istiyorum mahalle derken örneklendirme olarak demek istedim. Kesinlikle boş arazi tarzı yerlerde yüksek sesle müzik dinleyen birisiyim yani çevreyi rahatsız etmemek koşulu ile tesisat yapıyorum maksat arkadaşlar ile eğlencelik bir yerlere gittiğimizde çevre boş ise aracı açıp güzel güzel tesisat dinlemek.

• Önerisi olan var mı ?
  • BatuhanK99 B kullanıcısına yanıt
    bi karar vermen lazım. ya tüm herşeyi söküp sıfırdan yapacaksın, ya da elindeki malzemelere ekleme yaparak gideceksin. benim önerim kalite anlamında birşey istiyorsan tüm sistem sökülmelidir.
    Ön kapılara Audison 165p
    Arka Pandizota 1 çift Sony 6921
    Subwoofer 38cm Forx, modeline karar vermedim.
    Amfi olarak Qline Force 5
    Ana ünite 3 çift rca lı Alpine veya Kenwood single din olabilir. modeline karar vermedim, bütçeye göre karar verilir.
    2ga amfi power kablosu.
    Teypden amfiye 3 çift rca kablosu çekilmeli.
    Ön kapıya yalıtım.
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Hocam önerin için çok teşekkür ederim. Bu belirtilen tesisat şuanki kablo tesisatına uygun değil sanırım. Bunları güzel bir yer bulup taktırmam lazım İstanbul anadolu yakası içi bildiğiniz önerdiğiniz bir yer var mı ?
  • BatuhanK99 B kullanıcısına yanıt
    Bişey değil, Altansakacı Assound 05367898588

belki elindeki rca kabloları kullanılabilir. ek olarak eksik olan rca kabloları alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 4 Ağustos 2023; 9:8:8 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses sistemi
    8 ay önce açıldı
    Ses sistemi önerisi
    8 ay önce açıldı
    Ses Sistemi Montaji yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.