Şimdi Ara

Sessizleştirme # Kasamı sessizleştirmek istiyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar topladığım bir kasa var ve ben bunu sessizleştirmek istiyorum. Sistemimi yazıyorum.

İşlemci: AMD Phenom X6 1090T
    Anakart: MSI GXA890-G65
    Ekran Kartı: Sapphire HD 5970
    HDD: WD Caviar Black
    PSU: High Power 1000 W
    Kasa: Thermaltake VI90001W2Z

Tüm fanlarım stok fandır. Sessizliği sağlamak için yapmam gerekenler öğrenmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

• en kesin yöntem fanları değiştirmektir 20db üstü gürültülü fanları almayınız hiç bir sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: miracorhan

en kesin yöntem fanları değiştirmektir 20db üstü gürültülü fanları almayınız hiç bir sorun olmaz

Kasanın üzerindeki fanların hepsi 20 dB'nin altında. İşlemci fanı normal haliyle çok ses yapıyordu, ben BIOS'tan %50 yaptım hızını, acaba ses ondan mı kaynaklanıyor?
  • fan kontrolcu alman gerekli, ihtiyacına göre ayarlarsın hızını yada büyük çaplı fanlarda işini görür
  • İşlemcin için, 12 cm fanlı kule soğutucu alarak işe başla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MBerkO

quote:

Orijinalden alıntı: miracorhan

en kesin yöntem fanları değiştirmektir 20db üstü gürültülü fanları almayınız hiç bir sorun olmaz

Kasanın üzerindeki fanların hepsi 20 dB'nin altında. İşlemci fanı normal haliyle çok ses yapıyordu, ben BIOS'tan %50 yaptım hızını, acaba ses ondan mı kaynaklanıyor?

ben hangi fanın ses çıkardığını kontrol için fanları tektek çıkatarak veya elinle durdurarak deniyorum hangisi olduğu ortaya çıkar zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miracorhan -- 7 Nisan 2011; 17:58:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşyeri için kasa topluyorum
    geçen yıl açıldı
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.