Şimdi Ara

Sevgilim bana cimri diyip duruyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kendini tutmaya çalışma. Bazı şeyleri öğrenmenin yolu üzülmekten geçer maalesef. İlk başlarda problem değil diyip şimdi para muhabbetine girdiyse ilk başta sana yalan söylemiş demektir. Yani bu kız yalancı arkadaşım. Şimdi yapman gereken onun dürüst biri olmasını sağlamak, ve bu tip direk kişilik değiştirme işleri dediğim gibi üzülerek öğrenilir. ki kalıcı olarak öğrenmiş olsun diye. Baş kalayı geri durma bence.
    Ayrılma bu arada seviyorsan, döve döve öğretmek gibi düşün bu işi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerGiyotineBurnunuSokma -- 21 Haziran 2016; 9:36:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benim memur kocam tekne turu yaptırmadı sen cok gostermisin fazlasini ister tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jAke4INWIN kullanıcısına yanıt
    Ciddi bir konuşma yapın Hocam, sonra hal ve hareketlerde değişim olmazsa...

Onun değişme vakti gelmiş demektir canınızı sıkmayın, tatlı canınıza yazık değmez. Saygılar.
  • Turbolinea diye girdim

• Net olarak ayrılın. Sizi aldatır... sonu yok
  • 15binlik dershane nedir ya. Bu nasıl bir yolma şeklidir

• Ben sana durumu anlattım cimri olmayan birini bul de. Bir kere kalbini kır.

Sonrası ona kalmış kardeşim böyle kabul edecekse edecek. Etmeyecekse geçmiş olsun
  • misal ileride veya geride benim ne evim ne arabam nede param olacak bin lira maaşım olacak.

Sevgilim bana cimri dese durumumu daha önce anlattım ben fakir biriyim zaten git zengin koca bul onunla yaşa derim

• quote:

Orijinalden alıntı: anakata

quote:

Orijinalden alıntı: jAke4INWIN

quote:

Hayatını yakma kardeş. Daha sevgiliyken başlamış. Böyle kadınla ömür geçmez. Yol yakınken dön.

Ciddi ciddi dusunuyorum artik. Bu kiz evlenmeyi dusundugum biri gercekten. Konu acilmisti dedim iste once bi kiraya cikariz durumumz kotu olursa falan tribe basladi neymis rahat yasam ev istiyormus tamam bende isterim ama ondan sen ol yeter demesini beklerdim. Ordan beri sogudum ona

Aman aman uzak dur. Hayat senin karar senin ama benim şahsi düşüncem çok olumsuz yönde. Çok zor halledilebileceğin bi sorun. Gerçi sen halletmeyeceksin. Kız kendini düzelticek oda çok zor bi iş.
    Rahat yaşamaya alıştıysa ve kafana kakacaksa, ki şimdiden başlamış. Hiç başlama derim. Bi erkeğin ciddi ciddi gururuna dokunur gelirinin eşi tarafından eleştirilmesi. Kabus gibi bi durum sürekli memnuniyetsiz bi eş büyük sıkıntı.
    Cimri olarak nitelendiriyo seni gelirinden haberi mi yok?, yoksa ciddi ciddi rahat yaşamış ve insanlar ne kadar paralarla yaşıyolar haberi mi yok? Haberi yoksa anlat durumu, keyfimden değil de, bu konuşmadan sonra vereceği tepki önemli. mevzunun farkında cimri diyosa bi azar çek bakalım ben seni kafelere, sinemalara götürücem diye aç mı kalayım falan de.
    Aman dostum bu büyük bi sıkıntı, ince eleyip sık doku.

Dogru diyorsun. Ama ne bilim hani sonucta o kadar sene beraberiz insan kotu oluyor ama bu mesele ciddi dedigin gibi. Artik canima yetiyor. Bir kac kere parladim, ben buyum isine gelmiyosa zengin birini bul dedim giki cikmadi. Sanirim bir daha bu konusmayi yaparsam bitecek. Neymis asker arkadasi gibi takiliyormusuz onunla lafa bak. Hadi simdi neysede is ciddiye binince sirf maddiyattan beni yari yolda birakabilir. Allaha sukur durumum o kadar kotu degil ama her gun kafe sinema falan israftan baskada bir sey degil.tesekkur ederim dostum yorumlarin icin haklisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: halilibrahim44

"Sen sevecek birini değil,hayatının garantisini arıyosun" de ve terket.O kızdan hayır gelmez.

Ciddiyim.

Guzel soz hocam, emin ol bu sozu kullanacagim ona gunun birinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

quote:

quote:

Hayatını yakma kardeş. Daha sevgiliyken başlamış. Böyle kadınla ömür geçmez. Yol yakınken dön.

