beylıkduzunde oturuyorum bu civarda oturanlardan set top box cihazı olanlardan sinyal seviyeleri ve sinyal kalitesinin değerini söyleyecek arkadaşlar varmı?
cünkü bendeki conax modül takılı philips tv te cnn turk ntv ve haberturk kanallarında donmalar ve mozaiklenmeler oluyor. arıza ekibinin getirdiği set top box taki sinyal seviyeleri ve sinyal kaliteleri 50 ve 60 civarında idi. acaba beylikdüzü büyükşehir civarında oturanlarda bu seviyeler kaçtır onu öğrenmek istiyorum yardım edesenız sevınırım.
arıza ekibindeki gelenler bu sevıyelerın 95-99 civarında olduğunu söylediler. kabloları kontrol ettiler hatta binaya giren kablodan evime direk hat çektiler sorun hala çözülmedi .? bu konuda tecrubesi olanlar yardımcı olabilirmi?
Bu sorun Beylikdüzünde yaklaşı 1 aydır var. 506 frekansındaki 8 kanal da sinyal seviyesi %20-30 arasında dalgalanıyor. Diğer bütün frekanslar %80-90 aralığında.
Hatta zaman zaman 506 frekansı tamamen yayından düşüyor, 2-3 saat sonra geri geliyor. Açıkcası hiç aramadım servisi, zira ben Teledünya dan iyice umudu kestim.
Sorun sizde veya apartmanda değil, tamamen Beylikdüzü genel dağıtıcısında.
bende öyle oldugunu dusunuyorum ama ne yapabılırım bılmiyorum kime başvurabılırım bılmıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme