Şimdi Ara

settopbox vs. conax

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben kararsız kaldım şöyleki ;
    +teledünyanın hdsettopbox 'ını mı alsam yoksa conax modül ile lcd.'den mi izlesem ?
    hangisini tavsiye edersiniz settopbox mı ? dvb-c+conax modül mü ? (conax olursa kırmızı biberli olanı mı almak gerekir ?, hd sd farkı varmı modülde.)
    yazılan bazı yorumlardan modül ile bağlanınca bazı kanallar izlenmiyor gibi geldi..(samsung 46b653)
    ...ilgilenenlere teşekkür ederim .

• aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum. kararsızlığım yüzünden teledünyayı bağlatamadım. bu konuda deneyimli arkadaşlar varsa acil yardım lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.SYMBOL

aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum. kararsızlığım yüzünden teledünyayı bağlatamadım. bu konuda deneyimli arkadaşlar varsa acil yardım lütfen.

Conax modülle yaşayabileceğiniz güncelleme, ses, bazı kanalların izlememesi vb. sıkıntıları minimize etmek adına dijital şenlik kampanyası kapsamında hd set top box almanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabloteknik -- 9 Şubat 2010; 12:07:52 >
  • bu hd box ı teledünya dışında kullanılabiliyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrmblt

bu hd box ı teledünya dışında kullanılabiliyormu?

hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahirum

arkadaşlar ben kararsız kaldım şöyleki ;
    +teledünyanın hdsettopbox 'ını mı alsam yoksa conax modül ile lcd.'den mi izlesem ?
    hangisini tavsiye edersiniz settopbox mı ? dvb-c+conax modül mü ? (conax olursa kırmızı biberli olanı mı almak gerekir ?, hd sd farkı varmı modülde.)
    yazılan bazı yorumlardan modül ile bağlanınca bazı kanallar izlenmiyor gibi geldi..(samsung 46b653)
    ...ilgilenenlere teşekkür ederim .

hd alırsanız
    + ları
    cihazda her hangi bir sorun oldugunda 2 sene garantisi vardır ve bu sure içerisinde sorgusuz sualsiz yenisi getirilir takılır
    cihaz devamlı kendini gunceller dolasıysıyla pek bi sorun olmaz
    tek tuşla analog yayına gecbilirsiniz
    başka bi televizyondada ( tüplü yada hd desteklemeyen ) izlemeye devam edersiniz
    - leri
    sadece 2. bir kumanda kullanmak zorunda kalıesınız

conax alırsanız
    + ları
    2. bi kumanda kullanmak zorunda kalmassınız
    - leri
    sorun olursa muhtemelen 30 iş gunu içerisinde değiştirilir derler ama garantisi cook cook ii değildir ve muhtemelen eliniz de kalır
    guncelleme olmadıgından devamlı kanal aramak zorunda kalırsınız

30 marta kadar bi kampanya var digital şenlik die turksat bence tarihinin en buyuk kampanyasını yaptı
    pozitek marka hd cihaz normal satısı 230 TL
    motorola marka wi-fi modem normal satıs 200 TL

ama sinema kanallarını şart koşuyor
    hocam bırakında turksatta bi yerden para kazansın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr_myth -- 12 Şubat 2010; 21:15:56 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.