Şimdi Ara

Cep telefonu tamir (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
102
Favori
145.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Özgür Y.

quote:

Orijinalden alıntı: safsansar

quote:

Orijinalden alıntı: BesTCooL

safsansar kardeş az sabır ha bugün ha yarın çözülecek inşallah

tesekkurler gozumuz kulagımız sende o zaman ıyı haberlerını beklıyoruz..senden ıyı calısmalar kolay gelsın kardesım

aynrn gözümüz kulağımız send e:)

Alıntıları Göster
    akcelik arkadaşımızn gönderdiği T989 aynı satte halledildi kargocuyu bekliyor

http://www.bestjtag.com/wp-content/uploads/100APPLE_IMG_0044-300x224.jpg

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

akcelik arkadaşımızn gönderdiği T989 aynı satte halledildi kargocuyu bekliyor

http://www.bestjtag.com/wp-content/uploads/100APPLE_IMG_0044-300x224.jpg

Eline sağlık :)
  • Arkadaşlar telefonumu bugün kargodan aldım herkese tavsiyem başka tamircilerde macera aramayın BestCool işinin ehli bir arkadaş ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcelik

Arkadaşlar telefonumu bugün kargodan aldım herkese tavsiyem başka tamircilerde macera aramayın BestCool işinin ehli bir arkadaş ...

sgl üstadım teşekkürler

Bu arada Motorola Atrix MB860 Hard brick olan varsa göndersin

• quote:

Ben ideos X5i yollasam bakar mısınız? Zaten cihazla birşey yaptığım yok. Belki sizin halledebileceğiniz birşeydir? Hem birde elinizde olan üründe ne sorun vardı? Benimkisi hiçbir şekilde tepki vermiyor.
  • bir x5'de bende var hafızadaki image klasörünü sildim şimdi update failed hatası alıyorum...rom kurulmuyor..pembe ekran klasörlerine ulaşıp boot image yerleştirmek gerekiyor ama ulaşamıyoruz.bu konuyla ilgili birşey yapabilirmisiniz ve ücreti ne kadar olur acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Y.

quote:

Ben ideos X5i yollasam bakar mısınız? Zaten cihazla birşey yaptığım yok. Belki sizin halledebileceğiniz birşeydir? Hem birde elinizde olan üründe ne sorun vardı? Benimkisi hiçbir şekilde tepki vermiyor.

aynı arıza hiç tepki yok..

• telefonun internete girince bir de gps e bağlanınca donma sorunu vardı bugün bir telefoncuya götürdüm cihazına virüs girmiş dedi box la yazılım atacağım düzelir felan dedi teslim almaya gittim ancak yazılım felan atmış ama düzelmemiş acaba benimi kandırdı mustafa hocam cihaza virüs girme ihtimali var mı acaba bana acil yardım edin sivas ta yapan yok ustam son çare sana göndereceğim lütfen bana yardımcı ol.sorun ne olabilir hocam bi fikrin var mı cihazın işlemci ya da ankart veya diğer aksamlarında bir sorun olduğunu sanmıyorum nerdeyse sıfır ayarında ısınma sorunu felanda yok dediğim gibi yalnızca gps ve internete girince donuyor bu ikisi kapalı olduğu zaman hiç takılma donma felan olmuyor günlerce sorunsuz kullandım sorun ne olabilir acaba gönderiyim mi sana mustafa hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: şimşeks

telefonun internete girince bir de gps e bağlanınca donma sorunu vardı bugün bir telefoncuya götürdüm cihazına virüs girmiş dedi box la yazılım atacağım düzelir felan dedi teslim almaya gittim ancak yazılım felan atmış ama düzelmemiş acaba benimi kandırdı mustafa hocam cihaza virüs girme ihtimali var mı acaba bana acil yardım edin sivas ta yapan yok ustam son çare sana göndereceğim lütfen bana yardımcı ol.sorun ne olabilir hocam bi fikrin var mı cihazın işlemci ya da ankart veya diğer aksamlarında bir sorun olduğunu sanmıyorum nerdeyse sıfır ayarında ısınma sorunu felanda yok dediğim gibi yalnızca gps ve internete girince donuyor bu ikisi kapalı olduğu zaman hiç takılma donma felan olmuyor günlerce sorunsuz kullandım sorun ne olabilir acaba gönderiyim mi sana mustafa hocam?
    HD2 mi üstad

