Şimdi Ara

Sessiz Film Arşivim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Hep denemek istemişimdir :D

Özelliklehttps://youtu.be/en8le20hjIA bu sahnesi. Sessiz değil ama izlenmesi gereken bir şaheser.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8FB5351A6 -- 22 Mayıs 2016; 4:54:23 >

• Şuna sessiz sinema desek, Türkçe'yi kaybetmesek...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Şuna sessiz sinema desek, Türkçe'yi kaybetmesek...

Haklısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üfler

quote:

Haklısın.

Anlayışınız için teşekkür ederim. Bu arada sessiz sinemaya karşı aşırı bir ilginiz var galiba. Çok değişik bir ilgi alanı. Bunun arşivini mi yapıyorsunuz?

• Metropolis'i tek geçerim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Üfler

quote:

Haklısın.

Anlayışınız için teşekkür ederim. Bu arada sessiz sinemaya karşı aşırı bir ilginiz var galiba. Çok değişik bir ilgi alanı. Bunun arşivini mi yapıyorsunuz?

Evet bunun arşivini yapıyorum. eski sessiz türk sinamaları da var fakat onların isimlerini kaybettim, bulamıyorumda. korku olsun, komedi olsun ilgi mi çeken her türlü filmi izlerim ama sessiz film beni rahatlatıyor. sessiz film diğer filmlere oranla daha eğlenceli geliyor, beynimi daha çok kullanma mı sağlıyor, gidip te deadpool izleyerek beynimizi körelteceği mize bunları izleriz. izlediğim daha çok sessiz film vardı fakat onlar uçup gitmiş. pagan filmlerine çok ilgim var müzikleri olsun, dinsel açıdan olsun, birde bunlar klasik müzik eşliğinde siyah beyaz ekran da sessiz bir film olunca tadından yenmiyor efendim. :) keşke dedelerimde böyle filmler izleseydide bende onlardan faydalansaydım. eskiden dijital ortam yoktu, filmi çekip efekt verip yapıyorlardı. efekt deyip te geçmeyelim günümüzde ki efektlerden montajlardan daha iyi bana göre. faust 1926 daki efektleri izleyen arkadaşım 1926 yapımı olduğuna inanmadı bile :D

• jim jones mi o :D
  • Ta kendisi

• nedensiz bir sekilde cok hosuma gitti cok tesekkurler paylastiginiz icin.
  • Hort

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.