Şimdi Ara

SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN ORiJİNAL HEDİYE VE ORGANİZASYONLAR PAYLASIM ALANI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN ORiJİNAL HEDİYE VE ORGANİZASYONLAR PAYLASIM ALANI

evet beyler hepimizin, sevgililer günü olsun dogum günü olsun, artık her ne halt olursa olsun. bütün erkek milletini bezdiren bu ''orijinal'' olma durumuna bi nebze olsun cözüm getirme amacıyla acmıs oldugum bi baslık. bundan önce acıldıysa affola...

sevgililer günü yaklasıyor. bunun farkındasınız. heryerde kalpli ayıcıklı incikler boncuklar, sevgilinizde sizi kahraman bellemiş ve bu durumun yükü altında ezilmeler yasıyorsunuz. yada aklınıza ilginc seyler gelmedginden artık onu sevmediginizi düsünüyor. yada artık rutinlestigini düsünüyor. yada bundan önc yapmıs oldugunuz güsel bi süpriz, siz farkında olmadan cıtayı yükseltmiş, ve daha iyisini bekliyor.. vs vs..

buna su sekilde bi çözüm getirebiliriz belki beyler. herkes kndince yapmıs oldugu süprizleri yazsın buraya. yada aklında kurdugu. yada görmş oldugu ilginç güzel hediyeleri paylassın. böylece herkes burdan bişiler ''ilham'' alıp bu sevgililer gününü atlatabilir.

en nihayetinde siteye pek dişi varlık ugramıyor sanırım. buda erkeklik dayanısması olur belki

saygılar sevgiler hürmetler dh ahalisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amortiiii -- 2 Şubat 2011; 3:21:43 >

• ben güzel bir süpriz yaptım ilk sevgililer günümüzdü geçen yıl. bu yıl ne yapacam hiç bilmiyorum. onun bana yaptıkları karşısında eziliyorum. çıta aşırı yüksek. feci yaratıcı birşey bulmam gerekiyor. yardımlarınızı bekliyorum
  • ''Orijinal''
  • Gecen sene cok guzel bir hediye yapmıştım uzun uğraşlar sonucu. Burada açıklamak isterdim fakat ticari bir fikre dönüşme aşamasında o yüzden aciklayamiyorum :)
  • 1 adet güzel / kaliteli Yusufcuk kolyesi alıp... daha sonra Microsoft Word'u açıp yusufcuk böceğinin tek eşli olması ile ilgili güzel 1-2 satırı "el yazısı" fontuyla (fontun adını hatırlamıyorum) yazıp.. altına da adınızı yine word'de yazıp printerdan çıkartıp .. A4 kağıdı 4 e katlayıp.. hediye paketinin içine koyup kıza yollicaksınız... denenmiştir.. ve "Sen Delisin! :))" tepkisi alınmıştır... ONAYLANDI...

Bu arada ofis 2003'de sizin için yaptım el yordamıyla aşağıdaki örneği ve aynen aşağıdaki yazıyı yollamıştım... ama ben daha güzelini (nedense ofis 2003te o güzelliği elde edemedim Ankaradaki PC'mde kurulu ofis 2007) ofis 2007'de elde etmiştim.. ofis 2007'de daha güzel bi el yazısı fontu vardı.. 2003'te biraz daha kaba gözüktü.. bu arada türkçe karakterleri ingilizce karaktere dönüştürdüm çünkü çok kaba duruyolardı el yazısına dönüşmediği için...

İlk bakışta kro vari görüntü verebilir.. ancak sayfa düzeni ve el yazısı fontunu düzgün ve göze şık gelicek şekilde ayarlarsanız her türden kızı sevinderecek bir şey ortaya çıkarmış olabilirsiniz... Akademisyen 27 yaşındaki bir kız üzerinde denendi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 2 Şubat 2011; 3:17:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

1 adet güzel / kaliteli Yusufcuk kolyesi alıp... daha sonra Microsoft Word'u açıp yusufcuk böceğinin tek eşli olması ile ilgili güzel 1-2 satırı "el yazısı" fontuyla (fontun adını hatırlamıyorum) yazıp.. altına da adınızı yine word'de yazıp printerdan çıkartıp .. A4 kağıdı 4 e katlayıp.. hediye paketinin içine koyup kıza yollicaksınız... denenmiştir.. ve "Sen Delisin! :))" tepkisi alınmıştır... ONAYLANDI...

Bu arada ofis 2003'de sizin için yaptım el yordamıyla aşağıdaki örneği ve aynen aşağıdaki yazıyı yollamıştım... ama ben daha güzelini (nedense ofis 2003te o güzelliği elde edemedim Ankaradaki PC'mde kurulu ofis 2007) ofis 2007'de elde etmiştim.. ofis 2007'de daha güzel bi el yazısı fontu vardı.. 2003'te biraz daha kaba gözüktü.. bu arada türkçe karakterleri ingilizce karaktere dönüştürdüm çünkü çok kaba duruyolardı el yazısına dönüşmediği için...

