Şimdi Ara

Setra S417 vs. Travego 17 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
64.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hem ucuz yedek parcada var hemde dıgerlerıne gore yola bıraz daha uygun
  • hımm alsana bana bitane ama mega olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 24 Ocak 2008; 18:02:01 >
  • hemen nereye gonderıyım
  • hareme yolla orda koca bi droll yazısı var onun oraya illa fortuna olması gerekmiyor starlinerde olur setrada travegoda:)
  • burayada burayada bursaya doğru yolla biraz yoksa çalış çalış biraz alcaz
  • tamam gonderıyorum hemen

pamukbank 4156454654 € hesabına 300.000€ gonderın otobusler hazır anahtar teslım fıyatıdır
  • saol ilker abi onlardan burdada satıluyo parayla bende sandım beleş dağıtıyon otobüsleri kalsın sen başkasına yolla otobüsleri yinede düşündüğün için saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: (.)*HüSeYiN*(.)

saol ilker abi onlardan burdada satıluyo parayla bende sandım beleş dağıtıyon otobüsleri kalsın sen başkasına yolla otobüsleri yinede düşündüğün için saol

• quote:

Orjinalden alıntı: fırlama_ilker

tamam gonderıyorum hemen

pamukbank 4156454654 € hesabına 300.000€ gonderın otobusler hazır anahtar teslım fıyatıdır

ney yollucan 300.000€'a 304 ten 403 çevrilmişlerden yolla 10 tane:) filomu kurayım:)
  • tamam gel huseyın bursada o bılır bak

bısım evın onunde 302 var 2 tane kullanılnıyo onları bursaya cektıkmı al sana bursa nakışı fıstık gıbı 403
  • bazı kasaba firmaları gibi yapcam alcam 5-10 tane 302 -304 :) bi bursa gördümü o araçlar 50 den 5 tanesi 250 10 tanesi 500 oo süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 24 Ocak 2008; 19:01:15 >
  • bursaya gelin karoserciler var iç dizayn çılar falan karoserciler merkezi bursadır gezdiririz bi tane tanıdık var özberkmi ne
  • tamam ısta tanıdıkta bulduk fırmanın ısmınıde Öz cakar turızm yaptıkmı tamamdır
  • bizde gireriz firmaya ucuzdur onlar 10 20 milyar falan 1 2 tanede biz alırız
  • tamam şirketi kurduk özçakar:)

hatl satışı yok sadece kiraya vercez:)

ist-ank

ist-izmir

ist -ant

ist-svs
    bunların kiraları 175.000 ytl ben filo yapıyorum şimdi:)
  • bende ortağım ha 2 veya 3 tanede biz sokarız hadi rasgele
  • hanı otogar ıhalesı hanı yezanee
  • otogar ihalesi yazahane filan kolay haremde var esenlerde var aşti izmir antalya da hepsinde yazahanemiz var:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 24 Ocak 2008; 19:36:37 >
  • tamam o zaman yaz benım setralarıda
  •  Setra S417 vs. Travego 17

diamondlar nasıl:) 6 tane 2008 resimdeki saoldaki müdür tokalaşam ben yanımdakide ilker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 24 Ocak 2008; 19:54:10 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.