• evet ustam hd2 t-mobile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şimşeks

evet ustam hd2 t-mobile

PM le yanıtlamıstım ama naptınız

• ideos x5i bekleyen bir kişi daha inş en kısa zamanda çıkar jtag :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar jtagtan gelen touch hd im var cihaz aciliyi rom yukleniyo daha snra kendisini resetliyi onu gectim sarja baglamadan cihaz acilmiyor bootloader ekraninda ise riffbox degerli yaziyo ben anlamadim bu cihazin dedini bi turlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jpm06 -- 19 Nisan 2012; 13:04:20 >
  • hocam varmı bişey ?
  • Merhaba cihazım sony xperia s cwm yükledim ve şuan recovery ekranından öteye geçmiyor üzerinde orjinal romu yüklü boot korumasını kaldırdım sony companion ile bu sebeple restore yapamıyorum cihaz açılmadığı için cihazı debug moda alıp flash tool ada tanıtamıyorum.jtag mı gerek box la kurtulur mu bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 19 Nisan 2012; 0:08:29 >
  • hocam benim desire s var bir yıl garantili ve şu anda hic tepki vermiyor sanırım full brick oldu. s off ve rom yüklenmiş. google playda gezerken donma yaptı kendi kendine kapandı ve bir daha hiç açılmadı. bir gün önce rom yüklemiştim ve ilk kez google play e giriyordum nolduysa artık. bataryayı çıkarıp taktım ama sonuç aynı. servise yollasam garanti kapsamında yapılır mı bu cihaz bilgisi olan varsa sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: niccor13

hocam benim desire s var bir yıl garantili ve şu anda hic tepki vermiyor sanırım full brick oldu. s off ve rom yüklenmiş. google playda gezerken donma yaptı kendi kendine kapandı ve bir daha hiç açılmadı. bir gün önce rom yüklemiştim ve ilk kez google play e giriyordum nolduysa artık. bataryayı çıkarıp taktım ama sonuç aynı. servise yollasam garanti kapsamında yapılır mı bu cihaz bilgisi olan varsa sevinirim..

yüzde 70 garantiye girer kronik nand flash sorunlarından olabilir.....

• quote:

Orijinalden alıntı: jpm06

Arkadaslar jtagtan gelen touch hd im var cihaz aciliyi rom yukleniyo daha snra kendisini resetliyi onu gectim sarja baglamadan cihaz acilmiyor bootloader ekraninda ise riffbox degerli yaziyo ben anlamadim bu cihazin dedini bi turlu

jtagdan gelen derken sizin cihaz bize gelmedi başka yerde mi yaptırmıştınız ?

• abicim peki s off ve rom yüklendiğinden sorun olur mu garanti için? yoksa telefon garantiye gidince mi belli olur girip girmeyeceği. Bu durumda benim yapacağım ilk şey çaresizce servise yollamak mı olacak. soruyorum cünkü gerçekten na yapacağımı bilmiyorum. ilginiz ve bilginiz için teşekkür ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: niccor13

abicim peki s off ve rom yüklendiğinden sorun olur mu garanti için? yoksa telefon garantiye gidince mi belli olur girip girmeyeceği. Bu durumda benim yapacağım ilk şey çaresizce servise yollamak mı olacak. soruyorum cünkü gerçekten na yapacağımı bilmiyorum. ilginiz ve bilginiz için teşekkür ediyorum

cihaz zaten açmadığı için S off oldugunu anlamazlar o cihazı çalıştırcaklarını zannetmiyorum direk yenilerler şansını dene yüzde 70 girer garantiye

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.