Şimdi Ara

ses sitemi acil yardım lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar herkesten çok özür diliyorum istemeden biraz fazla büyük oldu
  • Değiştir yazan yere tıklayarak düzeltebilirsin, bence iyi olur.

ses sitemi acil yardım lütfen
  • evet problem mid anfisinden kaynaklanıyormuş.gerçi bu midleri pılıppo hariç 2 farklı anfi ilede denemiştik ama onlarında verdiği değerler yanlışmış anlaşılan.ben tesisat kurma olayını forumdan tam olarak araştırmadan kurdum.araştırdım gerçi ama yetersiz kalmış araştırmalarım.şimdi sıfırdan tesisat kurmak istesem alıcağım en ufak parçayı dahi araştırarak alırım.çünkü tesisat işinde herşey çok çok önemli.forumdaki çoğu arkadaş tesisat işinin aynı pc gibi sonu olmadığını yazmıslardı.şimdi onlara bende katılıyorum.daha 2 ay önce aldğım 2 adet kenwood sub ları satıp daha profosyenel bir tane sub almaya karar verdim.DIGITAL DESIGNS 2515A-D4 38CM .eyer satan arkadaş varsa satın alabılırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efesaruhan -- 13 Eylül 2010; 0:01:48 >
  • DD yi hiç dinlemedim ama gerçekten çok kemikli duruyor

Bi MTX in birde DD nin sesini çok merak ediyorum..

Bence güzel seçim.İnşallah gönlüne göre bulursun kardeş
  • sorunun çözülmesine sevindim. ya o plippomudur nedir. sen dua et yememiş infinitilerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efesaruhan

mid takımını beslemek için dls ca- 41 model bır anfı satın aldım.bağlantıyı yaptık.ses kalitesi inanın çok değişti.benim tam olarak istediğim kalite olmasada en az 2 katı güzel ses alıyorum .şarkı söyleyen sanatçının nefes alışını dahi duyuyorum.volümü 10lara kadar cıkardığımda dahi yeterli oluyor.lakın 30lara cıkarınca ses boğuluyor.gerci 30larda dinleyemem galıba .cünkü ses 20 lerdeyken polise rastladım camlar tamamı ıle kapalı olmasına rahmen polis bu nekadar yuksek bır ses dedı..allahtan bayramdıda yırttık affettı. .iyi bir tesisatcıda ayar yaptırmam lazım.herşey mükemmele yakın oldu ama bu seferde motor sesını ıcerıye alıyor .filitre bağlattım ama nafıle cok az kestı.bunada bır care bulmam lazım.

Sizinle paylaşmak istedim aynı sorunu yaşamıştım. 1.rca ile güç kablosu yan yana geçerse motor sesini çeker 2. rca soketler kırılma yapmıştır ondan olabilir.
    komponentler 20 de bozuyor diyorsun amplinin ayar yerinde gain ayarı vardır onu kısarsan sorunun ortadan kalkacağına inanıyorum. eğer eskişehirdeysen gel halledelim yardımın dokunursa ne mutlu.

• ÇOK ACİL YARDIM...

arkadaşlar bu ikisinden birine karar vermem lazım bugün media marktta bunların bi düşük modellerini dinledim alpinenin ses berraklığına, gücüne hayran kaldım dinlediğim 200 watt olanıydı, pioneerde dinledim fena değildi.. benim gönlüm alpineden yana son bi sizlere danışayım dedim.. pioner 150 tl ye, alpine 160 tl ye geliyo en azından alipnenin orjinal olduğunu eminim fakat pioneer ne malı olcak çakmamı nedir belli bile değil..sizce hangisi acil cevap lütfen..

Alpine SPG-69C3

Maksimum Güç: 350 W
    RMS Güç: 90 W
    Frekans Tepkisi: 19 kHz ile 65 Hz

PIONEER TS 6913is

Maksimum giriş gücü 500 W
    Nominal giriş gücü 80 W
    Frekans tepkisi 27 - 27000 Hz
    En düşük rezonans frekansı65 Hz

bu arada maksimum güçlere çok takılmayalım bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman5 -- 28 Şubat 2012; 10:29:04 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.