Şimdi Ara

Sessiz Klavye bilgisi olan bakabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler sessiz klavye linki verirseniz çok sevinirim
    kablolu yada kablusuz , tuzlu tuzsuz fark etmez yardım pls

• BENQ A800 kullanıyorum sessiz sayılır memnunum
  • geceleri oyun oynarken klavye çatır çutur ses çıkarmıyacak klavye lazım
    benq a800 bana yardım edebilecekmi _?
  • hocam kullandığım en sessiz klavye creative desktop 9000 pro idi, muazzam sessizdi ama bozuldu işte, tepkime süresi uzundu
  • Kullandığım logitech klavye hem dış görünüş bakımından hemde sessizlik yönünden harika.. Hiç başka birşey düşünme derim.Markada Logitech...

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=1839
  • saolun beyler denicem
  • Ben de uzun zamandır böyle bir klavye arıyordum ve arayışıma Logitech S510 modeli ile son verdim. Gerçekten sessiz ve kullanışlı bir klavye. ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaw bi karar veremedim hepsi çok ii görünüyor ben en iyisi hepsini aliim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingRex -- 21 Mart 2007; 14:15:43 >
  • Sessiz olsun derken sana dert olacak bir klavye almamaya dikkat et. Ben 1 sene önce Logitech klavye alacaktım. Bir modelini alıp kasaya gönderecekken başka bir müşteri beni uyardı. "Dikkatli olun. Klavye yumuşak ve sessiz ancak hızlı yazarken tuşlar çoğunlukla çift basıyor" dedi. Aldığım ürünü yerine koyup müşterinin tavsiye ettiği Logitech LX 500 modelini aldım. Problem yaşamadım. Siz de klavye alırken bence buna dikkat edin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ROLLER

Sessiz olsun derken sana dert olacak bir klavye almamaya dikkat et. Ben 1 sene önce Logitech klavye alacaktım. Bir modelini alıp kasaya gönderecekken başka bir müşteri beni uyardı. "Dikkatli olun. Klavye yumuşak ve sessiz ancak hızlı yazarken tuşlar çoğunlukla çift basıyor" dedi. Aldığım ürünü yerine koyup müşterinin tavsiye ettiği Logitech LX 500 modelini aldım. Problem yaşamadım. Siz de klavye alırken bence buna dikkat edin.

çok saol hiç aklıma gelmemişti bunuda değerlendirecem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.