Şimdi Ara

Cep telefonu tamir (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
102
Favori
145.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

E72 nokia cihazda gelen seste azalma oldu. Bunun tamiri ne kadar tutar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deyvidey

BestCool Hocam Selamlar ,

E72 nokia cihazda gelen seste azalma oldu. Bunun tamiri ne kadar tutar ?

toz toplamıştır 15 tl gibi bişey tutar..

quote:

Orijinalden alıntı: seyyah1967

Hocam benim telefon galaxy s I-9000.Yanlış yazılım atmam sonucu hard brick oldu telefon tamamen kapandı.İşyerimin orda bir ustaya götürdüm JTAG yaptı ve telefonu download moda getirdi ancak yazılım atarken cihaz yazılımın sonlarına failed hatası veriyor.Özellikle yazılımın modem bölümüne gelince hata veriyor.Sorun ne olabilir ustada çözemedi.Size göndersem hallolur mu.Maliyeti ne kadardır. Saygılar

Bakmak laızm üstadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BesTCooL -- 21 Mayıs 2012; 15:41:43 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: atalas74

sa iphone 3G 16gb içinde varmı?
    İdeos X5 jtag bugün itibari ile başladı

• n95 8gb jtag oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hayırlı işler...

At&T Motorola Atrix 4G jtag çıktımı acaba? Harb Brick olmuş bi cihaz var elimde, bi çıksa jtag ı bayram edicem
  • Ideos X5 yolladım bi adet size. :) Bakalım hakkımızda hayırlısı.
  • Samsun Galaxy S2 İ9100 cep telefonum durduk yere masamın üstünde kapandı ve birdaha açılmadı hiç bir şekilde açılmıyor şarj makinası takıyorum pil işareti falan gelmiyor hiçbir şekilde telefon tepki vermiyor jtag yaptırtsam düzelirmi ve bana ne kadara patlar bilgi verirseniz sevinirim. İyi çalışmalar diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Y.

Ideos X5 yolladım bi adet size. :) Bakalım hakkımızda hayırlısı.

ideosa hareket geldi huwaie yazıp reset atıyor şu anda fastbootda ise pembe ekranda kalıyor uğraşıyorum

quote:

samsun Galaxy S2 İ9100 cep telefonum durduk yere masamın üstünde kapandı ve birdaha açılmadı hiç bir şekilde açılmıyor şarj makinası takıyorum pil işareti falan gelmiyor hiçbir şekilde telefon tepki vermiyor jtag yaptırtsam düzelirmi ve bana ne kadara patlar bilgi verirseniz sevinirim. İyi çalışmalar diliyorum.

Pek jtaglık olduğunu zannetmem usta durduk yere gitmiş ama bakmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: BesTCooL

quote:

ideosa hareket geldi huwaie yazıp reset atıyor şu anda fastbootda ise pembe ekranda kalıyor uğraşıyorum

quote:

samsun Galaxy S2 İ9100 cep telefonum durduk yere masamın üstünde kapandı ve birdaha açılmadı hiç bir şekilde açılmıyor şarj makinası takıyorum pil işareti falan gelmiyor hiçbir şekilde telefon tepki vermiyor jtag yaptırtsam düzelirmi ve bana ne kadara patlar bilgi verirseniz sevinirim. İyi çalışmalar diliyorum.

Hım. Eğer pembe ekran geliyorsa gerisi halledilebilir sanırım orada dosyalrı görebiliyor musunuz bilgisayara bağlayınca? 4 tane dosya olmalı emmcboot.mbn boot.img recovery.img bir tane de cust.img bunlar yoksa ekleyip B138 yada b163'ü kurmak gerekiyor hafıza kartından.
    Yanlış anlaşılmasın işinize karışmak için demiyorum :D Ancak baya tecrübe sahibi olmuştum size yollamadan önce :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgür Y. -- 11 Haziran 2012; 23:22:03 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hım. Eğer pembe ekran geliyorsa gerisi halledilebilir sanırım orada dosyalrı görebiliyor musunuz bilgisayara bağlayınca? 4 tane dosya olmalı emmcboot.mbn boot.img recovery.img bir tane de cust.img bunlar yoksa ekleyip B138 yada b163'ü kurmak gerekiyor hafıza kartından.
    Yanlış anlaşılmasın işinize karışmak için demiyorum :D Ancak baya tecrübe sahibi olmuştum size yollamadan önce :D

