Şimdi Ara

seste cızırtı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Microlab A-6662 5+1 almıştım. 1 yıla yakın oldu. yaklaşık 2 hafta öncede Sound Blaster Audigy 7+1 ses kartı aldım. sorun bu ses kartını aldıktan sonra başladı.
    mp3 veya film gibi herhangi birşey açsam onun yanında İE sayfası açsam ya da msni açsam ses cızırtılanmaya başlıyor. kendi ayarları için ses kartının Creative EAX Console bölümüne girsemde aynı seste cızırtı yapması devam ediyor. sadece mp3 çaldığında problem yok.
    yardım lütfen

• Dostum önce şunu söyliyim Vista kuruluysa eğer bende aynı sorunu yaşadım... Vista'da bu var...

Bu sorunun nedeni sanırım PC'nin kasması, işlemci yorulunca sesi elden bırakıyor sanırım...
  • vista yüklü değil xp kurulu.
    bilgisayarı açtıktan sonrada hemen oluyor bu sorun. öyle diyorsan yapacak bişey yok.
    ayrıca başka bir bilgisayarda denedim orda bu problem yoktu.
  • mikrofon line in bunları tek tek kapatmayı dene (mixer den)
  • wav hariç hepsini kapat,
    bazı oyunlarda ve yazılımda ses olmaması gibi sorun çıkarsa (donanımdan direct müzik siynthesizer) midi synt i geri aç.

seste cızırtı sorunu

• --------------------------------------------------------------------------------

bende creative SBS 370 2+1 var yeni aldım aynı sorun vardı. ses sürücülerini kaldırıp tekrar kurdum biraz düzeldi. ama tam çözüm değil bu bir kulak yanılgısı olabilir ama KESİN ÇÖZÜM şu... ses ayar denetimlerinden PHONE bölümünü sessiz yap hiç sorun kalmıyo. canavar gibi çalışır.
  • Microfonu kapat ses gidiyor bende şimdi yaptım cızırtı gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: aksu.68

. ses ayar denetimlerinden PHONE bölümünü sessiz yap hiç sorun kalmıyo. canavar gibi çalışır.

Evet phone'u kapattığım zaman çok farketti gerçekten..Fakat, sesi sona dayadığımda biraz tıss geliyor..O normaldir herhalde değil mi?
  • arkadaşlar sağolun yardımcı olmaya çalışıyorsunuzda hala şu problemi çözemedim
    bundan öncede dvd rw aldım onun çalışmasında da problem çıkmıştı. acaba anakartta mı problem var.
    anakart GİGABYTE SİS chipset S648FXL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.