DH'yi uzunca bir süredir araştırmaktayım. Geçen hafta, bir kaza sonucu 3 yıldır kullandığım Shure E2C kulaklığım pert oldu. Gayet memnundum kendisinden. Neyse şimdidi sadede geleyim. Shure'un kulaklığı hem dış ortam sesini(otobüs gürültüsü vb.) gayet güzel izole ediyor, hem de dışarıya ses vermeyip, insanların "Kıs şının sesini arkadaşım" tepkilerini engelliyordu.
Tüm bu özelliklere uygun nasıl bir kulaklık önerirsiniz. Yine Shure E2C bulsam alacağım ama Türkiye'de bulamadım.MyMemory'den Shure SE210 almayı düşünüyorum 98 Sterlin. Ancak bu fiyatla acaba gümrük problemi olur mu onu da kara kara düşünmekteyim.
Her neyse, Sennheiser da dahil olmak üzere 98Sterlin fiyat ralığında saydığım özelliklere uygun tavsiyeleriniz ve Shure SE210 ile ilgili görüşleriniz nelerdir.
Şimdiden sağolun.
Ebay'den veya amazon'dan bakın derim 98sterlin çok geldi bana. Bende de shure e2c vardı... Ses izolasyonu konusunda o bütçede onunla kolay kolay yarışabilecek bir ürün yok sanırım. :) Ebay'de 65 dolara + kargoya buldum. E3C bakabilirsiniz... Ben de aynı araştırmayı yapıyorum...
Ebay'den alışveriş biraz riskli. Gerçi Shure modellerinde sahtecilik ne boyutlarda bilmiyorum ama, Sennheiser modelleri özellikle çok taklit ediliyor. Adamlar uyanık artık. Eskiden orjinali ile takliti arasında ciddi bir fiyat farkı olurdu. Resimlerden de anlaşılmıyor sahte mi orjinal mi. Zaten sahtesinin resmini de eklemezler. Artık orjinali ile takliti arasında fiyat farkını kaldıranlar da var. Referansı çok sağlam ve Asya kökenli satıcılar olmadığ takdirde alınabilir sanırım ama, yine de riske girmezdim ben Ebay için. Mymemory var evet ama dediğiniz gibi 98 Sterlin sorun yaratır gibi geliyor bana. Amazon Türkiye'ye görderme yapıyor mu bilemiyorum.
Thetrooper00 nickli arkadaşa sor istersen getirtebilir mi diye. Elinde çok güzel kulaklıklar vardır. Son derece de güvenilir bir satıcıdır.
Shure'da sorun çıkacağını sanmıyorum. Çok abidik gubidik bir kulaklık! Ebay'de sadece satıcı değil, satın alınan ürünün de yorumu mevcut. Shure E2C kulaklıkları bir satıcı en az 60 kişiye satmış ve 60 kişiden 50 küsür kişi çok memnun falan... Butun yorumlar tektek okunabiliyor... Dolayısı ile o yorumlardan yola çıkarak tahmin yurutmek cok kolay... Bugune kadar ebay'de hiç sıkıntı yaşamadım.
sesi dışarı vermeyen alternetatif önerileriniz var mı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme