|
Bildirim
|
o beni takmıyorken benim üzülmemin tamamen saçmalık olduğunu anladığımdan beri acı çekmiyorum.
aşk acısı felan boş şeyler yani, ne olaylar dönüyor dünyada |
ismi her isimden daha güzeldi bence. sanal'dı ama görüşüyorduk sürekli yazışma vs. hali vakti yerinde iyi birisiyim hem oda onaylamıştı. sırf başka şehirlerdeyiz yürütememiştik yürümemişti. o zamandan beri söverim. tabi o aralar ehliyet yok yol bilmeyiz iz bilmeyiz. şimdi öylemi. her türlü imkan var ama o yok.
normalde işim vs herşeyim var ama ona kendi maddi durumundan yada başka bir şeyden yani hayatımdaki hiçbir durumdan bahsetmemiştim ailem hariç. ilişkimizi destekleyen en yakın arkadaşı da vardı oysaki. herşeyi bırakıp ayvalığa gidip garsonluk yapacaktık. hani görmemiş insan değilizde hani sevdiğiniz kişinin elini tutamazsınız ya ben hayallerimde bile ona dokunamıyordum be hacı. çok güzeldi ama öyle böyle değil. garsonluk yapacak, bisiklet sürecek piknik yapacaktık. gözümde kimse de yoktu ondan başka. bırakalı iki yıl oldu. "ilk başlarda bende hoşlanıyordum yusuf, ama buraya gelsede en fazla iki ayda bir gelebilirsin" dedi. realistti. açık sözlü idi. ama belliki mesaeler, mesafeli ilişikiler ona göre değildi. şimdi kim bilir rehberindeki hangi çocuk "aşkım" diye kayıtlıdır. üzülmüyorum ama içimde bi uhte kaldı be hacı derin bi uhte. o zamandan beri hep derim, mesafelerin Anthony Martin Queen diye. |
kardeş keşke aşk acısı çeksem ben hayat acısı çekiyorum genelde. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|