Şimdi Ara

set tavsiye&yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,araştırmalarım sonucu şu sisteme karar verdim:
    Thermaltake Challanger oyuncu klavyesi.83TL
    Razer Copperhead oyuncu faresi.100TL
    Plantronics Gamecon 777 7.1 kulaklık. 177TL

Bütce 400 TL,mouse padde karasizim.maks 40 liralik bir mousepad onerilerini bekliyorum.

Genelde single player oyunlar oynuyorum.nadiren mmorpg,online fps tps takiliyorum.

Plantronics Gameconda ses karti var sanirim.ekstra bir ses karti almama gerek var mi?performansi etkiler mi

• klavyeyi o fiyata nereden buldun? o mouse yerinede g500 daha iyi gider düsüncesindeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16hakan16

klavyeyi o fiyata nereden buldun? o mouse yerinede g500 daha iyi gider düsüncesindeyim

G500 teknik olarak daha iyi gibi fakat,Razer Copperhead görsel olarak çok hoşuma gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IceGlory -- 4 Eylül 2011; 3:33:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IceGlory

quote:

Orijinalden alıntı: 16hakan16

klavyeyi o fiyata nereden buldun? o mouse yerinede g500 daha iyi gider düsüncesindeyim

G500 teknik olarak daha iyi gibi fakat,Razer Copperhead görsel olarak çok hoşuma gitti.

eger o görselligi vs oyununzada yansıtacaksanız alın birde eger aceleniz yoksa logitech g300 ü bekleyin derim ama ne zaman gelir belli degil
  • 55 liraya sk gaming pad al mouse altına uygun olacaktır ben olsam 2..el dhv2 altına gollihathus alırdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.