Alıntıları Göster
    quote:

valla aslında o dosyaları da değişerek denedim ama yine de yardıma hayır demem hazır dosaya varsa gönderin bana

• quote:

quote:

valla aslında o dosyaları da değişerek denedim ama yine de yardıma hayır demem hazır dosaya varsa gönderin bana

pembe ekranda çıkması gereken dosyalar şuan yok bende daha doğrusu varda internetim çok yavaş burda yükleyemem yani.
    buradaki dosya B136 bunu zipten çıkarıp dload klasörünü iç hafızaya kopyalamak gerekiyor. Tam hatırlamıyorum ama sdkart okumuyor olabilir benim telefon. sd-karta kopyalayıp da adeneyebilirsiniz. bu dosyayı koyunca ses açma kapama artı power yapıp yüklenmesini beklemek gerekiyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_55596662/mpage_1/key_/tm.htm
    burda tüm romları mevcut (official)

• quote:

quote:

quote:

pembe ekranda çıkması gereken dosyalar şuan yok bende daha doğrusu varda internetim çok yavaş burda yükleyemem yani.
    http://www.mediafire.com/?wj66l5zxz8v41l8 buradaki dosya B136 bunu zipten çıkarıp dload klasörünü iç hafızaya kopyalamak gerekiyor. Tam hatırlamıyorum ama sdkart okumuyor olabilir benim telefon. sd-karta kopyalayıp da adeneyebilirsiniz. bu dosyayı koyunca ses açma kapama artı power yapıp yüklenmesini beklemek gerekiyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_55596662/mpage_1/key_/tm.htm
    burda tüm romları mevcut (official)

hayır hocam bu normal rom yükleme yolu söylemişsiniz sizin cihaz rom alamaya hiç başlamıyor direk pembe ekrana geçiyor Dload klasörüne rom kulupu es kısma ve açma ile downlaod moda girmesi lazım girmiyor 1 kez girdi ondan sonra devamlı pembe ekran veriyor genelde bu hata partition hatası yani custom romlardan sonra olan bir hata yine işimiz JTAGLA yani

• @Özgür Y.

cihazın hazır üstad..

Cep telefonu tamir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BesTCooL -- 13 Haziran 2012; 3:53:56 >

• quote:

@Özgür Y.

cihazın hazır üstad..

Cep telefonu tamir

Ödemeyi birkaç gün içinde yapıcam telefonda anlatmıştım size. Rom falan kuruldu mu ne kurdunuz ? simkart takıp deneme şansınız oldu mu?

• merhabalar

telefonum htc hd2
    telefon android rom kullanırken fatal error verip açılmadı.Orjinal romunu yüklemee çalıştım açılmadı
    task 29 magdlr radio rom sd carddan yükleme ne varsa yaptım ama açılmıyor...yani yüklemeleri yapıyor ama romlar açılmıyor.size ihtiyacı varmı bu makinanın acaba? :D
  • meesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjDevilsOwn

merhabalar

telefonum htc hd2
    telefon android rom kullanırken fatal error verip açılmadı.Orjinal romunu yüklemee çalıştım açılmadı
    task 29 magdlr radio rom sd carddan yükleme ne varsa yaptım ama açılmıyor...yani yüklemeleri yapıyor ama romlar açılmıyor.size ihtiyacı varmı bu makinanın acaba? :D

eğer rom alıyor d açmıyorsa partition bozulmuştur full dump atılması gerekebilir

• quote:

quote:

@Özgür Y.

cihazın hazır üstad..

Cep telefonu tamir

Ödemeyi birkaç gün içinde yapıcam telefonda anlatmıştım size. Rom falan kuruldu mu ne kurdunuz ? simkart takıp deneme şansınız oldu mu?

sim kart taktık denedik sorun yok

• full dump'ı kendim yapabilirmiyim peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjDevilsOwn

full dump'ı kendim yapabilirmiyim peki?

hayır jtagla atılıyor

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.