ölümsüz canlı mı olur len.git yaşayan birini sev artık not:hiçbişey okumadım saçma bir yorum yapmış olabilirim
quote:Orijinalden alıntı: n.m.t. quote:Orijinalden alıntı: Sédat her canlı ölümü tadacaktır zincirlikuyugif. karşıyaka forever
quote:Orijinalden alıntı: Mister No quote:Orijinalden alıntı: greenhell çok romantik şeyler bunlar ya düz adamım ben, düz şeyler yazın, kafam basmıyo bunlara arabada beş evde onbeş/>/> /> trende kaç
quote:Orijinalden alıntı: greenhell quote:Orijinalden alıntı: Mister No quote:Orijinalden alıntı: greenhell çok romantik şeyler bunlar ya düz adamım ben, düz şeyler yazın, kafam basmıyo bunlara arabada beş evde onbeş/>/> /> trende kaç değişken... zira pulmanda pek verimli olmaz ama kompartmanda hatta yataklı vagonda bi hayli yükselebilir o rakam
quote:Orijinalden alıntı: greenhell çok romantik şeyler bunlar ya düz adamım ben, düz şeyler yazın, kafam basmıyo bunlara
quote:Orijinalden alıntı: KKM değişken... zira pulmanda pek verimli olmaz ama kompartmanda hatta yataklı vagonda bi hayli yükselebilir o rakam yataklı da 500 quote:Orijinalden alıntı: *nameless* quote:Orijinalden alıntı: greenhell çok romantik şeyler bunlar ya düz adamım ben, düz şeyler yazın, kafam basmıyo bunlara
quote:Orijinalden alıntı: greenhell babayiğitmi o kadar iddialısın yani, e buyur başla benden bari Evet iddaliyim guvenirim kendime övunuyor gbi olmasinda tekvando gecmisim var :D
quote:Orijinalden alıntı: greenhell quote:Orijinalden alıntı: KKM değişken... zira pulmanda pek verimli olmaz ama kompartmanda hatta yataklı vagonda bi hayli yükselebilir o rakam yataklı da 500 quote:Orijinalden alıntı: *nameless* quote:Orijinalden alıntı: greenhell çok romantik şeyler bunlar ya düz adamım ben, düz şeyler yazın, kafam basmıyo bunlara Arkadas çü$ünuz demek geliyor icimden yaww.
quote:Orijinalden alıntı: huzun denizi quote:Orijinalden alıntı: greenhell babayiğitmi o kadar iddialısın yani, e buyur başla benden bari Evet iddaliyim guvenirim kendime övunuyor gbi olmasinda tekvando gecmisim var :D bir meydan okuma seziyorum bunda quote:Orijinalden alıntı: huzun denizi Arkadas çü$ünuz demek geliyor icimden yaww. niyeki, kötü bişey mi söyledik
Evettt okuyorum meydan bu alemde kendimi tek gecerimm:d araba,evde trende mevzundan bahsedirem ay balam :)
quote:Orijinalden alıntı: huzun denizi Evettt okuyorum meydan bu alemde kendimi tek gecerimm:d araba,evde trende mevzundan bahsedirem ay balam :) düellonu kabul ediyorum, seç silahını arabada evde muhabbeti dürüm muhabbeti, kaç tane yeriz hesabı işte quote:Orijinalden alıntı: chakra Ben hiç 7'nin öldüğünü duymadım, görmedim. ama ama
quote:Orijinalden alıntı: greenhell quote:Orijinalden alıntı: huzun denizi Evettt okuyorum meydan bu alemde kendimi tek gecerimm:d araba,evde trende mevzundan bahsedirem ay balam :) düellonu kabul ediyorum, seç silahını arabada evde muhabbeti dürüm muhabbeti, kaç tane yeriz hesabı işte quote:Orijinalden alıntı: chakra Ben hiç 7'nin öldüğünü duymadım, görmedim. ama ama Green.... Sumsugum yeter bana sen al istersen silahini anca düven beniii ;D yer ve zaman ayarla balam ;) n.m.t. Cikolata ha farkli bi ask hikayesi..
quote:Orijinalden alıntı: huzun denizi Green.... Sumsugum yeter bana sen al istersen silahini anca düven beniii ;D yer ve zaman ayarla balam ;) n.m.t. Cikolata ha farkli bi ask hikayesi.. meydan okuma teklifin hâlâ geçerliyse kabul ediyorum, silah da olmayacak feci stres atasım var bu günlerde
"Her erkek ömrünün bir döneminde en azından bir kadını öldürmüştür." diye bir şey okumuştum bir yerde...