Şimdi Ara

Sevgili işlerine kafam basmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
3
Favori
2.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KızsızAdam

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yüzüksüzefendi

quote:

Bende aynen senin gibiyim

Nick mesaj uyumu

Evet haklısın kız arkadaşım yok çünkü bana çok acayip geliyor toplumun ahlaki değerleri çok bozuldu herkes önüne gelenle sevgili oluyor.
    EDİT:Sevdiğim kızlarda bana bakmadı çünkü ben efendi ve düzgün biriyim bu devirde sakin,efendi kişileri pek sevmiyor kızlar.

Aynen benim durumbu kızlarda sorun var galiba

Var var çok sorun var hepsinin kafası bir milyon lay lay lom

efendi olmak derken sus pus oturursan olmaz, özgüvenli biri olman lazım, kızlarla rahat konuşman lazım ve muhabbetinin iyi olması, bunlarla birlikte bir de efendiysen tadından yenmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alpachino-tr

her dakka bıdır bıdır telefonla mesajlaşmak ve bi an gelip kavga etmek sonra ayrılmak sonra kim ilk mesajı atcak diye tele bakmak filan bunlarıı açtım ben ya artık en sevdiğim insan bile olsa bunları yapmam ama nerde hata yapıyoruz anlamak şart ayak yapmayı sevmediğim gibi gerçekci olmak lazım. delikanlı harbi olsun gelsin yanımda olsun ..öle mesaj yok zırt pırt arada alo desin yeter. ama gönlü bende olsun

+1
  • Aynı durum bende de. benimkisi artık bilmiyorum, çekingenlik mi diyeyim utangaçlık mı diyeyim. kendime bakarım iyi giyinirim ama işte olay o noktaya gelince tıkanıyo olmuyo. kolay kolay begenemiyorum herkesi :S herkesin başı bi havalarda hep hanım hanımcık sakin birini istedim ama olmadı...
  • dogru insanı bulsak bile onun gönlü bizde olcakmı bizle konuşcak burasıda var tabi. yaşımızda geldi geleceği kadar ne yapsakki anlamak zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.chaLi

Bütün kızlar arkadaslarımdan mesajlasma olayı yüzünden ayrıldım. Yok aşkım yazmıyormuşum yok çok sık mesaj atmıyormuşum. Millet ağır işsiz olduğu için ayda 10 bin sms falan atıyor ben ise en fazla 2000 atabilirim. Mesaj atmayınca sen hiç beni düşünmüyor musun oluyor. Mesaj atıp durmak düşünme ölçüsü mü yani. Sevgiliyi arada bulusup vakit geçirmek olarak görmüyorum elbette ama ne zaman müsaitsem o zaman atmak uygun geliyor. Arkadas ortamında bana biri bir şey anlatırken telefonla mesgul olmak karsındakine küfür etmek gibi bir şey. Bu durumda atmak istemiyorum bunu gelip karşımdakine bir türlü anlatamadım. Hep bana göre yaşı küçük olanlar ile cıktıgım için olsa gerek bu olgunluğa ulaşabilmiş birini bulamadım. Zaten bundan sonra ya yaşıtım olan ile yada daha büyük biri ile gönül ilişkisi kurmaya çalışacağım.

ağzına sağlık kardeşim haklsıın. aynen böyle. sanaldan aşk olamz mesajla sevgi olmaz unutmayın. mesajdan aşkım yazan kızlarda çocuk gibi yani.ara konuşalım mesajlan ne sevgisi yani..

• quote:

bide facebooktan kız ekleyip dürtüp mesaj atanlardan değilim.d

.d.d.d.d.d.dd

• quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

Bende senin gibiydim. Hatta o kadar senin gibiydim ki 4 sene boyunca bu düşüncemi korudum, efendi adam olucam gerçek benliğimle beni kabul edicekler buna mecburlar dedim. Aşık olduğum gerçekten sevdiğim kızlar ya çıkmak üzereyken vazgeçti yada hiç yanaşmadı hep peşinde koşturttu. 4 Senem böyle geçti bir kıza vuruldum onunla uğraşırken sınıfta kaldım okuldan atıldım. Ben yine bu düşüncedeydim hayatım iyice kötüye gidiyordu. Şimdi ne mi oldu, bu düşüncenin sadece evlendikten sonra gerçekleştirilebileceğini düşünüyorum. Şuan bir sevgilim var çoğu şeyi yavaş yavaş yapmaya başladım böyle zevk aldığım için. Ama diğer kızlarla ilişkimi kesmiyorum hepsiyle konuşuyorum yavşama olarak değilde bir arkadaş gibi. Buluşup gezdiklerim konuştuklarımda oldu, mesajlaştıklarımda. Hava atmak için söylemiyorum zaten hava atılacak bir konu değil. Yani işin özü, dışarda kızları götüren erkekler gibi olmak istiyorsanız bu düşünceden evlenene kadar vazgeçin. Bunu yapmazsanız böyle tek tabanca sürünmeye devam edersiniz. Ha belki şuanda sana koymaz ama emin ol belli bir zaman sonra seninle herşeyi yapmasını istediğin birini hayatında arayacaksın. Ne kadar ailenin yada arkadaşların yanında olsa da hiç tanımadığın biriyle yaşadıkların seni gerçekten mutlu eder. Yine uzun yazdırdınız ama her kız konusuna yazmaktan sıkıldım. Ama inadına yazıcam türk gençliği bunları anlamalı artık. Çok sevdiğim bir resim vardır buyrun paylaşayım.

