tamam düzgünce konuşuyorum her şeyi açıklıyım benim onu sevdiğimi biliyor oda en yakın arkadaşımı seviyor arkadaşımda baskaşını
tren yapmışız
quote:
Orijinalden alıntı: ihtiva
quote:
Orijinalden alıntı: mmarass
quote:
konu bulamıyorum ona yardım etseniz
en sıcak konuyu aç
anladın sen
ya ben sizden terbiyesizce şeyler istemedim ne yapmaya çalışıyorsun anlamadım sen sevdiğin kişiye bundanmı bahsediyorsun
kız seni sevmiyosa sen ne yapmaya çalışıosun
Umut umut ...
kız en yakın arkadaşına aşık arkadaşının aşkı uleyn adam ol akıllı takıl körpe. dh nin seviyesini düşürme. senin gibiler yüzünden dhnin seviyesi düştü diyor herkes. ekleme: swdiğim değil sevdiğim. 14 yaşındayken türkçeyi kullanma konusunda problemlerin var kendine çeki düzen ver
quote:
Orijinalden alıntı: Defense Devil
quote:
tamam düzgünce konuşuyorum her şeyi açıklıyım benim onu sevdiğimi biliyor oda en yakın arkadaşımı seviyor arkadaşımda baskaşını
tren yapmışız
quote:
quote:
quote:
en sıcak konuyu aç
anladın sen
ya ben sizden terbiyesizce şeyler istemedim ne yapmaya çalışıyorsun anlamadım sen sevdiğin kişiye bundanmı bahsediyorsun
ben konuştum ama sonra ayrıldık :D
quote:
Orijinalden alıntı: Katates Pızartması
quote:
quote:
quote:
en sıcak konuyu aç
anladın sen
ben konuştum ama sonra ayrıldık :D
quote:
Orijinalden alıntı: Defense Devil
quote:
tren yapmışız
bu durumda kız bahçivan oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: ihtiva tmda bz 14 yşndyz
Kamistan su geliyo mu læ
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme