internette benimkine benzer sıkıntı yaşayan bir çok şikayet gördüm. hiçbiri çözüm bulamamış ve en sonunda harici bir ses kartı kullanarak sorununu çözenler olmuş. anladığım kadarıyla benim de onboard ses kartım arızalı ama anlamadığım şey bundan neden pc nin haberi yok? pc ye göre sesle ilgili tüm aygıtlarım muntazam çalışıyor ve hoparlörüm bangır bangır çalıyor. ben sesle ilgili donanımsal bir arızayı nasıl tespit edebilirim? yardımcı olabilir misiniz?
bir aşama kaydettim de onu yazayım istedim. anakartın (m5a97 evo r 2.0) özelliklerine bakıp hangi ses kartını kullandığını buldum ve realtekten o kartın sürücüsünü indirip kurdum. sonuç: artık hoplarlörden sadece anlamsız bir hışırtı geliyor
ekran kartının ses sürücüsüyle bir çakışmamı oluyor acaba diye aygıt yönetisinden o sürücüyü kaldırıp pc yi yeniden başlattım değişen bişey yok. ama yine de sevindirik oldum biraz. hiç ses gelmemesinden iyi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme