Şimdi Ara

Sessiz Çamaşır Makinesi Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
8.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maramara

hınn hınn sesi bizimkinde de var. ama onu kuruluma gelenler soyledi pompa sesi bu diye; zaten duyacagınız tek ses bu demişti. sanırım bu sesi olmayan makine yok :) bizimki banyoda duruyor ve de duymuyoruz gerçekten ama holde olsa duyar mıydık? sanırım pompa sesini duyardık. bence hol fikri sizi zora sokan. banyo yada mutfakta yer yok mu?

banyoda yer var ama su tesisatı ve akarı holde oldugu için hole kurduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: sas61

quote:

Orijinalden alıntı: efemre5059

quote:

quote:

aeg f75270 fl gayet iyidir inverter motorlu sessizdir A-%30 tasarrufludur 1200 tl civarında fiyatı vardır ve 8 kg dan fazla yıkar

sitesine baktım ama yazmıyor ses durumu nedir?

zaten 1200 devir gibi yüksek bir devirde sessizlik beklenemez bu her nekadar dd motor densede 800 devirden sonra ses artmakta 1200 devirde 70 db falandır en fazla

aynı motora sahipler ama bu 1400 devir tercih senin

Bizim çamaşır makinesinın konumu ara salonda (hol de) duruyor yani tüm eve sesini duyuracak en iyi yerde
    o yüzden sessiz olması lazım yeni alacagımız makine aeg biraz sesli gibi geldi yıkamada sorun yokda sıkma özellikle o pompa sesi yokmu hın hın hın hın diye sinir bozucu siz makineyi nere konumlandırmışsınız sizi rahatsız etmiyormu

eğer acil ihtiyaç değilse beklemenizi öneririm. hergün yeni bir özellik ve sessizlikte gelişme kaydediliyor. o nedenle bugün alıp ilerde istediğiniz gibi olmadığını düşünerek mutsuz olmaz yeni aradığınız gibi bir makinayı ilerde alma şansınızı korursunuz bence. benimki bir fikir!..

• :))) beklemenin sonu yok ki. o zaman hiçbirsey alamayız. her gun her teknolojik alette yeni birşeyler cıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canoka

quote:

quote:

quote:

quote:

aeg f75270 fl gayet iyidir inverter motorlu sessizdir A-%30 tasarrufludur 1200 tl civarında fiyatı vardır ve 8 kg dan fazla yıkar

sitesine baktım ama yazmıyor ses durumu nedir?

zaten 1200 devir gibi yüksek bir devirde sessizlik beklenemez bu her nekadar dd motor densede 800 devirden sonra ses artmakta 1200 devirde 70 db falandır en fazla

aynı motora sahipler ama bu 1400 devir tercih senin

Bizim çamaşır makinesinın konumu ara salonda (hol de) duruyor yani tüm eve sesini duyuracak en iyi yerde
    o yüzden sessiz olması lazım yeni alacagımız makine aeg biraz sesli gibi geldi yıkamada sorun yokda sıkma özellikle o pompa sesi yokmu hın hın hın hın diye sinir bozucu siz makineyi nere konumlandırmışsınız sizi rahatsız etmiyormu

eğer acil ihtiyaç değilse beklemenizi öneririm. hergün yeni bir özellik ve sessizlikte gelişme kaydediliyor. o nedenle bugün alıp ilerde istediğiniz gibi olmadığını düşünerek mutsuz olmaz yeni aradığınız gibi bir makinayı ilerde alma şansınızı korursunuz bence. benimki bir fikir!..

Alıntıları Göster

acil değil ama beklemenin sonu yok
    yarın ne olacagını kimbilebilir 1 yıl bekler alır 1hafta sonra daha iyisi çıkar

• Ben aeg diyorum canin kullandigi cihazda pompa sesi bir nebze boschlara gore daha sessiz ama ben eski bir bosch kullanicisi olarak isterse motorsuz yikama yapsin pompa sesine care bulmadigi surede alinmaz hala traktor gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GülçinGE

quote:

quote:

http://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-kurutma-makineleri/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-makinesi/WM12Y760TR.html?source=search

ben kullanıyorum memnun kaldım.siemens enerji kampanyası kapsamında 1849 tl olmus. ama 12 ay taksitli fiyatı 2054. bayii indirimi ile daha uyguna satın alınabilir belki.

güle güle kullanın

ses durumu nedir teknik verilerinde db olarak yazmıyor
    rahatsız edici bir ses seviyesi varmı

birde
    Sıkma verimi sınıfı B
    Yıkama performansı sınıfı A

yazıyor ben a+++arıyorum ne kadar ekonomik olursa okadar iyi
    a sınıfı ile a+++ arasında %50 tasarruf farkı var diyorlar ne kadar dogru bilmiyorum

Merhabalar.. LG'nin makinelerinede bakabilirsiniz sitedede A+++ olarak geçiyor.

LG F1481TD 8 Kg 1400 bu modeli güzele benziyor

http://www.hepsiburada.com/liste/lg-f1481td-8-kg-1400-devir-camasir-makinasi-beyaz/productDetails.aspx?productId=mtlgf1481td&categoryId=155121

yorumlarda sessiz diyor ama forumda kullanan varmı gerçekten sessizmi acaba

Fırçasız motor bulunur ve gerçekten çok sessizdir. Biz F1480RDS5 modelini kullanıyoruz. Şurada incelemem var:http://forum.donanimhaber.com/m_64240562/tm.htm

6 Motion, Ağırlık Sensörü, Duşlama Sistemi gibi güzel özellikleri var.
    Ben şu modeli öneririm(buharlı yıkama özelliği de var):
    http://www.lg.com/tr/camasir-makinesi/lg-F1479FDS5-front-loading-drum

• hafta sonu bi piyasayı dolaşıp olay yeri inleceme yapiyim iyisimi
    bu samsung un çamaşır makineleri nasıl kullanan varmı
  • Ben aeg veya bosch ilk tercihim aeg olurduya neyse

• quote:

Ben aeg veya bosch ilk tercihim aeg olurduya neyse

trb maraş cad. de 2 bayisi varmış yerinde bakmakta fayda var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GülçinGE

quote:

quote:

http://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-kurutma-makineleri/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-makinesi/WM12Y760TR.html?source=search

ben kullanıyorum memnun kaldım.siemens enerji kampanyası kapsamında 1849 tl olmus. ama 12 ay taksitli fiyatı 2054. bayii indirimi ile daha uyguna satın alınabilir belki.

güle güle kullanın

ses durumu nedir teknik verilerinde db olarak yazmıyor
    rahatsız edici bir ses seviyesi varmı

birde
    Sıkma verimi sınıfı B
    Yıkama performansı sınıfı A

yazıyor ben a+++arıyorum ne kadar ekonomik olursa okadar iyi
    a sınıfı ile a+++ arasında %50 tasarruf farkı var diyorlar ne kadar dogru bilmiyorum

Merhabalar.. LG'nin makinelerinede bakabilirsiniz sitedede A+++ olarak geçiyor.

LG F1481TD 8 Kg 1400 bu modeli güzele benziyor

http://www.hepsiburada.com/liste/lg-f1481td-8-kg-1400-devir-camasir-makinasi-beyaz/productDetails.aspx?productId=mtlgf1481td&categoryId=155121

yorumlarda sessiz diyor ama forumda kullanan varmı gerçekten sessizmi acaba

Bu makineyi kullanan vardı forumda memnundu. Umarım mesajı görürde yardımcı olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Ben aeg veya bosch ilk tercihim aeg olurduya neyse

