2 sene oldu çekimler yeni mi başlamış ya. Hay grev gibi. |
Severance (2022-) | Apple TV+ (4. sayfa)
-
-
çekimler Nisan sonuna kadar devam edecek ama yayınlanma tarihini vermedi Stiller.
imoreWe've finally got a Severance season 2 release date update from an official source — and it's not good newshttps://www.imore.com/music-movies-tv/apple-tv/weve-finally-got-a-severance-season-2-release-date-update-from-an-official-source-and-its-not-good-news
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Özledik valla.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2. sezon çekimleri bu ay sonu tamamlanacak.
S1B8-B9
Sonunda son iki bölümü izledim. Son bölüm harbi iyiydi. Merakla bekliyoruz ikinci sezonu.
Puanım B8 10/7.7 | B9 10/9.0
Genel Puanım 10/8.3
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öylesine başladığım bir diziydi. Şehir dışına çıkmam gerekince 3. bölümde bırakmışım, pek hatırlamıyorum. Baştan başlamaya değer mi?
-
evet, konu karmaşık. detaylar önemli.
-
2.sezon başlamadan önce tekrardan izleyeceğim. Ne anlatıyordu gram hatırlamıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bayılarak izledim. Yeni sezonunu merakla bekliyorum. Ayrışma fikri ve oradaki etik dilemma beni içine çekti. Yavaş yavaş derinleşerek karakterlere ve hikayeye girdikçe etkisi artı.
-
mors kodu ile paylaşım "tomorrow" yani yarın.
2. sezon 17. ocak 2025 te başlayacakmış
-
yuh be arkadaş. diziyi unuttuk ya. Ben traileri görünce yakın zamanda başlayacak sanıyordum daha ocakta başlayacakmış.
-
-
oha, 6 ay kala trailer yayınlıyorlar, işte bunlar hep dizisizlik yüzünden. saçmasapan diziler, üstüne var olanları da batırmaları (bknz. Boys) , sonuçları da böyle oluyor.
#Severance S2'nin bölüm başına 20 milyon doların üzerinde bir bütçesi var 💰
Bunu bende yazacaktım. Çok çok fazla değil mi? Bu nasıl olabiliyor? Oyunculara verilen para dahil mi bunun içine? House of Dragons'dan bile yüksek sanırım bölüm başı maliyet
-
Dümdüz ofiste geçiyor bi de dizinin neredeyse yarısı
valla ya
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X