Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sevenine Sevil'den alınma Jean Paul Gaultier Ultra Male ve Thierry Mugler Pure Wood Satın Al 5 Mart 2016 11:54 1 1 Sevenine Sevil'den alınma Jean Paul Gaultier Ultra Male ve Thierry Mugler Pure Wood Sadece deneme amaçlı bir kere kullanılmışlardır. Pek bana hitap etmediği için satıyorum. Jean Paul Gaultier- Ultra Male 75ml -- 170 TL //-Satıldı-//Thierry Mugler - Pure Wood 100ml -- 180 TL Sevil'den alınmıştır kutu fatura her şeyi duruyor tamamen orjinal ürünler. Seveni beğeneni isteyeni varsa iletişime geçebilir ben kullanmıyorum bari başkasının işine yarasın. (Şuan ki Sevil fiyatları; JPG-Ultra Male -- 210,90 TL Thierry Mugler - Pure Wood -- 222,30 TL )Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Not: Thierry Mugler - Pure Wood satılmıştır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 170 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sevenine Sevil'den alınma Jean Paul Gaultier Ultra Male ve Thierry Mugler Pure Wood