Şimdi Ara

Sessiz Kalmayalım Herkes Tepki Göstersin Upload Hızları Yükselsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar TT en yüksek upload hızı olarak 2 mbps veriyor. Gerçekten çağ dışı bir hız. Biraz önce Paul Doany'ya yazdım. 10 dakika sonra döndü ve Tt desteğe yazmamı istedi. Hizmet numaramı ve şikayetimi belirttim. Modem arayüzünde 4 mbps görünmesine rağmen 2 mbps aldığımı yazdım ve yarım saat sonra aradılar. Paul Doany aracılığı ile şikayetinizi belirtmişsiniz dedi ve TT'nin en yüksek 2 mbps verdiğini belirtti. Çağ dışı olduğunu ve artması gerektiğini söyledim. Upload hızı hakkında çok şikayet olduğunu ve yeni bir çalışma içinde olduklarını yakın zamanda yeni bir paket çıkacağını vurguladı. Teşekkür edip kapattım.

AKK konusunda nasıl birlik olduysak upload hızı konusunda da tepkimizi gösterip, birlik olmalıyız. Daha çok tepki ve şikayet her zaman iyidir.

• aslında akk kaldırılması için 250 bin imza atıldı. Bu kampanyaya imza atan 250 bin kişi altta yazdığım konulardan en az birinden sıkıntı çekiyordur. Ama herkes upload konusunda sıkıntı çekmiyor. Bazısının upload umrunda değil. Her kes ping sorunu da çekmiyor. Her kes online oyun oynamıyor. Ya da her kes modemi de önemsemiyor. Aynı şekilde uzun süreli taahhütten herkes rahatsız değil. Bu dört sorun için bir imza kampanyası yapılsa 250 bin imza tekrar toplanır. Ama güzel bir organizasyon gerekiyor. Tek tek konular tartışıldığında gereken ilgi toplanamıyor anladığım kadarıyla. O yüzden hepsini birleştirip tek bir kampanya düzenlenirse yine güzel bir ses çıkarırız diye tahmin ediyorum

1- Upload
    2- Ipv4 CGNAT IP paylaşımı ve ping sorunu
    3- Cayma bedellerinin yüksek olması ve taahhüt süreleri
    4- İSS'lerin zorla dayattığı routerlar modemler.
  • Kesinlikle haklısın. AKK konusunda herkes birleşti çünkü ortak bir problemdi. Mağdur daha fazlaydı. Upload hızını umursamayan bir sürü kişi vardır ama cidden önemli bir sorun, yıl 2018 ve hala 2 mbps upload hızına mahkum olmaz can sıkıcı oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.