Şimdi Ara

Ses Sorunu (Skyfire Browser)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar telefonum gm735 de browser olarak Skyfire kullanıyorum.Fakat bi sorunum var .Skyfire ile video veya ses dosyası izlemek istediğimde daha doğrusu ne olursa olsun hiş ses çıkmıyor ve şu uyarıyı veriyor(Please contact your mobile operator for a data plan and configuration that supports.TCP connections with SSL -port 443- UDP traffic -for audio-) Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• http://get.skyfire.com/
    Burdan son sürümü indirip dene bakalım...
  • slm bende de aynı sorun var en son surumunu yukledım ama arkadasınkı gıbı hata raporu yazı fılan cıkmıyor normal oynatıyor ama ses yok bu konuda yardımcı olabılecek bırı varsa yardımını beklıyoruz sımdıden tsk
  • ayrıca benım telefonun modelı Nokia 5800 XpressMusic
  • arkadaşlar tahminimce telefonunuz bilgisayara bağlı olduğu zaman internete çıkabiliyorsunuz. ve böylece skyfire ile surf yapabiliyor ama videolarda (youtube mesela) ses ile sıkıntınız oluyor.
    merak etmeyin herhangi bir sıkıntı yok aynısı bende de oluyor. fakat
    eğer bunu dışarıda herhangi bir yerde denerseniz seslerde falan sıkıntı olmadığını görürsünüz. wireless ile nete girin herhangi bir cafeden. sıkıntınız ortadan kalkacaktır.
  • son sürümünü yüklememe ve dışarıdan wireless ile bağlanmama rağmen aynı ses sorunu devam ediyor.
  • yok bırader aynı sorun dewam edıyor görüntü iyi ama ses yok
  • UDB 137-1300 numaralı portları açınca ses geldi.Evden bağlanıyorsanız modemden ilgili portları açın.Bağlanmazsa lütfen yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebo61 -- 25 Ocak 2010; 11:24:46 >
  • dediğiniz portları açtım.skyfire ses ile ilgili uyarı mesajı artık vermiyor fakat hala ses yok acayip.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.