Arkadşalar ben pardusu kendi PC me kurdum daha önce başka PC ye kurmuştum ancak bu PC de sorunları oluştu.. Sorunum şu ben pardusu kurdum. PArdus açılışta ekranda değişik şeyler geliyor ve kararıyor ama sonra düzelriyor ve devam edliyor. Diğer sorunum şu pardusda müzik açmak istedim .Ama ses kablosunu takar takmaz bir şırıltı sesi geliyor hoparlörden. İlk başta kablodan zannetim ama Xp yi açtım böyle bir ses olmadı . Bana lütfen yardım edin.Arkadaşlar birde bende ati driver CD si var bunu ben linux nasıl yükleyebilirim. Yada yüklemezmiyim.
Paket yöneticisi ile ati-drivers paketini kur.Daha sonra yönetici haklarıyla "aticonfig --initial" komutunu ver.Ve bilgisayarı yeniden başlat.
Bieş soracam ben ati drivers paketini buldum dediğiniz yerden ama paketin kendisi 10 mb ek paketleri ise 310 mb tutuyor bu ek paketleri yükleyecekmiyiz ve "daha sonra yönetici haklarıyla "aticonfig --initial" komutunu ver. " bu komuta tam olarak nerden gireceğiz ve ses sorununu çözer mi bu drivers
TEşşekür ederim
O 310 mb güncelleme dosyaları.Önce tüm güncellemeleri kurup ondan sonra ati-drivers paketini kurmalısın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme