Şimdi Ara

Sevgililer Günü Hediye Laptop Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vercenik53

i5 te yeterli gelirdi hangi modelini verdiler acaba,dv6 6xxx serisi ve üstü ise sorun oluşturmaz ama diğer modelleriyse sıkıntılar görülüyor zamanla inşallah olmaz güle güle kullanın

dikkat etmedim nedense gidip yarın tekrardan bakacağım da. Sitedeki arkadaşlar çok kötü demişler DELL in bana tavsiye edilen bir modelini de beğenmemişler. Laptop masa üstünden daha sıkıntılı bir işmiş bir türlü alamadım :) İnş alabilirsem cesaret edip kullanacağım ama

Bir arkadaşta taksitle alacaksan İ7 al ASUS tavsiye ederim dedi o modellerden tavsiye edeceğiniz var mıdır peki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aSCi -- 14 Şubat 2012; 0:18:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aSCi

quote:

i5 te yeterli gelirdi hangi modelini verdiler acaba,dv6 6xxx serisi ve üstü ise sorun oluşturmaz ama diğer modelleriyse sıkıntılar görülüyor zamanla inşallah olmaz güle güle kullanın

dikkat etmedim nedense gidip yarın tekrardan bakacağım da. Sitedeki arkadaşlar çok kötü demişler DELL in bana tavsiye edilen bir modelini de beğenmemişler. Laptop masa üstünden daha sıkıntılı bir işmiş bir türlü alamadım :) İnş alabilirsem cesaret edip kullanacağım ama

Bir arkadaşta taksitle alacaksan İ7 al ASUS tavsiye ederim dedi o modellerden tavsiye edeceğiniz var mıdır peki ?

hocam bu yoruma göre hala bütçeniz max. 1500 tl mi?

• quote:

halen beğenemedinizmi sevgililer günü geçecek ne istediğinizi tam anlayamadığım için bu başlığa yazmıyorum.arkadaşınız alacak size galiba birçok model önerilmiş ama halen kararsızsınız yapacağınız işlere bakılırsa 1300-1400 arası i5 540m ekran kartına sahip bir leptop alabilirsiniz.dediğiniz işlerde sizi yarıyolda bırakacak leptoplar değil arkadaşların önerdikleri gözünüz çok korkmuş kul yapısı sağlam diye bir bilgisayar öneririz aksilik olur kelek çıkar bu belli olmaz bukadar ince eleyip sık dokursanız bir yere varamazsınız,arkadaşlarda ne önereceğini bilemez öneren önermiş çok güzel modeller var.

+1905
  • http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-n5110-b67f67-notebook-urun7014.html

bu ürüne hiç baktınmı kardeşim istersen birde buna bak
  • İ7 ler 2000 den aşağı fiyat yokta indirimlerle belki biraz düşer diye ümit ediyorum. Hediyeyi başkası alacak 1500 den üzerini vermek istemedi? Hem istediğim hem ucuzu olsun derdindeyim :)
  • umarım güzel birşey almışsınızdır. bu gün mediamarkt te 5. yıl aşkına kampanyası vardı umarım denk gelmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncap

quote:

Orijinalden alıntı: aSCi

İ7 ler 2000 den aşağı fiyat yokta indirimlerle belki biraz düşer diye ümit ediyorum. Hediyeyi başkası alacak 1500 den üzerini vermek istemedi? Hem istediğim hem ucuzu olsun derdindeyim :)

karasızlık kötü birşey...bırakın alan istediğini alsın...zaten hediye de böyle olmalı bence...eğer erkek alacaksa hediyeyi can sıkıcı olabilir bu istekleriniz...tecrübe ile sabittir

burda en uygun vatanda var

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-k53sv-sx1006v-k53sv-core-i7-2670qm-22ghz-4gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2048mb-gt540m-cam-bt-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=58027#allImages

net fiyatları da ortalama 100-200 arası değişim gösteriyor ama beklemek zorundayım indirimi

alacak kişiye kalsak bana celeron işlemcili laptop alır o yüzden bir erkeğe bırakmamak lazım :) hep ucuza kaçarlar çünki

• asus için hangi özelliklerini önerirler bilemiyorum hiç asus kullanmadım. ama lenovo nun pek ısınmadığını söylemek isterim. asus ta da performans açısından bir üstünlük oluyordu sanırım.
    ilgili arkadaşlar yorumlarını eklerler.
    Trendyol da varmış ilan resmini ekliyorum eğer üye değilseniz diye umarım bir sakıncası yoktur.

Beyaz Sony Vaio I3-2330M 14" Çanta Hediyeli VPCCA3S1E/W
    İşlemci Üreticisi: Intel®
    İşlemci Modeli: Core™ i3
    İşlemci Numarası: 2330M
    İşlemci Hızı: 2,2 GHz
    Ekran Çözünürlüğü: 1366 x 768 px
    Ekran Boyutu: 14"
    Bellek: 4 GB
    Disk Kapasitesi: 500 GB
    Sabit Disk Tipi: SATA
    Disk Dönüş Hızı: 5400 rpm
    Ekran Kartı Belleği: 512 MB
    Ekran Kartı: AMD Radeon™ HD 6470M Grafik Kart
    İşletim Sistemi: Windows 7 Home Premium
    Ağırlık: 2,45 kg
    Bellek Hızı: 1333 MHz
    Ön Bellek: (L2 Cache)3 MB
    2 Yıl Garantilidir

Sevgililer Günü Hediye Laptop Önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 16 Şubat 2012; 22:59:23 >

• Ben teknik ressamım solidwork, autocad kurmak istiyorum o yüzden iyi bir pc istiyorum.Vatan indirim yapmadı electrowordün indirimdekilerini de beğenmedim.Vatanı bekleyeceğiz heralde
  • bilgisayarı her ortama götürmeyi düşünmüyorum özellikleri iyi ve sorun yaratmasın yeter bunlar da güzelmiş teşekkürler vatan pc lere indirim yapmamış şansıma
  • kardeşim sen daha almadın mı:D yoksa seneyeki sevgililer gününe mi düşünüyorsun artık:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: exelans23

kardeşim sen daha almadın mı:D yoksa seneyeki sevgililer gününe mi düşünüyorsun artık:D

alacak kişi indirimden normal fiyata çıkınca almak istemedi bende bekliyorum mecburen
  • yine indirim oldu. umarım laptopunuza kavuşursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

yine indirim oldu. umarım laptopunuza kavuşursunuz

inşaallah :) teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.