Şimdi Ara

Ses veya Ev Sinema Sistemi Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Evimde 2012 Model bir Samsung Plazma mevcut TV'den bir çok açıdan memnunum ama akıllı TV özellikleri kısıtlı ne yazık ki, bazı formatları desteklemiyor, bu nedenle sadece ses sistemi almak yerine, Ev sinema sistemi alıyım diyorum,
    Bütçem 3000 TL civarı değeceğini düşürsem çok az daha üstüne çıkarım,
    Ancak benden bağımsız bir kısıtım var, salonumuz genel olarak Beyaz ağırlıklı country döşeli ve eşim ses sistemi alacaksam mutlaka beyaz veya ahşap rengi bir şey almam konusunda ısrarcı.
    Salonum büyük bu nedenle 5.1 veya üstü bir sistem almak daha iyi olur açıkçası ama salon boyunca kablolar yerlerse sürünmesin en azından arka hoparlörler wireless bağlantılı olsun istiyorum.

Benim araştırmalarıma göre 2 ürün var böyle,
    Samsung F9750 veya Sony N9200
    Sony sistemin akıllı tv özelliklerinde bildiğim kararıyla alt yazı gibi problemleri mevcut, bu nedenle samsung da kilitlenmiş durumdayım,

Alternatif önerilerinizi rica ediyorum,
    Ancak forumlarda bir çok kendi sistemimi kurmak üzerine yazı okudum,
    Bu şekilde de hesaplayınca hem fiyat çok yükseliyor, hem her cihaz siyah neredeyse, hemde kablosuz ürün bulunmuyor..

Yardımlarınız çok önemli.. rica ediyorum

• 3000 tl butce varsa ses icin avr sistem 4 bin civari guzel bi sistem cikar aldiginada deger. Hts alacaksan 1000 lirayi gecme. Bin lira istundeki para ya almak mantiksiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.