Şimdi Ara

Ses Yalıtımında Bir Marka Seskes !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ülkemiz genelinde son yıllarda ısı yalıtımının büyük bir ihtiyaç haline gelmesi konusunda olduğu gibi ses yalıtımı da son derece büyük bir önem kazanmaya başladı. Bu alanda hizmet veren firmaların büyük bir hızla artış göstermesi de konunun önemini son derece açık ve net bir şekilde ortaya koyuyor. Yalıtım konusunda her hangi bir problem yaşanmaması için firma seçimi konusunun son derece büyük bir önem taşıdığı unutulmamalıdır.

Antalya’da faaliyet gösteren firma ülke genelinde yalıtım malzemesi temini alanında hizmet vermekte olup firmanın sahip olduğu yüksek standartlar kaliteyi net bir şekilde ortaya çıkarmaktadır. ISO 9001 belgesine sahip olan firma ve sunulan yalıtım ürünleri beklentileri fazlasıyla karşılayabilmektedir.

Ses izolasyonu için sunulan profesyonel malzeme tekstil hammaddesiyle üretilmekte olup keçe dokusuyla kusursuz bir yalıtım sağlamaktadır. Ses için yapılan yalıtım uygulaması aynı zamanda ısı yalıtımına da destek olmaktadır. Aynı zamanda malzeme akustik bir ortam sağlayarak sesin ortam içerisinde yankı yapmasını da engellemektedir. Piyasada satışa sunulan malzemelerin büyük bir bölümü tek yönlü olarak yalıtım sağlarken SESKES tarafından sunulan malzeme ise negatif ve pozitif olarak her iki yönde de sesin yalıtılmasına imkan sunmaktadır. Özellikle yalıtılması son derece zor olarak bilinen bas ve tiz seslerin bile maksimum seviyede yalıtılması malzemenin gösterdiği başarıyı bir kez daha ön plana çıkarıyor.

Yüksek kalite ve standartların yanı sıra firma tarafından sunulan malzemenin oldukça kolay bir şekilde uygulanabilir olmasını da unutmamak gerekiyor. Blok levhalar halinde satışa sunulan ürün küçük bir makas yardımı ile rahatlıkla istenilen boyutlarda ve şekillerde kesilebilmektedir. Kansorejen bir içeriğe sahip olmaması ve pürüzsüz bir dış yüzeye sahip olması sayesinde her hangi bir şekilde eldiven, gözlük veya maskeye ihtiyaç duyulmadan büyük bir rahatlıkla istenilen tüm yüzeylere uygulanabilmektedir. Batıcı ve lifli bir yüzeye sahip olmaması sadece uygulama kolaylığı değil, kullanım alanının genişletilmesinde de büyük bir rol oynuyor. Birçok yalıtım malzemesi sadece düz yüzeylerde uygulanabilirken, malzemenin kaliteli ve pürüzsüz bir şekilde üretilmesi silindirik alanlarda bile uygulanabilmesine izin vermektedir.

Tüm bu artıların yanı sıra yüksek bir teknoloji kullanılarak üretilen ses yalıtım malzemesi oldukça hafif bir yapıya sahiptir. Üretim verilerinde metrekaresi 1 kilogram olarak belirtilmekte ve uygulanan alanlarda her hangi bir zarar verici ağırlığa sebep olmamaktadır. Noktasal olarak yüksek bir mukavemet gösteren malzeme aynı zamanda ıslak zeminlerde de rahatlıkla kullanılabilir olmasıyla ön plana çıkıyor. Ses yalıtımına her hangi bir şekilde etki etmeyen su etkisi aynı zamanda malzemenin fiziksel ve kimyasal yapısını da bozmamaktadır. Genel olarak malzemenin cam, metal, ahşap, beton ve buna benzer tüm yüzeylerde maksimum verimde çalıştığının altı çiziliyor.

Uygulama ile ilgili olarak her hangi bir eğitime, uzmanlığa ve profesyonel malzemelere ihtiyaç duyulmamaktadır. Yeteri kadar yalıtım malzemesinin ve uygun yapıştırıcının temin edilmesiyle birlikte küçük bir makas yardımı yalıtım konusunda yaşanan tüm problemleri ortadan kaldırmak için yardımcı olacaktır.

Bunun haricinde merak edilen ve ihtiyaç duyulan tüm teknik konularda firmanın resmi internet sitesi üzerinden bilgi alınması tavsiye edilmektedir. Alanında uzman ve profesyonel kişiler tarafından 7 gün ve 24 saat boyunca telefon numaraları üzerinden hizmet verilmektedir. Ayrıca internet sitesinin iletişim bölümünde tüm konularda destek verilebilmesi için online iletişim formu da yer almaktadır. Formun eksiksiz bir şekilde doldurulup gönderilmesi durumunda en kısa süre içerisinde yalıtım firmasında görev alan yetkililer tarafından geri dönüş yapılacaktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.