Şimdi Ara

sessiz insan neden hep ezilir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşların nasıl kişiler ? Senin kafa yapına uymuyor olabilirler.
  • Kendin ol ama ezmeye çalışanın kafasını parçala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıMilkShake

kardeş bu iş ufak ufak başlar.git mağazada bakkalda falan parayı verirken adama veya kadına işte günaydın kolay gelsin hava su bişeyler bul işte.şimdi aklında heo küçük düşürülme dalgaya alınma gibi korkular var ama sıyrıl bunlardan.rahat özgüveni tam böyle herseyi fazla takmayan kısacası anı yasayan bir arkadasın varsa onunla olabildiğince takıl.bende önceden cok cekimserdim herkes neder derdim.sonradan sonraya geçiyor.ti ye al hayatı o kadar önemseme.bir dahada 19 yaşını yaşayamayacaksın.evlenene kadar hayatını yasamaya bak derim ben.

bakkala hayırlı işler demeyi faaln geçtim onları yapıyorum çekinmiyorum az önce dolmuşcuya paramın olmadığını yukarı kadar bırabilir misn diye rica ettim o konularda bi sıkıntım yok yakın arkadaşlarımla ortama uyum sağlıyamiyorum aklım hep başka yerlerde oluyor

• Sessiz insan ezilmez. Ezik insan sessizdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koltuk06

quote:

Orijinalden alıntı: hly-

quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

büyüdükçe açılırsın

Katılıyorum.Ama ilerde açılırım demekle olmaz kendinde biraz biraz rahat olmaya bak.

daha ne kadar büyücez hocam yaşlanınca mı açılcam yaşıtlarım benim gibi değil inanılmaz aktifler onların yanında gezen en sessiz kişi benim

sen kaç yaşındasın ki?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıMilkShake

kardeş bu iş ufak ufak başlar.git mağazada bakkalda falan parayı verirken adama veya kadına işte günaydın kolay gelsin hava su bişeyler bul işte.şimdi aklında heo küçük düşürülme dalgaya alınma gibi korkular var ama sıyrıl bunlardan.rahat özgüveni tam böyle herseyi fazla takmayan kısacası anı yasayan bir arkadasın varsa onunla olabildiğince takıl.bende önceden cok cekimserdim herkes neder derdim.sonradan sonraya geçiyor.ti ye al hayatı o kadar önemseme.bir dahada 19 yaşını yaşayamayacaksın.evlenene kadar hayatını yasamaya bak derim ben.

bakkala hayırlı işler demeyi faaln geçtim onları yapıyorum çekinmiyorum az önce dolmuşcuya paramın olmadığını yukarı kadar bırabilir misn diye rica ettim o konularda bi sıkıntım yok yakın arkadaşlarımla ortama uyum sağlıyamiyorum aklım hep başka yerlerde oluyor

tamam işte ne güzel.Arkadaslarını yanındada kasma kendini.gündemi takip et biraz futbolla ilgilen film izle biraz genel kültürün olsun.muhabbet aç.aaaa bak ispanya gene şampiyon oldu de,aha savaşa giriyoruz falan filan atıyorum tabi yani ama öle işte.çok gerilme.nolacak diye düşünme

• bencede genetikle falan hiç bir alakası yok.özgüven sorunu var sende.
    her şey senin elindedir.öyle genetiğe falan bağlayıp kurtulmaya çalışma
  • quote:

Orijinalden alıntı: achilles97

bencede genetikle falan hiç bir alakası yok.özgüven sorunu var sende.

özgüvenimi nasıl geliştirebilirim peki ? herkes özgüvenim eksik oldugunu söylüyor siz ne yapıyorsunuz da özgüveniniz yüksek
  • DH Psikologa gitme buluşması olsada bizde gitsek bir bahaneyle psikologa
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

DH Psikologa gitme buluşması olsada bizde gitsek bir bahaneyle psikologa

hocam ben açıksa sölüyüm doktora gitmeye utanıyorum bu konuyu açmaya utanıyorum gitmeyi hiç düşünmedim. doktor hap veriyor diyorlar doktora gitmeden o hapı içmeyi bile düşünüyorum..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: achilles97

bencede genetikle falan hiç bir alakası yok.özgüven sorunu var sende.

özgüvenimi nasıl geliştirebilirim peki ? herkes özgüvenim eksik oldugunu söylüyor siz ne yapıyorsunuz da özgüveniniz yüksek

özellikle böyle bi kızla falan konuşurken kendini kasma fazla.samimi olmaya bak.
  • quote:

quote:

hocam ben açıksa sölüyüm doktora gitmeye utanıyorum bu konuyu açmaya utanıyorum gitmeyi hiç düşünmedim. doktor hap veriyor diyorlar doktora gitmeden o hapı içmeyi bile düşünüyorum..

Aynen bende direk o hapı almayı düşündüm Doktora gitsem şimdi ne konuşacam diyorum orada , zaten pek konuşmadığım için çekiniyorum. Ankaranın neresinde oturuyosun

• quote:

quote:

quote:

Aynen bende direk o hapı almayı düşündüm Doktora gitsem şimdi ne konuşacam diyorum orada , zaten pek konuşmadığım için çekiniyorum. Ankaranın neresinde oturuyosun

keçiörende oturuyorum. yeni geldik ankaraya tanıdık fazla kimse de yok işte takıldığım 5-6 arkadaşım var.

• Fazla uzak değiliz, bende Anıttepedeyim. Belki gideriz birlikte bakarsın psikologa
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

büyüdükçe açılırsın

Katılıyorum.Ama ilerde açılırım demekle olmaz kendinde biraz biraz rahat olmaya bak.

daha ne kadar büyücez hocam yaşlanınca mı açılcam yaşıtlarım benim gibi değil inanılmaz aktifler onların yanında gezen en sessiz kişi benim

sen kaç yaşındasın ki?

14 sonra 19 a gircem

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

Özgüvensizlik o genlerle alakası yok.

abicim ben küçükkende böyleymişim hep sessizmişim iğne vururlarmış sesimi bile çıkarmazmışım sünnet olurken öldü mü naptı bu çocuk demişler. kısacası küçüklükten gelen bişey . bu arada yaşımı soran arkadaşlar yaş 19 a gircem

Haklı olabilirsin ben de küçükken evde vakit geçirmeyi daha çok severdm
    Yine de özgüvenini yüksek tutmaya çalış.

• tamam uzatma kardeşim unutmmuşm yazdığımı
  • Gunde 4 bıra. Receten bu. Tesekkuru sonra pmden edersın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.