Üst konuya baktın mı peki orada ticket örnekleri var Bide Givenchi'ye pm atarsan Daha çabuk sonuç alabilirsin yardımcı olcandan eminim.
BAKTIM AMA TAM BU PROBLEME UYAN TİCKET ÖRNEĞİ BULAMADIM
şu büyük harflerden ne zevk alıyosunuz anlamıyorum bi türlü... neyse bak sol üst köşede geri git tuşu var basıyosun ona karşına knight online genel bölümü gelecek oradan " Üst konu: [İlk okunmamış mesaja git] ¶¶¶ clickandbuy ve yasanan problemler çözümler ¶¶¶ " topic e giriyosun... ama bulamadığına göre bi problemin olması lazım onun için bak link burada =>http://forum.donanimhaber.com/m_11301048/tm.htm ki tatmin olursun heralde o topiclede ilgilenen bi kaç sevgiliĞ donanım haber yöneticisi mevcut...
Üst konu var bunun için karde$ Bir de neden sevgiliĞ Donanım Haber YETKİLİLERİ ? Üyeler yardımcı olamıo mu sana
quote:
Orjinalden alıntı: gökunc
Üst konu var bunun için karde$ Bir de neden sevgiliĞ Donanım Haber YETKİLİLERİ ? Üyeler yardımcı olamıo mu sana
MADEMKİ YARDIMCI OLABİLİYORSUN YAZ Bİ TİCKET ÖRNEĞİ DE GÖRELİM ADAMLAR İŞİN ERBABI OLDUĞU İÇİN ONLARA YAZDIM
quote:
Orjinalden alıntı: ALPPERONN
quote:
Orjinalden alıntı: gökunc
MADEMKİ YARDIMCI OLABİLİYORSUN YAZ Bİ TİCKET ÖRNEĞİ DE GÖRELİM ADAMLAR İŞİN ERBABI OLDUĞU İÇİN ONLARA YAZDIM
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme