Şimdi Ara

Ses yüksekliği hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim sorunum şu dün sennheiser hd201 aldım ve ses seviyesi sondayken sesi yüksek değil ortalama bir düzeyde kısık da değil, acaba bu kulaklığın ses seviyesi bu kadar mı yoksa internette bu durumun onboard ses kartından kaynaklandığına dair birkaç yorum okudum sebep bu mu? Eğer buysa nasıl bir çözüm önerirsiniz? laptop kullanıyorum bu arada şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: doğunun hükümdarı

Arkadaşlar benim sorunum şu dün sennheiser hd201 aldım ve ses seviyesi sondayken sesi yüksek değil ortalama bir düzeyde kısık da değil, acaba bu kulaklığın ses seviyesi bu kadar mı yoksa internette bu durumun onboard ses kartından kaynaklandığına dair birkaç yorum okudum sebep bu mu? Eğer buysa nasıl bir çözüm önerirsiniz? laptop kullanıyorum bu arada şimdiden teşekkürler.

Sonuçta sizdeki cihazlardan daha yüksek güce ihtiyaç duyuyor olabilir. Bu yüzden düşük ses almışsınızdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

quote:

Orijinalden alıntı: doğunun hükümdarı

Arkadaşlar benim sorunum şu dün sennheiser hd201 aldım ve ses seviyesi sondayken sesi yüksek değil ortalama bir düzeyde kısık da değil, acaba bu kulaklığın ses seviyesi bu kadar mı yoksa internette bu durumun onboard ses kartından kaynaklandığına dair birkaç yorum okudum sebep bu mu? Eğer buysa nasıl bir çözüm önerirsiniz? laptop kullanıyorum bu arada şimdiden teşekkürler.

Sonuçta sizdeki cihazlardan daha yüksek güce ihtiyaç duyuyor olabilir. Bu yüzden düşük ses almışsınızdır.

Keşke deneme şansım olsa hocam başka bir cihazla direkt sebebini öğrenebilirdim.

İşin doğrusu şu anda kafamda muhtemel iki çözüm var:
    1)Laptopa usbden bağlanılan ses kartlarından alıcam.
    2)İyi bir mp3 çalar alacağım.

2. çözüm daha yakın duruyor.Kulakiçi olan kulaklığımla dışarıda da kullanabilirim diye düşünüyorum.Ama tabi önce bir kulaklığın son sesinin gerçekten bu olup olmadığını öğrenmem gerekecek.

• Konu komşu birinde mutlaka iphone vardır. Bir takıp deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Konu komşu birinde mutlaka iphone vardır. Bir takıp deneyin.

Yok hocam garip bir şekilde Ankara'da yaşıyorum ama işte Okuldan bir arkadaşımın note 2 si vardı.Onda deneyim hocam en iyisi
  • arkadaşım konunu görünce hemen yazayım dedim. yaklaşık iki saat önce vatan bilgisayardan hd 201 aldım ve arabaya gidip hemen iphone'la deneme yaptım. 320 kbit lik hareketli şarkılar yüklemiştim, onlardan birini açtım ve aynı senin yaşadıklarını yaşadım. ses seviyesi yetersiz. yani laptopla, telefonla, mp3 çalarla felan direk dinlemek istersen yetersiz ses alacaksın. sanırım amfi ile beslenmesi gerekiyor ya da yüksek desibel değeri olan kaynaklardan ses alman lazım. ben faturayı gösterip hemen kulaklığı iade ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniquakee

arkadaşım konunu görünce hemen yazayım dedim. yaklaşık iki saat önce vatan bilgisayardan hd 201 aldım ve arabaya gidip hemen iphone'la deneme yaptım. 320 kbit lik hareketli şarkılar yüklemiştim, onlardan birini açtım ve aynı senin yaşadıklarını yaşadım. ses seviyesi yetersiz. yani laptopla, telefonla, mp3 çalarla felan direk dinlemek istersen yetersiz ses alacaksın. sanırım amfi ile beslenmesi gerekiyor ya da yüksek desibel değeri olan kaynaklardan ses alman lazım. ben faturayı gösterip hemen kulaklığı iade ettim.

Hocam iade etmeyi düşünmüyorum ses seviyesi çok değil ama evde kullanırım artık aslında ses kalitesi de oldukça hoşuma gitmişti ama sesi az bi yüksek olsaymış en azından neyse sağlık olsun.Sağol yorumun için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.