trb maraş cad. de 2 bayisi varmış yerinde bakmakta fayda var

Bencede

Baska turlu karar vermen imkansiz canli gormen lazim

• bence en ucuz hangisi ise onu al :) bosch siemens ve aeg den. sonucta cok mekanik değilim anlamam ama kaliteli urunlerdır dıye dusunuyorum.
  • arkadaşlar çamaşır makinesi alırken nelere dikkat etmek gerekiyor?
  • Aslında önemli olan sizin tercihleriniz oluyor. Ben mesela önce kapasitesi olmak üzere elektrik ve su tüketimine dikkat ettim. Onun dışında garantileri ve firmanın ürününe sağladığı teknik desteğine baktım ki şimdiye kadar çok şükür sorun yaşamadım LG'yle.
  • Arçelik 8127 n hem sessız hem ekonomık hemde a+++ ( göre % 30 daha ekonomık) biz 8127 nr kulllanıyoruz gayet memmunuz (nr fark sadece renk farkı bordo renk) kısaca bız memmunuz ıncele ıstersen ses 56/71 db yıllık tuketım 135 kw (220 yıkama) arcelıgın sitesinden ıncelersen verileri daha net görebilirsin
  • LG F1481TD 8 Kg 1400 modelini teknosa'dan aldım, makinenin gelip kurulmasını bekliyorum.

Genel araştırmada güzel cihaz olduğundan bahsettiler.

10 yıl motor garantili+5yıl garanti+1 yıl sigorta ile 1500 civarında bir rakama geldi.

Kurulum yapıldıktan sonra detaylı bilgi sunabilirim.
  • quote:

arkadaşlar çamaşır makinesi alırken nelere dikkat etmek gerekiyor?

mekanık boya plastık kalıtesi

kazan hacmı

devir

sessizlik
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

kazan hacmı

devir

sessizlik

Merhaba yeni makinemdeki ses arttı bugün bayide aynı modeli inceledim bizim makinenin tanburu langir lungur onunki daha sabit hele aeg tanburu hiç oynamıyor moralim çok bozuldu iaede hakkımı mı kullansam aeg mı aksam yoksa aynı üründen mı yeniletsem bilemedim ne dersiniz aeg hakkinda

• quote:

Orijinalden alıntı: @hayal79@

quote:

quote:

kazan hacmı

devir

sessizlik

Merhaba yeni makinemdeki ses arttı bugün bayide aynı modeli inceledim bizim makinenin tanburu langir lungur onunki daha sabit hele aeg tanburu hiç oynamıyor moralim çok bozuldu iaede hakkımı mı kullansam aeg mı aksam yoksa aynı üründen mı yeniletsem bilemedim ne dersiniz aeg hakkinda

öncelıkle bayıde naklıye emnıyet cıvataları takılı old. ıcın kazan oynamz. makınenızın marka modelı nedır bazı markalar garantıden degısıyor.bosch was serısıyse way serısıne fark verın degısın. özellıkle ıdos modelı guzel para ıadesı sannmam olur.

dıpnot:naklıye emnıyet cıvatası makıneyı tasırken kazanı ve motoru korur makıne evde kurulunca 4 adettır cıkartılır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: @hayal79@

quote:

quote:

kazan hacmı

devir

sessizlik

öncelıkle bayıde naklıye emnıyet cıvataları takılı old. ıcın kazan oynamz. makınenızın marka modelı nedır bazı markalar garantıden degısıyor.bosch was serısıyse way serısıne fark verın degısın. özellıkle ıdos modelı guzel para ıadesı sannmam olur.

dıpnot:naklıye emnıyet cıvatası makıneyı tasırken kazanı ve motoru korur makıne evde kurulunca 4 adettır cıkartılır.

Harikasiniz teşekkürler way 24760 modeli aslında makinemi çok sevmistim 30 gün icinde iade şansım var ayrıca 1200 lük makine 1400 görünüyor yani verilerdede farklılık var bunun icin bile degisim yapılabilir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.