Şimdi Ara

Sevdiğiniz Türk Filmleri(SS'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yahu ben bi üstte mesaj attım ancak göremiyorum mesajımı siz görebiliyor musunuz ? Sadece Cevapla ya tıklayınca görebiliyorum o mesajımı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buyakanundelusu55

bunları sevdim
     Sevdiğiniz Türk Filmleri(SS'li)

hükümet kadını izledim, diğerini de listeme aldım:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

Yahu ben bi üstte mesaj attım ancak göremiyorum mesajımı siz görebiliyor musunuz ? Sadece Cevapla ya tıklayınca görebiliyorum o mesajımı .

:)
    görünüyor hocam
  • SeyyarSatıcı S kullanıcısına yanıt
    Sen mesaj attıktan sonra yine kendi iki mesajım görünmemeye başladı . Ama cevapla şeyisine tıkladığımda çıkan sayfada görünüyor şuan .
  •  Sevdiğiniz Türk Filmleri(SS'li)

sonra yine eklerim birseyler.
  • kemal sunal, minür özkul, adile naşit, şener şen bunların oluğu her film. gerisi çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bradley Cooper

kemal sunal, minür özkul, adile naşit, şener şen bunların oluğu her film. gerisi çöp

gerisi çöp biraz haksızlık olmuş.
  •  Sevdiğiniz Türk Filmleri(SS'li)
  • Klasik Hababam Sınıfı, Süt Kardeşler, Şabanoğlu Şaban'ı yazmıyorum bile, efsanedir onlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Klasik Hababam Sınıfı, Süt Kardeşler, Şabanoğlu Şaban'ı yazmıyorum bile, efsanedir onlar.

+1

Organize Işler'e bayılırım hele o "araba nerde para nerde" sahnesi
  • quote:

kemal sunal, minür özkul, adile naşit, şener şen bunların oluğu her film. gerisi çöp

aynen gerisi çöp
  • quote:

Susuz Yaz , Yılanların Öcü , Sevmek Zamanı , Göç , Düğün, Diyet , Suçlular Aramızda , Gecelerin Ötesi gibi filmleri izlememişsin , o yüzden çöp deme hakkına da sahip değilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

quote:

Susuz Yaz , Yılanların Öcü , Sevmek Zamanı , Göç , Düğün, Diyet , Suçlular Aramızda , Gecelerin Ötesi gibi filmleri izlememişsin , o yüzden çöp deme hakkına da sahip değilsin.

zevkleri renkleri tartışacak değilim seninle
  • SeyyarSatıcı S kullanıcısına yanıt
    Canım Kardeşim (1973) Bendensin kardeşim.. Ne filmdi yaa.

• quote:

Orijinalden alıntı: anticor

Canım Kardeşim (1973) Bendensin kardeşim.. Ne filmdi yaa.

Her fırsatta izlerim .Müzigiyle ,oyuncularla herşeyiyle mükemmel.
  • Eşkiya ve Hababam Sınıfı
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    Sen de bendensin :D
  • quote:

quote:

quote:

Zevkleri ve renkleri tartışmıyorum. Kemal Sunal , Münir Özkul , Adile Naşit , Şener Şen'in oynadıkları hariç çöp demişsin. Çok büyük saygısızlık etmişsin ama saygısızlık ettiğin adamları tanımıyorsun. Bu isimleri de sürekli televizyon kanallarında filmleri yayınlandığı için tanıyorsun yani popüler oldukları için.

Türk Sineması adına Avrupa'da ödül almış ilk adamın filmini bilmiyorsun , izlememişsin ancak o adamı içine alan bir gruba çöp diyorsun.

Semih Kaplanoğlu Berlin'de Altın Ayı ödülünü aldığında göklere çıkarılır ancak Metin Erksan 1964 de Türk sinemasının en iyi dramatik ögelerini barındıran , insanlığın ilk ve temel sorunlarından su sorununu anlatan Türk sinema tarihinin başyapıtı olan Susuz Yaz ile aldığında çöp olur.

Ayrıca bu adam bunları öyle berbat çekim teknikleri ile de yapmıyor.Açın izleyin bu dönemin sinemacıları kadar iyi teknik bilgisi var plan yaratıcılığı var.Sizin bugün görüp hayran kaldığınız Amerikan filmi kamera açılarını Metin Erksan 1960'lı yıllarda kullanıyordu.

Ancak bilmeden , izlemeden atıp tutmak kolay tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St.Rendroy -- 8 Ocak 2014; 23:45:02 >

• quote:

quote:

quote:

Saçma sapan yorum yapmışsın bari cevap verme.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.