Şimdi Ara

Sevdiğim Kız Başkasıyla Birlikte (Kızla Konuşma Kararı Aldım Yardım:) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sciroccom

quote:

Orijinalden alıntı: pridez

quote:

kizla konusmaya karar verdim beyler onerilerinizi bekliyorum nasil konusmaliyim

yaşlar kaç ?
    üniversite mi ikinizde lise mi ?

benim 21 onun 19 universiteliyiz.ayri kampuslerimiz.Ilk mesajda olayi anlattim biraz.sence napmaliyim.hocam

geç kalmışsın biraz kız bence bilerek anlatıyor duygularını sezmiş olabilir. sevgilisi, çıktığı olan kıza yazmak delikanlıya yakışmaz unut derim önüne daha ne kızlar çıkacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro grey -- 18 Mart 2013; 21:07:04 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

kizla konusmaya karar verdim beyler onerilerinizi bekliyorum nasil konusmaliyim

yaşlar kaç ?
    üniversite mi ikinizde lise mi ?

benim 21 onun 19 universiteliyiz.ayri kampuslerimiz.Ilk mesajda olayi anlattim biraz.sence napmaliyim.hocam

geç kalmışsın biraz kız bence bilerek anlatıyor duygularını sezmiş olabilir. sevgilisi, çıktığı olan kıza yazmak delikanlıya yakışmaz unut derim önüne daha ne kızlar çıkacak

Hocam sevgilisi olan kiza yazmak degil.Kiz benle konustugu zamandan sonra biri cikti karsisina bu cocuk teklif etmis dusunuyorum demisti bana ama kizla aram cok iyidi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.