Şimdi Ara

SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL DERLENMİŞ ÇİÇEK KAMPANYALARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
3.021
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sevgililer Günü Hedayesi olarak ne alsam diye kara kara düşünürken bir arkadaşım Hızır gibi yetişti bu mübarek Cuma sabahında ve sorunumu çözdü.
    Allah herkese böyle hayırsever arkadaşlar nasip etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkdostun

Arkadaşlar alternatif bir öneri sunmak istiyorum sizlere. Geçen sene ben de kız arkadaşıma bu şekilde bir hediye verdim ve çok mutlu oldu.

http://www.tema.org.tr/web_14966-2_1/neuralnetwork.aspx?type=33

Kız arkadaşınız, sevgiliniz, eşiniz için fidan diktirin. Şuanda Balıkesir'de bir ormana fidan bağışı kabul ediyorlar.

Güzelmiş ama biraz geç kalındı
    Fakat bunu başka zaman ve durumlarda değerlendirebilirim
    Sertifika sadece online olarak mı gidiyor yoksa güzel bir zarfta güzel kaliteli bir kağıda yazılıp mı gönderiliyor?

5TL sanırım tanesi değil mi?

• Arkadaşlar çiçeksepetinden ben sipariş vermiştim pazartesi günü;bugün için kargoya verildiğini söylediler.Çiçeği alırken hiç bir kargo ücretini sizmi ödersiniz yada alıcımı öder diye sormadılar.KArgo ücretini çiçeksepeti"mi ödüyor ?
  • Ciceksatis.com nasıl bir site bilen var mı? Finansbank'la ve enpara ile anlaşması olduğunu gördükten sonra iyidir diye sipariş verdim ancak içimde de bi korku yok değil :)
  • siparişler durdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

Arkadaşlar çiçeksepetinden ben sipariş vermiştim pazartesi günü;bugün için kargoya verildiğini söylediler.Çiçeği alırken hiç bir kargo ücretini sizmi ödersiniz yada alıcımı öder diye sormadılar.KArgo ücretini çiçeksepeti"mi ödüyor ?

Bir değişiklik yoksa kendileri ödüyor ayrıca kargo ile gitmiyor
    Bildiğin çiçekçi teslim ediyor..Bizim şirkette hiç bi kıza daha çiçek gelmedi patladı herkes :)

Şimdi bana hem mail hemde sms geldi
    Teslim edildiğine dair..Bakalım şimdi arar bizim ki

Umarım aranjman görseldekiler gibi gitmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halkçı2013 -- 14 Şubat 2014; 11:18:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halkçı2013

quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

Arkadaşlar çiçeksepetinden ben sipariş vermiştim pazartesi günü;bugün için kargoya verildiğini söylediler.Çiçeği alırken hiç bir kargo ücretini sizmi ödersiniz yada alıcımı öder diye sormadılar.KArgo ücretini çiçeksepeti"mi ödüyor ?

Bir değişiklik yoksa kendileri ödüyor ayrıca kargo ile gitmiyor
    Bildiğin çiçekçi teslim ediyor..Bizim şirkette hiç bi kıza daha çiçek gelmedi patladı herkes :)

Yurt içi kargo ile çalıştıklarını duymuştum;o yüzden sordum.Zaten kendileri ödemiyor ise satış faturasında kargo ücreti diye yer eklerlerdi ama yoktu.

