Şimdi Ara

Ses sisteminden ve pıoneer hakkında uzun zamandır bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar şimdi size elimde olan ve seat leon marka arabama takıcağım pıoneer seti yazıyorum.

1)TS-6975 bir çift 300wattlık hapörlör pıoneer

2)TS-6955 bir çift 250watlık hapörlör pıoneer

3)TS_S 20 bir çift 200wattlık tweter pıoneer

4)2 adet TSW 303f woofer bir tanesi 500 watt yani toplamda 1000watt

Arkadaşlar şimdi sormak istediğim ben bu tesisatı pıooneer in hangi anfisiyle beslerim 4 kanallı tek bir anfi yeterince verimli olurmu bunun bir hesaplama yöntemi varmı bu anfi hesabını nasıl yapıyoruz fiyat önemli değil gerçekten bu sete uygun bir anfi gerekirse iki anfi alabilirim lütfen bu konuda uzman arkadaşlar beni bilgilendirsin işin içinden çıkamıyorum.Son olarak şu anda piyasada olan pıoneerin önerebileceğiniz en iyi teyibi hangisi bu sete uygun.Şimdiden teşekkürler..

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 20 Temmuz 2010; 12:22:44 >
  • Anladım rms güçlerini yazsam bana yardımcı olabilirmisiniz yani nasıl bir anfiyle besleyebilirim bunun bir hesabı varmı.

1) 6975 hapörlörlerin rms si 80 watt x 1 çift haporlör=160 rms

2)6955 hapörlörlerin rms si 60 watt x 1 çift hapörlör=120 rms

3)303f (30 cm'lik woofer) rms si 160 watt x 2adet woofer=320 rms

4)TS-S20(tweter) rms si 50 watt rms x 1 çift tweter=100 rms

5)KICKER COMPONENT KS60.2 rms si 75 watt x 1 çift=150 rms

RMS TOPLAMI = 850 WATT RMS

Şimdi yardımınıza ihtiyacım var lütfen bu sistemi beslicek anfi konusunda bana yardımcı olun tek anfimi çift anfimi anfiyi kicker almayı düşünüyorum hangisi daha uygun olur.Sizin öneririleriniz nedir başka hangi anfiyi önerirsiniz marka ve model olarak işin içinden çıkamıyorum.Sabırsızlıkla bekliyorum cevaplarınızı.Şimdiden çok teşekkürler.

• Aynı mesajı 5 yere yazınca ne oluyor?
    Forumdan biri elinde amfilerle evinize gelip, bunlar tam senin sistemine göre mi diyor.
    İşiniz olacak diye forumun içine edin.
    Çok bencilce bir davranış.
    Zaten sizi şikayet ediyorum yöneticilere.
  • Burası bir paylaşım bilgi alışverişinin yapıldığı site değil mi öyle bi kuralda okumadım hem yazdığım başlıklar hep birbirinden farklı yerlerde bu neden sizi rahatsız etti anlamadım istediniz yere şikayet edebilirsiniz en fazla bu forumda takılmam o olur ama bu davranışınızın nedeniini anlamadım.
  • Aynı şeyleri farklı yerlere yazmanın nasıl bir mantığı olur?
    1 yere yazarsınız, okuyanlar, fikri olanlar cevap yazarlar.
    İşiniz olacak diye heryere yazmanız çok bencilce.
    Herkes böyle yapsın, forum da çorba olsun.
    Sanırım ilk defa 1 forum kullanıyorsunuz.
  • Doğrusu evet sakınca olacığını düşünmedim o yüzden yazdım!Kaldırabilirsem kaldırıcam şimdi diğerlerini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.