Şimdi Ara

sevgilim ayrılalım diyor (acil) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BerkeBenm

Ben bunu en iyi bilenlerdenim gerçekten yalan yüzünden başıma gelmeyen kalmadı sakın söyleme berbat bişey herkes benim sevgilim gibi sevipte anlayışlı olamayabilir hakkını vermek lazım sen sev ki belli et hissettir ki gerisi kendiliğinden gelir üstüne düşeni yap her kız karşılığını verir güven

ben söylemek istemiyorum gün gelir ayağıma dolaşır. oda bana söylemiyo zaten. eski sevgilisiyle konuşmuş bana konuştum dedi ne konuştuğunma kadar söyledi bende bi daha konuşma dedim tamam dedi
  • İyi bak eminim bu ilişki uzun sürücek baştan güzel başlamış çünkü sadece olgun ol ağır başlı davran yeter mutluluklar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkeBenm

İyi bak eminim bu ilişki uzun sürücek baştan güzel başlamış çünkü sadece olgun ol ağır başlı davran yeter mutluluklar :)

saol kardeşim bende uzun süreli olmasını istiyorum ve düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4EvaMaSTeR

quote:

Orijinalden alıntı: ****M

quote:

Orijinalden alıntı: 4EvaMaSTeR

tamam ayrilalim de ama asla daha mesaj atma o atsin atmayadabilir atmazsa da sende atma bitsin mutsuz olursun

ya diycem ama perşembe günü buluşmayı düşünüyoruz en az 1 kere kızı görüyüm diye alttan alıyorum yoksa bende ayrılalım dicemde 1 kez görüyüm istiyorum. kız sinemaya gitcez en arka koltukları alcaz ben senin göğsüne yatcam falan diyo

ayrılalım diyen kız öyle demez, tecrübemle konuşuyorum. klasik olcak ama o terslikte bir iş var. okuyanlar varsa katilacaklardir bana

+ 1

• Kızlar kadar dengesiz bir canlı var mı? Yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

dostum yol yakınken gel vazgeç bak sonra kendi kendini yiyeceksin, boşuna neden uğraşıyorsun.

senin bu kızda beğenmediğin bir şey mi var ? yani söylersen iyi olur yanlış anlamada merak ettim üzülürsün falan diyosun ya

ilk haftada 2 defa ayrılmaya çalışmış dostum sen hala soruyor musun ? Belliki dengesiz birisi ve hep öyle kalacak. Başımdan geçti biliyorum.
  • quote:

quote:

quote:

dostum yol yakınken gel vazgeç bak sonra kendi kendini yiyeceksin, boşuna neden uğraşıyorsun.

senin bu kızda beğenmediğin bir şey mi var ? yani söylersen iyi olur yanlış anlamada merak ettim üzülürsün falan diyosun ya

ilk haftada 2 defa ayrılmaya çalışmış dostum sen hala soruyor musun ? Belliki dengesiz birisi ve hep öyle kalacak. Başımdan geçti biliyorum.

olsun kardeşim saol önerin için ama ben bi denemek istiyorum

• forumda kız konusu açanların 90% si kıt. abicim kız ayrılalım diyorsa cevap bile yazmayacaktın. daha sonra döner o sana. azcık çalıştırın kafanızı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miguél

forumda kız konusu açanların 90% si kıt. abicim kız ayrılalım diyorsa cevap bile yazmayacaktın. daha sonra döner o sana. azcık çalıştırın kafanızı.

kıza sordum zaten ayrılsaydık nolcaktı die dayanamayıp geri mesaj atcaktım diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Miguél

forumda kız konusu açanların 90% si kıt. abicim kız ayrılalım diyorsa cevap bile yazmayacaktın. daha sonra döner o sana. azcık çalıştırın kafanızı.

kıza sordum zaten ayrılsaydık nolcaktı die dayanamayıp geri mesaj atcaktım diyo

ASKIMMMM

bu arada arkadaşa katılıyorum cevap bile vermicen

oldu artık ama bi dahaki sefere bu kadar alttan almamayı düşünüyorum
  • quote:

Murat naber.
  • Bi haftalik kizla ne eglenmesi ne ayrilmasi hocam? Ayrilalim diyen kizdan leride ayrilirsin zaten. Boyle bir isi devam ettiril kendini yipratma bence.

• İlk buluşmada yanına bi bidon mazot al, yolda kalmayasın. Bir hafta çıkmadan sonra ondan gelen teklif, ve göğüste yatmalar falan? Güldüm ya la :D
  • Geçer, bunlarda geçer. Boşvereceksin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.