• 444Çiçek.com dan aldım p.tesi günü aldığım ürün fiyatı 39 TL + KDV idi Dün 52 TL+ KDV İdi bugün ise 65 Tl + KDV olmuş :) Çiçekborsası varmış haberimiz yokmuş :)
    Neyseki Ben erken aldım ve Turkcell Prof Kullandım 32 Tl ye Çiçek Yolladım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: supra54

NOT: İSTANBULDA OLANLAR İÇİNWWW.CICEKGONDER.COM İNCELENMESİ GEREKEN BİR SİTE…

SAKIN! Böyle rezalet bir çiçek teslimi görmedim.
    Utanç verici
  • arkadaşlar 444cicek.com dan sipariş verdim, 13 gül 6 lilyum olması gerekirken bunların yarısını ( 6 gül ) göndermişler gerisinede yeşillik koymuşlar, şu günde yapmış oldukları bu terbiyesizliği sipariş verirken göz önüne alın, gönderdiğiniz kişiye karşı mahçup olmayın.
  • kimse bu hafta gönderilen çiçeklerin kalitesinden dolayı şikayet etmemeli. Kimse normal hizmet beklememeli.
    Kusura bakmayın ama hem çiçekçiler hem de organizatörler hepsi daha fazla müşteri ve paranın peşinde.

Bir çiçeğe olması gerekenden 2 kat fazla para veriliyorsa , ve daha az hizmet görülüyorsa bence başka şeyleri sorgulamak gerekir.
  • paranın peşinde oldukları tamam belli de istedikleri parayı ödüyorsak verecekleri hizmet şu veya bu sebeple değişmemeli. normal hizmet beklemek sipariş verek herkesin hakkı.
  • 444cicek.com Sevgililer Günü için vermiş olduğum siparişimi teslim etmedi. Sakın bu siteden alışveriş yapmayı düşünmeyin. Siz de benim gibi rezil olursunuz. Bir de utanmadan yarın teslim edelim diyorlar.
  • ciceksepeti.com siparişimi ulaştırmadı.
  • Akşam bile geç kalmadınız sipariş verebilirsiniz diye mail atiyorlar. Ne bicim bir ticaret ahlaki var anlamadim bu adamlarda. 444cicek 444cicek.com
  • esime supriz yapacaktim cicek sepeti denen s..r...f ..s.z magaza teslim etmedi urunumu ilk yilimda rezil oldum bir daha bu siteden bir sey almam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar , bugune kadar bir cok cicek firmasindan siparislerim oldu. Boyle ozel gunlerde siparisleri gonderememe olasiliklari %60-70 . Firma,ciceksepeti,cicek.com,444cicek vs vs hepsi ayni.Bende bir cok defa rezil oldum.hem cicekler gitmiyor,gitse bile kalitesi cok kotu oluyor,yada bir sonraki gun gonderiyorlar.musteri hizmetlerine ulasmaniz da imkansiz. Ertesi gunu bir ozur maili yollarlar o kadar. O yuzden boyle ozel gunlerde mahalle arasi cicekcileri secmeniz daha sorunsuz olacaktir :) ben artik bu tarz ozel gunlerde internetten cicek siparisi vermiyorum.Siradan zamanlarda internetten siparis vermek mantikli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 15 Şubat 2014; 0:31:46 >
  • Bu şikayetler her sene 14 şubat akşamında tekrarlanır. Lütfen artık biraz ders alıp aracılara komisyon yedirip bir de rezil olacağınıza sokağınız/caddeniz üzerindeki çiçekçiden direkt verin siparişi.

• quote:

Orijinalden alıntı: arifnihat

Bu şikayetler her sene 14 şubat akşamında tekrarlanır. Lütfen artık biraz ders alıp aracılara komisyon yedirip bir de rezil olacağınıza sokağınız/caddeniz üzerindeki çiçekçiden direkt verin siparişi.

çiçeği elimle alıp elimle vermeyi seviyorum. Hemde 10 tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hortlek

quote:

Orijinalden alıntı: arifnihat

Bu şikayetler her sene 14 şubat akşamında tekrarlanır. Lütfen artık biraz ders alıp aracılara komisyon yedirip bir de rezil olacağınıza sokağınız/caddeniz üzerindeki çiçekçiden direkt verin siparişi.

çiçeği elimle alıp elimle vermeyi seviyorum. Hemde 10 tl

Türk erkeğinin çoğunluğu ( bende dahil) elinde çiçekle görünmeyi sevmez.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.