Şimdi Ara

Seven erkek mi daha çabuk unutur yoksa kız mı arkadaşlar? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Erkeklerin yoğun olduğu bir yerde bu tarz sorular sormaya gerek yok.cevap hep belli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız tabi. Ben kızı 5 aydır unutamadım. Kız benim üstüme 3 erkekle çıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asertyu

Cevap vermemiş bi daha yazmışsın yine vermemiş üstüne bide ss yazmışsın Allah akıl fikir versin ne diyeyim.bi kıza asla ss denilmez.kimse kendisi için her dediğini yapan birini falan istemiyor burnunu surtenin peşinde koşuyor.

Usta neden bir kıza seviyorum denilmez?

• kaans3434 K kullanıcısına yanıt
    Çok güzelsin de denmez kendini bi mok sanar.basar sana tekmeyi.ve senin yaptığın tam ezikce davranış cevap yaşayan birine göndermen bir de.bunlar anlıyorlar zaten salaga yatiyorlar.ezdirmeyin la kendinizi

• Hocam kız mı çabuk unutur erkek mi demişsin de bu yaşadığın ilişkiye göre değişir bence. Yani ayrılığın sebebine göre değişir. Bende kızların daha çabuk atlattığı fikrindeyim, ama unuttuklarını söyleyemem. Sadece duygularını gizleme konusunda niye bilmiyorum bizden bir tık önde olduklarını düşünüyorum. Vardır öyle kız arkadaşlarım, ölür aşkından ama gene de belli etmez özlediğini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaans3434

quote:

Orijinalden alıntı: asertyu

Cevap vermemiş bi daha yazmışsın yine vermemiş üstüne bide ss yazmışsın Allah akıl fikir versin ne diyeyim.bi kıza asla ss denilmez.kimse kendisi için her dediğini yapan birini falan istemiyor burnunu surtenin peşinde koşuyor.

Usta neden bir kıza seviyorum denilmez?

Kaçan kovalanır demeye getirmiş arkadaş. Ulaşamadığın şeylerin her zaman daha çekici gelmesi durumu bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woogyboo

Cinsiyeti yoktur bu işlerin, karakter meselesi. Kimi çok takar kafasına, unutamaz. Kimi çabucak unutur, yoluna bakar.

Ne kadar soğru bir cümle yahu PAGUYA

• Erkekler. Erkekler çocuklarını bile unutur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orange.

Erkekler. Erkekler çocuklarını bile unutur.

Yok artik kkardesim ya :))

• 7 ay önce bu mesajı görseydim hiç böyle bir yola girmezdim. Söylediğinin aynısı çıkıyor😞

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yoklukta olan insanlar zor unutur.genele bakıldığında erkekler zor unutur
    kız için pek farketmez herdaim talipleri vardır ustelik uğraşmasına bile gerek yoktur
    erkeklerde ise özellikle zenginler kızlara kafayı takmaz çunku gelen giden trafiği baya hızlıdır
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.