İlk bakışta kro vari görüntü verebilir.. ancak sayfa düzeni ve el yazısı fontunu düzgün ve göze şık gelicek şekilde ayarlarsanız her türden kızı sevinderecek bir şey ortaya çıkarmış olabilirsiniz... Akademisyen 27 yaşındaki bir kız üzerinde denendi...

cok tesekkürler. grcekten cok güzel olmus.

evet alternatif fikirler beyler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amortiiii -- 2 Şubat 2011; 3:20:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

''Orijinal''

hemen düzeltildi sayın t.d.k.
  • Onu at binmeye götür şampiyon
  • muhteşem üçlü

ayı-çiçek-çikolata

• quote:

Orijinalden alıntı: amortiiii

quote:

''Orijinal''

O kadar alıntı yapıyorsunuz orada da mı görmüyorsunuz be arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

Onu at binmeye götür şampiyon
  • quote:

quote:

Ciddiydim lan.Alırsın sevgilini at çiftliğine götürürsün,güzel güzel ata binersiniz.Dişi ata binin abi nedir yani..Ben yapıcam şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

quote:

quote:

''Orijinal''

O kadar alıntı yapıyorsunuz orada da mı görmüyorsunuz be arkadaş

tamam cok acıkgözsün cok dikkatlisin. kacmamıs gözünden helal olsun...
    aferimde...

bide konuyla ilgili bi fikrin olsaydı...

• iç çamaşır al..
  • quote:

quote:

quote:

Ciddiydim lan.Alırsın sevgilini at çiftliğine götürürsün,güzel güzel ata binersiniz.Dişi ata binin abi nedir yani..Ben yapıcam şahsen.

gayet mantıklı aslında. ama benim durum biraz dışkıdan. o baska sehirde ben baska sehirdeyim... bana o yüzden grckten saglam ORİJİNAL fikirler lazım..

• Ayrıca Yusufçuk böceklerinin dişileri çiftleştikten sonra erkek yusufçuk böceğinin kafası ile beslenirler. Bu yüzden tüm erkek yusufçuk böcekleri sadece 1 defa çiftleşebilirler. Yusufçuk böceklerine Türkçede kız böceği, helikopter böceği de denildiği gibi gövdeleri ince olan türlere iğnecik de denir.

Yusufcuk böceğini hikayesi çok farklı ....
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Yusufçuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 2 Şubat 2011; 3:56:33 >
  • O zaman şöyle

Şöle bi şey alırsın,kendi zevkine göre..
    http://www.mudo.com.tr/Store/productdetail.aspx?language=tr&productId=28050&stockId=50364
    http://www.mudo.com.tr/Store/productdetail.aspx?language=tr&productId=28053&stockId=50367
    http://www.mudo.com.tr/Store/productdetail.aspx?language=tr&productId=30688&stockId=55092 (Bu baya sağlammış)

Favori fotoğraflarınızı bi dijital fotoğrafçıda o ölçülerde çıkartırır kargolarsın.Yanına işte küçük bişeyler daha ayarla artık

• madem öyle gecen sene yapmış oldugum ORİJİNAL fikrimi paylaşıyım katkım olsun kendi konuma.
    illa çicek istiyordu...
    bu 1 tl'cilerde filan peluş çicekler oluyo. onlardan 10 15 tane aldım. gittim cicekciye paketlettirdim. adam biraz garip baktı ama olsun. sonra onu en yakın arkadasına kargoladım. yatagının üstüne bırakmasını rica ettim. kücük bide not yazdım.

benden koparılmanı nasıl istemiyosam çiçeklerde istemiyodur sanırım koparılmayı yerinden. :)

yazmıstım..
  • quote:

O zaman şöyle

Şöle bi şey alırsın,kendi zevkine göre..
    http://www.mudo.com.tr/Store/productdetail.aspx?language=tr&productId=28050&stockId=50364
    http://www.mudo.com.tr/Store/productdetail.aspx?language=tr&productId=28053&stockId=50367
    http://www.mudo.com.tr/Store/productdetail.aspx?language=tr&productId=30688&stockId=55092 (Bu baya sağlammış)

Favori fotoğraflarınızı bi dijital fotoğrafçıda o ölçülerde çıkartırır kargolarsın.Yanına işte küçük bişeyler daha ayarla artık

hocam onu da yaptım yaw

hemde cok daha ORİJİNAL sekilde. bunlardan istiyorum die bi site var ordan eski tüplü televizyonlar sklinde resim cervevesi aldım.

photoshopla da 2mizi eskilerdn bir sir ve madamın kafalarının yerine bizim kafaları koydum

bide öyle gırgır olsun diye pembe dizimsi bi slogan atmıstım...

• quote:

madem öyle gecen sene yapmış oldugum ORİJİNAL fikrimi paylaşıyım katkım olsun kendi konuma.
    illa çicek istiyordu...
    bu 1 tl'cilerde filan peluş çicekler oluyo. onlardan 10 15 tane aldım. gittim cicekciye paketlettirdim. adam biraz garip baktı ama olsun. sonra onu en yakın arkadasına kargoladım. yatagının üstüne bırakmasını rica ettim. kücük bide not yazdım.

benden koparılmanı nasıl istemiyosam çiçeklerde istemiyodur sanırım koparılmayı yerinden. :)

yazmıstım..

Güzel...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.