Şimdi Ara

sevgilim bana neden saçma hediyeler alıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightnesS -- 18 Mart 2007; 22:20:06 >
  • İnşallah o kötü hediyeleri arayacak duruma düşmezsin, günü geliyor, yediği çikolatanın çöpünü arıyorsun, çöp kutunda..
  • çok güzel bence
  • kop öğlüm kop!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: dincerZ

Arkadaşlar herkes arkadaşa adam demiş ama emin misiniz

Sanki nickine bakınca bayan gibime geldi ya neyse hadi bakalım

• quote:

Orjinalden alıntı: Markandeya

Hic birseyde almiyabilirdi. Dusunmusde almis!!!

bencede ya hiç almasaydı.en azından o kadarını düşünmüş.onu düşünemeyenlerde var
    küçük bişede olsa hediye değerlidir ne önemi var pahalıymış,saçmaymış yeterki sevdiğin birisinden olsun....
  • bence oyuncak ayılar çok güzel bi hediyeee
  • almasaydı daha mı iyiydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: princess of the moon

merhaba.
    sevgilim bana saçma hediyeler alıyor acaba beni önemsemiyor mu ?
    nedir bunun nedeni ?

bana oyuncak ayı almış. kolye almış.
    bayağıdan öte hediyeler alıyorr.

pahalı değil ama düşünüp bana önem verip bir şey alsın.

Şu alternatifler olabilir;

1- Sevgilin seni ufak bir kız olarak görüyor. Açıkçası seni hem küçümsüyor hem de ciddiye bile almıyor.

2- Senin sevgilin çocuk ruhlu bir çocuk. Daa erkek olamamış anlaşılan. Kadınlar erkeklere göre daha çabuk kadınlaşır fakat, erkekler uzun süre çocuk kalır.

3- Eğer sen büyümüşsen, sevdiğin çocuk, çocuk kalmışsa, ya çocuğu döveceksin ve kendine getireceksin yada karşına alıp abla gibi nasihat edeceksin. Hatta olmadı, büyüdüğünü gösterek ispat edeceksin. Nasıl ispat edeceğin sana kalmış.

4- Tüm yukarıdakileri denedin de hala sana sormadan salak salak hediyeler alıyorsa, şık bi kıyafet giyeceksin sana pahalı veya istediklerini şak ! diye hediye edecek bir sürü arabalılar ordusu var, kıllı, mıllı ve bol paralı. Beğendiğin arabaya bineceksin, sana orda mutlaka oynamak isteyeceğin iyi bir hediye verirler hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi specimen -- 9 Nisan 2007; 23:46:03 >

• Aldığı hediyeler için "saçma" kelimesi yerine "hatırlaman yeterli" demek çok mu zordu?
    Yoksa bu ilişkinin sana kattığı şeyler hediyelerden mi ibaret?
  • aldığına şükretmeyi denesen ben olsam dünyayı almak isterdim ama dünyayı eline veremiyeceğim için dünya şeklinde bir kolye alırdım yıldızları almak isterdim yıldızları taşıyamiyacağın için yıldız gibi boncukları olan bir kolye alırdım... Sevgilininde böyle benim gibi düşündüğünü düşün.
  • Kınıyorum

Sevgilisinin bir tatlı sözu bir gülücüğünü dünyalara değişmeyen insanlar var sen neden bahsediyorsun ne maddiyatçı toplum olmuşuz ama bi tek taş cep telefonu vb alsaydı canım sevgilim olurdu demi

• ne alsın uçak mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BRKYPNR

ne alsın uçak mı ?

uçak alsa niye yat almadın der yat alsa villam nerde olur. Villa alsa uçak olmadan olurmu der ve kısır döngü döner durur
  • quote:

Orjinalden alıntı: specimen

quote:

merhaba.
    nedir bunun nedeni ?

4- Tüm yukarıdakileri denedin de hala sana sormadan salak salak hediyeler alıyorsa, şık bi kıyafet giyeceksin sana pahalı hediye edecek bir sürü arabalılar ordusu var, kıllı, mıllı ve bol paralı. Beğendiğin arabaya bineceksin, sana orda mutlaka oynamak isteyeceğin iyi bir hediye verirler hemen.

İşte en güzel cevap walla kardeş bravo takdir ettim

• YA BEYLER 5 AYLIK KONU HORT OLDU YA
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarkanmanyaq

YA BEYLER 5 AYLIK KONU HORT OLDU YA

Boş ver yaa.. Zort olmasından iidir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi specimen -- 10 Nisan 2007; 0:00:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokalq

quote:

Orjinalden alıntı: specimen

quote:

merhaba.
    nedir bunun nedeni ?

4- Tüm yukarıdakileri denedin de hala sana sormadan salak salak hediyeler alıyorsa, şık bi kıyafet giyeceksin sana pahalı hediye edecek bir sürü arabalılar ordusu var, kıllı, mıllı ve bol paralı. Beğendiğin arabaya bineceksin, sana orda mutlaka oynamak isteyeceğin iyi bir hediye verirler hemen.

İşte en güzel cevap walla kardeş bravo takdir ettim

Sağol kardeş bi sen beni takdir ettin ama takdir etmeyenler de var.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=13465280

• Sen Kendin Ol Yeter Dostum Gerisini Boşver
  • yaw korkuttunuz feyki cevap yazmıyo işte yok dildo hediye edenler yok arabaya bin hediyen mevcut diyenler

feykcim korkma devam et kimse annamadı feyk olduğunu dalga geç bizimle hadi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.