Şimdi Ara

SETUP oluşturma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Visual Studio'da yazdığım yazılımı bir setup paketi haline getirmek istiyorum. Yükleme tamamlandığında masaüstüne kısayol atsın istiyorum. Ha en çok istediğim şey ise bu paketin içine .net framwork 4.5.2 gömmek istiyorum. YArdımcı olabilir misiniz?

• visual studionun içinde installdhield in küçük bir sürümü vardı veya caphyon advanced installerla da yapabilirsin gerçi netframework 4.5.2 özelliklerinden biri kullanılmıyorsa yüksek netframeworke gerek yok çünkü windows xpye kurulmaz 4.5.2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökşen PASLI -- 7 Eylül 2017; 21:27:32 >
  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    bende ki visual studio nun dosyaları sanırım zarar görmüş c dilleri dışında bir uygulama kullanamıyorum full paketi yüklediğim halde çalışmadı. İnno Setup diye bi yazılım buldum hojjj bi program ama onda da paketlediğim yazılımın .exe'sini masaüstüne atma seçeneğini deaktif veriyor :)
  • innosetupun istool eklentisi var onu kullan veya bahsettiğim caphyonu kullan o daha kolay gelir
  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim inno setup'da sorunumu hallettim :) ama maksat çeşitlilik olsun capyonu da indiyorum belki işime yarar
  • Install Shield eski Visual Studio sürümlerinde mevcuttur. VS 2017 tamamnında ayrıca 2015 community versiyonunda ise çalışmıyor (bildiğim kadarıyla). Bunun yerine Advanced Installer kullanmanızı tavsiye ederim. VS eklentisi de var fakat kendi uygulaması çok başarılı.
  • İşte aradığım buydu tabii ya çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: joole5

İşte aradığım buydu tabii ya çok teşekkür ederim

Rica ederim, kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.