Şimdi Ara

Sevgilim aldığım kolyeyi takmadı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 aydır birlikte olduğum biri var. İlk buluşmamızda kendisi öğretmen olduğu ve o gün de öğretmenler günü olduğu için, ufak bi bonnyfood yaptırmıştım. Sevinmiş ve utanmıştı baya. Geçenlerde içimden geldi ve üzerinde el işlemesi olan bir kolye aldım. İlk kalıcı hediyem diyebiliriz buna. Ama bir kez bile takmadı. Aslında beğendiğini söylemiş ve sarılmıştı da bana. Teşekkür etmişti. Ama bir kez bile takmadı.. Duramadım sordum 3-4 gün geçtikten sonra, sevmiyorum kolye takmayı diyip geçiştirdi. Laf arasında da keşke şal falan alsaydın ben severim şal gibi bişey dedi.

İnanın çok üzüldüm ve hala aklıma geldikçe canım yanıyor. Neden takmadı, sevmedi mi? Sevmese dahi sevdiğinden gelen ilk hediye olduğundan bir kez olsa takamaz mıydı :/

• Kardeş shittest yapıyor sen sor niye takmıyorsun takacaksın de bak nasıl seve seve takıyor. Elmas olmadıktan sonra sen ne değeri yüklersen odur ona o değeri yüklet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öğretmen kadın senin aliexpressten aldığın kolyeyi napsın koçum
  • Kadınlar için maneviyatın önemi yok maddiyat lazım onlara al bir tane elmas kolyeyi çok severler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madden iyi bişey değildi evet, ama o da öyle zengin biri değil ve madden iyi seviyede bişeyler yapmam için henüz çok erken değil mi beyler? Daha 2 ay oldu. Ve insan sizcede sevdiğinin aldığı bi hediyeyi kullansa daha iyi değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dabbe999 D kullanıcısına yanıt
    Erken hocam alma daha Benim subatta 3.yil olacak aliexpress kolye , kucuk 1 anahtarlik , bir de arada yemege cikarip cicek vs alirim oyle elmas vs nisanlanmadan alinmamali somururler seni

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana ablam dedi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • NEYMAR-JR kullanıcısına yanıt
    Anahtarligi da vermedim daha yolda

• Ya bende öyle düşünüyorum, aldığım kolye el işlemesi iyi sayılabilecek bi kolyeydi. Yani takmamasını kötü algılamalı mıyım? Çünkü kötü hissediyorum kendimi. Bir kez olsun takabilirdi..

• dabbe999 D kullanıcısına yanıt
    Hayir rahat et asil o dusunsun sana suana kadar bir sey aldi mi ?

• Hayır almadı hocam :/

• Asıl çıktığı kişinin yanındaki yedek şahış gibi bir izlenim uyandırdınız,sevgisine şüphe ile yaklaşın.

• En sevdiği içeceğinin içine at. Takmış sayılır. Şaka bir yana çok fazla değer verme hocam. Beni nerfledi diye konunu görmek istemem şahsen.

• İki ay geçmiş ve böyle ufak bir durumu büyütecek kadar dert etmişsin kendine. Bu konuyu bir bayan açsa eminim buradaki çoğu kişinin, ben de dahil, demediği kalmaz.

İlk ilişkin diye yorumluyorum bu yüzden sessizce uzaklaşacağım. Sadece bir tavsiye; şimdiden bu kadar değer verme.

• xD

• Düşündüm kötü bir durum.

• Usbehci kullanıcısına yanıt
    Anlamıyorum suçlu gibi davranmanızı 2 ay olmuş nasıl yani şimdiden değer verme değer vermek için yıllar mı geçmiş olması lazım değer vermek suç mu o zaman kimse değer vermesin herkes gelişigüzel takılsın biriyle 2 ay böyle ufak bi hediye için gayet güzel bi süre bence ortada bi sıkıntı var gördüğü değerden daha azını gösteriyo öğretmen hanım durum ciddi üzerine düşşnmek lazım

• En azından yalan söylememiş. Yani hiç beğenmeyip "ya çok değerli o yüzden takmaya kıyamıyorum kopar diye" falan da diyebilirdi. Sevmiyor olabilir o yüzden çok kafaya takma. 2. aydan da hediye almaya başlama. Bu sefer bir maddi sıkışıklık falan olur hediye alamazsan "niye hediye almayı" kesti olur. O sana hediye alana kadar bir şey alma.
  • Konu bulmuşken araya sıkıştırayım hediye nasıl verilir beyler kolye olsun küpe olsun kutusunu hediye paketine sarıp sarmalayıp mı vermek lazım
  • Deger vermenin yili yoktur kardes takmadiysa demekki malesef pek onemsemiyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.