Şimdi Ara

Sevdiğiniz kızın... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Thailano

quote:

Orijinalden alıntı: WhenIFeelIt

aboooo hocam çok geçmiş olsun... fakat şunu söyleyeyim kimseye güvenme git kıza delikanlı gibi sor böyle böyle yapmışsın de ama yaptın mı deme. kendinden emin şekilde böyle bişey yapmışsın neden yaptın flan de sonra bas git

Neden yaptin diye sorulur mu yapmayin Allah askina. Istedigi gibi istedigiyle istedigini yasama hakkina ozgurlugune sahip. Kimsenin yargilama yada sorgulama hakki yoktur.

bana bakarak seni seviyorum diyor , ama başka çocukla aynı anda yatıyor? kusura bakma birileri duygularımla oynadıysa sorarım hocam.
  • bizim araba 97 model
  • sen yüzüne bakmasan onun umrunda olma . onunla o işi yapmaya bak hayır gelmez başka türlü
  • 98 nedir lan gidin sokakta top oynayın kızlar annelerinin makyaj malzemelerini denesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LoroDik kullanıcısına yanıt
    Kızla konuşmaktan,kızı görmekten hoşlanıyorum.Hayır gelmez bence de sürekli içimde kalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: brunomartins

Kızla konuşmaktan,kızı görmekten hoşlanıyorum.Hayır gelmez bence de sürekli içimde kalır.

senin içinde kalmasın sen onun içinde kal
    Madem malum işi yapıyor sen de sevmekten vazgeç kervana katıl
  • onurb3 kullanıcısına yanıt
    Konuda da sizin arabanın çıkış yılı konuşuluyor zaten

• Kilo Moana kullanıcısına yanıt
    Birader insanlar sana mı sorucak ne yapacağını.

• LoroDik kullanıcısına yanıt
    Bakalım hayırlısı hocam :D

• quote:

Birader insanlar sana mı sorucak ne yapacağını.

Ne biraderi aslanım senden 3 yaş büyük adamlara ders veriyorum ben haberin var mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thailano

quote:

aboooo hocam çok geçmiş olsun... fakat şunu söyleyeyim kimseye güvenme git kıza delikanlı gibi sor böyle böyle yapmışsın de ama yaptın mı deme. kendinden emin şekilde böyle bişey yapmışsın neden yaptın flan de sonra bas git

Neden yaptin diye sorulur mu yapmayin Allah askina. Istedigi gibi istedigiyle istedigini yasama hakkina ozgurlugune sahip. Kimsenin yargilama yada sorgulama hakki yoktur.

bana bakarak seni seviyorum diyor , ama başka çocukla aynı anda yatıyor? kusura bakma birileri duygularımla oynadıysa sorarım hocam.

Konuyu okuduysan kızla sevgili değiller kız buna seni seviyorum filan da dememiş, eski sevgilisiyle yatmışlar yani şuan hiç bir şekilde öyle bir şey sorması saçma olur

• Yorumlara bak.

Kafa olarak epey gerideyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Yorumlara bak.

Kafa olarak epey gerideyiz.

+1
    Nasıl hitap edeyim?Yaşıtlarıma ders veriyorsun diye aslan diyebiliyosun yani.Gereksiz bir tartışma baştan sona kadar

• Hocam uygundur bende öyle hitap ederim karşımdaki üslubunu bozmadığı sürece..

Doğru söylüyorsun biz sizin yaşınızdayken maalesef böyle rahat değildik Türkiye'nin en şahane semtlerinden birinde büyüdüm ama yinede böyle rahat olamadık.

Devir değişiyor tabi sizi de anlamaya çalışmak lazım.

Ama sana nacizhane tavsiyem bu yaşlarda çok hızlı girme süratini koru bahsettiğin kız arkadaşa yaklaşıp yaklaşmamak sana kalmış ama merak etme herşeyi zamanında yaşamak en güzeli.
    Bu tavrın iyiydi hocam.Başta da öyle olsaydı keşke.Bizde o kadar rahat değiliz ama bazılarında anne-baba ayrı olunca ekstra rahatlık oluştu.Diğerleride özeniyor işte.Kıza nasıl yaklaşacağıma ben karar veremiyorum,elimde olduğunda kotu davranıyorum da bazen istem dışı oluyor.Yaptığı da suç sayılmaz ama bana koydu işte

• quote:

Bu tavrın iyiydi hocam.Başta da öyle olsaydı keşke.Bizde o kadar rahat değiliz ama bazılarında anne-baba ayrı olunca ekstra rahatlık oluştu.Diğerleride özeniyor işte.Kıza nasıl yaklaşacağıma ben karar veremiyorum,elimde olduğunda kotu davranıyorum da bazen istem dışı oluyor.Yaptığı da suç sayılmaz ama bana koydu işte

Suç değildir ama cinsel eğilimin yaşının 15 olması gerçekten korkunç dediğimi üniversite eğitimini alırken anlayacaksın zaten.

Yaklaşmak konusu sana kalmış madem kendisini ilgilendirdiğini düşünüyorsun bunun bir suç olmadığını biliyorsun o zaman onunda bir insan olduğunu ve kırmaman gerektiğini unutma ayrıca siz daha alt yapınızı oluşturduğunuz yaşlardasınız bu yaşlarda düşünce sisteminizi doğru oturtmanız gerekiyor.

Kızında ilerde sorunlarını yaşayacağı bir yanlış yapmamanı umuyorum.

Aynen katılıyorum yok kırmam

• quote:

Çıkmıyorsunuz ama kızdan hoşlanıyosunuz Bi kere açıldınız olmadı.Ama toparladınız iyi gidiyorsunuz,çok sağlam bir kaynaktan öğreniyorsunuz bunu (kızın malum işi yaptığını) ne yapardınız?2 gün konuşmadım kendi kendimi uzduğumu anladım,beni gaza getirin de yüzüne bakmayayım kızın.Ya ben oturmuşum sevmişim hayal kuruyorum tatlı tatlı,98'li kızın yaptığı şeye bak.Hayır bu yaşta nerden öğrendiyse neyse..

Seni gaza getirmemizi istiyorsun ama yapmayacagim.
    Gayet normal olan bir seyin adini dahi yazmaktan cekiniyorsunuz, yapmak icin cildirip yapana vebali gibi bakiyorsunuz.
    Gayet normal bir sey ulan bu. 98li dedigin kiz 16 yasinda. Ne bekliyordun cok merak ediyorum?
  • Hayatın boyunca hep böyle olacaksın, hep kaybeden, her zaman sessiz bir köşede ağlayan ve hiçbiri sevemeyeceksin. Sevgi gerçek sevgi. Karşılıksız sevgi, herşeyide getirede bıraktıcak sevgi. İşte bu duyguyu hiçbir zaman hissedemeyeceksin.

çünkü sen insanları sevebilecek kadar insan değilsin, senin istedigin tek şey bir parça et. Sadece et, sevgi değil.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.