quote:Orijinalden alıntı: Komencheroo quote:Orijinalden alıntı: hypocrisya quote:Orijinalden alıntı: Komencheroo quote:Orijinalden alıntı: hypocrisya Brokeback Mountain - güzel bir dram ciddiyim.İki erkeğin birbiriyle olan ilişkisi yanlış anlaşılacak bir konu değil diye düşünüyorum. Eğer korsan cd'sini alacaklar var ise baştan söyliyeyim Kapakta ki ismi yanlış anlaşılabilir cinsten hadi ya ne yazıyor kapakta ;D Ben orjinal almıştım. Bende almadım da baya Haberler'de falan verdiler. İ..e Kovboylar ve Dağda ki İb...ler diye 2 şekilde çevirmiş adamlar
quote:Orijinalden alıntı: elektro35 quote:Orijinalden alıntı: Komencheroo quote:Orijinalden alıntı: hypocrisya quote:Orijinalden alıntı: Komencheroo quote:Orijinalden alıntı: hypocrisya Brokeback Mountain - güzel bir dram ciddiyim.İki erkeğin birbiriyle olan ilişkisi yanlış anlaşılacak bir konu değil diye düşünüyorum. Eğer korsan cd'sini alacaklar var ise baştan söyliyeyim Kapakta ki ismi yanlış anlaşılabilir cinsten hadi ya ne yazıyor kapakta ;D Ben orjinal almıştım. Bende almadım da baya Haberler'de falan verdiler. İ..e Kovboylar ve Dağda ki İb...ler diye 2 şekilde çevirmiş adamlar
quote:Orijinalden alıntı: kafkas11 quote:Orijinalden alıntı: elektro35 quote:Orijinalden alıntı: Komencheroo quote:Orijinalden alıntı: hypocrisya quote:Orijinalden alıntı: Komencheroo quote:Orijinalden alıntı: hypocrisya Brokeback Mountain - güzel bir dram ciddiyim.İki erkeğin birbiriyle olan ilişkisi yanlış anlaşılacak bir konu değil diye düşünüyorum. Eğer korsan cd'sini alacaklar var ise baştan söyliyeyim Kapakta ki ismi yanlış anlaşılabilir cinsten hadi ya ne yazıyor kapakta ;D Ben orjinal almıştım. Bende almadım da baya Haberler'de falan verdiler. İ..e Kovboylar ve Dağda ki İb...ler diye 2 şekilde çevirmiş adamlar