Ciddi ciddi dusunuyorum artik. Bu kiz evlenmeyi dusundugum biri gercekten. Konu acilmisti dedim iste once bi kiraya cikariz durumumz kotu olursa falan tribe basladi neymis rahat yasam ev istiyormus tamam bende isterim ama ondan sen ol yeter demesini beklerdim. Ordan beri sogudum ona

Hacı sende hep en kolay tarafından bakiyorsun ama hiç çaba yok.
    Okurken part time iş bakabilirsin, biz part time işte calışarak okuduk, en kötü ayda 400 500 alıyorsun 2 gün çalışırsan mağazacılıkta.

Ayrıca kiraya gideriz sinyalini şimdiden vermek vizyonsuzluktur.
    Bi insan neden kendini kiraya hazırlar ?
    5 yıl veya 10 yıl sonra evleniriz de, planlamanı yap ve evini al.

Sen niye üniversite okuyorsun anlamadim ?

Dogru diyorsunuz tabikide kendimi kiraya falan hazirlamiyorum. Elbbete isteklerim, planlarim var. Evet dedigin gibi vizyonsuzluk bu. Ama ben onu derken en ama en kotu ihtimal diye soyledim bi nevi yoklamak icin. Ondan bekledigim cevap ; olsun, sen yanimda ol yeter demesiydi calisip aliriz demesiydi. Ama o ne dedi? Sevgi karin doyurmaz, kira olmaz, mumkunsa apartman olmaz. Yani anliyacagin villa gibi bir sey bekliyor heralde. Ben milyarder olsam bile sevdigim yanimda olsun cidden 1 goz odada bile yasayabilirim. Bu arada dururum kotu degil hocam. Allaha sukur param var. Ama harcamak istemiyorum ivir zivirlara. Her seyin bir siniri var degilmi. Her gun kafeye gidip 9 lira milkshakeye veremem. Cay iciyorum arada 3.5 tlye ona bile cimri oluyorum:)

• Cok merakliysa kiz versin parayi. Ayni benim eski sevgIIlim.ayrildik kafam rahat

• Aslinda onceden boyle degildi, 6 7 ay icerisindr degisti. Dersaneye yazildiktan sonra. Cevresinden kaynakli heralde. Sosyete dersanesine gitti.o eski safligi masumlugu yok gibi artik. Ben ciddi ciddi konustum tamam dedi anladigini sandim. Ama yanilmisim. Tekrar konusucam dediginiz gibi, degismesi lazim bu konuda. Tesekkurler dostum

• quote:

Arkadaslar uzun suredir beraber oldugum kiz arkadasim canimi skmaya basladi. Surekli bi beklentileri var. Yok tekne turu, yok her gun kafeler sinemalar vb. Hic dusunmuyor beni ogrenciyiz sonucta isimiz gucumuz yok su an univde zaten bir ton harc parasi odedik haliyle ailesen artik fazla para isteyemiyorum.Kendisi 15 binlik dersaneye gitti bir eli yagda bir eli balda. Ben durumumu anlatmistim onceden acik acik tamam demisti simdi basima kakiyor. Saga sola sevgiliniz cimriyse monoton hayat kacinilmazdir falan diyor. Sanki para basiyorumda cimrilik yapiyorum. Surekli bir seyler yapma pesinde monoton hayat istemiyormus. Boye dusunmesi beni uzuyor cidden sevdigim icin oda beni seviyor ama bu konu yuzunden kalbini kiricam sonunda. Napmaliyim sizce. Ya tamam kiz istekleri olucak ama insan biraz dusunur ya cok zor duruma sokuyor beni arada.

Davul bile dengi dengine arkadaşım.Bunun aksini kimse iddia etmesin.Yok çünkü :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Aquarell

Ben sana durumu anlattım cimri olmayan birini bul de. Bir kere kalbini kır.

Sonrası ona kalmış kardeşim böyle kabul edecekse edecek. Etmeyecekse geçmiş olsun

Sagolun kardesim, evet dediklerinizi diyecegim. Oncedende cok kez dedim aslinda. Ben buyum, seni tatmin edemiyorsam, cimriysem baskasini bul dedim. Sanirim havada kaldi. Bir dahaki sefere kokten bitirebilirim bu isi. Bu sekilde yasanmaz. Ben para savurmak istemiyorum cimri oluyorum. Para bulunur, parasiz kalmam ama savurmamda iste. Her gun kafeye saga sola gitmesini bilirim ama gerek yok yapima ters.

• yolu ver
  • Ayrıl kardeşim, bu sebepten dolayı. Durumu anlayıp peşinden koşacaktır. Emin olabilirsin

• JoeyBane kullanıcısına yanıt
    Gitti iste hocam. Ustune en az gunde 10 liralik yemek yiyiyor ogle arasinda.Haftada 5 gun gidiyor.Gerisini sen hesap et.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Diego Ribas Da Cunha

Sus cimri

Usta dalga gecilecek zaman degil cidden canim skkin.

Kirbaç ve kelepceyle küçük sürprizler yapabilirsin

• Ben olsam ne yaparım biliyormusun, akşam böyle çok güzel biyere yemege çıkarırım hiçbişey yokmuş gibi sonra yüzüne bi bakarım sen bunları hakediyomusun gerçekten s. git derim biter mevzu. Ben uyuz oldum burda.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.