tamam yaw anladık karıştırma o kadar şebom benim şeboma laf yok ilk gördüğümden beri samimi olarak saygı duyuyorum ona. Gitaristi olmayıda çok istemiştim ama Paslandık artık şansımız kalmadı
tabi bu tarz isimlerin arkasında çalmak zor... ama bir defa şebnem-buzuki orhan özel bir gece diyeyim,firmanın çalışanlarına düzenlediği gibi birşey yani..babylonda çıkmışlardı..ben orhan abinin arkasında çalıyorum..orada aynı sahneyi paylaşmıştık 25 dakika..çok zevkliydi......coşturdular milleti beraber...e tabi bende arkalarındayım..benimde payım var..
velfecir şanslısın walla yaw Benımde ünlü isimlerle anılarım olduda şebo denk gelmedi
Kimi yazıyım sayısız sevdiğim bay ve bayan var...
Piyasa o kadar bol ki artık insan kimi sevceğini şaşırıyor ....
metal rulazzz ama hande yener fanıyım huleeeeynn nası çelişki
Nilüfer,Funda Arar,Sezen Aksu..
hande yener, şebnem ferah, pamela, nil
quote:
Orjinalden alıntı: .ADAM.
velfecir şanslısın walla yaw Benımde ünlü isimlerle anılarım olduda şebo denk gelmedi
læ şebo deme şuna.
ne bilim güzel gitmiyo bayana.biz mahalledeki arkadaşa şebo dioz adı şaban
Zeynep Mansur Aysu Baceoğlu Gizem Özdilli Esra Balamir Tuğba Ekinci Yeşim Erçetin Ayşe Hatun Önal
quote:
Orjinalden alıntı: mενŧ
quote:
læ şebo deme şuna.
yahu bi erkeğe şebo denirmi ya neyse senımı kırıcam şebnemcim derim bundan sonra
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: mενŧ
quote:
læ şebo deme şuna.
yahu bi erkeğe şebo denirmi ya neyse senımı kırıcam şebnemcim derim bundan sonra
asıl erkeğe denir læ
/>
şebnemcim de deme.ozaman da ben kızarım
şebnemferah de
rihanna
benden 15 gün küçükmüş hemde hatun.tam benlik
quote:
Orjinalden alıntı: ZoRBa
rihanna
benden 15 gün küçükmüş hemde hatun.tam benlik
hortumcu iş başında
kim o ya 15 gun küçük olan ..
ayben,kolo,roka
Şebnem Ferah ... Geçen bi kaç gün önce İstanbul Üniversitesine konsere gelmişti .. gidicektim işim çıktı yaa
tüh
J.LO-Mariah Carey-Beyonce Knowles!
Britney i de severdim ama makyajsız halini gördüm böle oldum!