Sevgili işlerine kafam basmıyor

sende haklsıın ama bi nebze olsun sen biraz sosyate kalmışsın bana göre .) ama sevgili dururumları şuan rezalet .yok facebook yok mesaj bunlar bozuyor eskiden olsa keşke bundn 200 300 yıl önce yaşasaydım diyesim gelir insanlar harbiymiş sanal yok ayak yapan yok oh be hayat buymuş..diyesim geliyor tabi lafla şuanki yaşam biraz basit..

• quote:

bide facebooktan kız ekleyip dürtüp mesaj atanlardan değilim.d

.d.d.d.d..d.d.d.d.dd
  • Ohhh be çıktı benim kafadan birisi;

Bir kız ile öylesine takılıcaksın, zırt pırt arayıp mesaj atmayacak, aşkım, canım, cicim gibi laflar kullanmayacak ayar olurum. Hiç sevmem böyle şeyleri bir kız için yumuşayacak adamlardan değilim.
  • Forumdaki insanları aynı olması şaşırtmadı neyse bende karşıyım yok facebookda aşk sözleri yazmak tamam mesajı anlarımda bir insan sevigilisi ounca ona sözler ayrıldıktan sonra yok sen böyleydin falan edebiyat yapıyor ondan sonra ergensiniz diyince ya hehe falan diyorlar o kadar boş insanlarki hiç bir şey çakmıyorlar bir de her şeyden anlıyorum kültürlüyüm naneleri var kızlar sürekli erkekler şuna kime ayarlasam falan filanın derdinde tamam o da lazım ama insanın hayatı bu olmamalı felsefe den anlamıyorlar bir şey den anlamıyorlar boş gidip geliyorlar çok doldum ya
  • Sevgilim aşkım xcigim gibi laflara uyuz oluyorum ama abi seviyorum lafı benim için aşırı büyük bir laf.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yüzüksüzefendi

quote:

Bende aynen senin gibiyim

Nick mesaj uyumu

Evet haklısın kız arkadaşım yok çünkü bana çok acayip geliyor toplumun ahlaki değerleri çok bozuldu herkes önüne gelenle sevgili oluyor.
    EDİT:Sevdiğim kızlarda bana bakmadı çünkü ben efendi ve düzgün biriyim bu devirde sakin,efendi kişileri pek sevmiyor kızlar.

Aynen ben de böyleyim düzgün ve efendi erkeklerde düzgün kızlar hoşlanıyor herhalde ama böyke kız yok sorun bu.

Kızlar beyninden değil başka biryerinden düşünüyor hepsi azmış zaten dxdfEFCSDFSDCDSA VFAsdvfrsagregf ra

evet bence de gayet duzgun birisin (!). duzgun kiz olsa hepsi pesinde kosucak zaten dimi

• kaçan karıyaa giden paraya mendil ıslatanlardan değilim..ama delikanlı harbi adam olmakda marifettir.öle canım cicim gibi yumuşak adam olcaksan sık kafana daha iyi. benliğini kaybetme. öle herşeyi karıya kızada çekmeye gerek yok .maksat laf olsun bizimki oda lazım ama unutmayın hiç bir zaman karı kız için arkadaşınızı en iyi dostunuzu arda bırakmayın yada ikinci plana atmayın önce dostunuz sonra kız. unutmayın kızla ne kadar ciddi olursan ol ama dostunu en iyi arkadaşınıda ikinci plana 3 cü plana atma önce dostun arkadşaın sonra kız . kız arkadşaın aradı diye arkadaşınızı satmayın....unutmayın yolda bulduklarınıza yola çıktıklarınızı satmayın...sakın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpachino-tr -- 14 Aralık 2012; 0:25:43 >
  • Ayni durumdayiz kulube hosgeldim

• Bu başlıktaki çoğu kişi bir kere sevip onunla evlenmeyi de düşünüyor mu acaba? Düşünüyorsanız beni de alın yanınıza.

• Bu konuda olmamalıyım hiç beni anlatmıyor :) Hayatı farklı yaşayıp tecrübe edinenlerin güzel cevapları olur bu konu altına :)
    Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Excution -- 14 Aralık 2012; 0:31:32 >
  • Çevreme bakıyorum. Nerede pislik varsa yanlarında en az 2 kız ( 1 bile değil en az 2 kız var )

Ben bir kız arkadaş yapmıştım. Ama sanırım pislik olmadığım için beğenmedi beni. Misal düzgün konuşum bir kızın yanında asla küfür etmem argo söz falan söylemem. Duruşuma dikkat ederim. Giyinme tarzım normaldir. Saçlar düzgündür. Bildiğiniz düzgün biriyim işte.

Sanırım o kızın hoşuna gitmedi.

Böyle kaybediyoruz. Düzgün olduğumuz için kaybediyoruz.
  • sıkıntı yok gerçekleri yazmak güzeldir insanları canı yanmış olabilir ama unutmayın insan kendini yormasına sıkıntıya sokmasına darlanmasına gerek .)
  • aynen öyle kardeşim

dizide filmde gördüğü her ütopik ve gerçek dışı ilişki profilini kendi hayatına uyarlamak isteyen, bu nedenle sevgilisini kendi istediği şekle sokamayınca bozulan kızlardan uzak durun. triplerinin nedeni de budur zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: O Rei

aynen öyle kardeşim

dizide filmde gördüğü her ütopik ve gerçek dışı ilişki profilini kendi hayatına uyarlamak isteyen, bu nedenle sevgilisini kendi istediği şekle sokamayınca bozulan kızlardan uzak durun. triplerinin nedeni de budur zaten...

kesinlikle katılıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.