Şimdi Ara

sevgilim den ayrıldım gelin konuscaz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tesla troll

quote:

Orijinalden alıntı: BenKimimSizce

quote:

Orijinalden alıntı: Heath.Ledger

Beyler 9 aylık ilişkim bitti. Son iki üç haftadır sürekli kavga ediyorduk. Zaten bir ayağı cukurdaydi ama benim aklıma dahi gelmemişti ayrılık. O nun gelmiş, dün sınav (üniversite sınavına girecek bu sene) ve ilişkiyi aynı anda yürütemiyorum kavga ettiğimiz de okuduğumu dahi anlamıyorum dedi. Birbirimizi üzüp, kırıp bitirmektense şimdi saygılı bir şekilde ayrılıp ilerisi için bir sans daha tanimayi tercih ediyorum dedi. Bende bu sebepten ayrilirsan (çünkü bende bu sınava girdim sonuçta, neyin ne olduğunu biliyorum ve o na ders konusunda her türlü yardimi yaparim demiştim. Derste iken bir kere mesaj atmadim ki rahatsiz olmasin diye) bundan sonra hayatinda yiğit diye biri olmaz dedim. Mirin kirin etti ama uzatmasini istemedim ve son noktayi koyduk. Beni sevdiğini falan söyledi dedim geç bunları.
    İşte böyle dostlar 9 aylik ilişki bitti gitti.

Edit: telefondan yazdim imla hatalari affola.

benimde 3 yıllık bitti 1 hafta önce. hayat devam ediyor dostum. önüne yeni insanlar çıkacaktır muakkak ben kafa dağıtmak için yurtdışına gidiyorum.

ege sen misin?

yok :D

• quote:

Orijinalden alıntı: EvenFaLL26

quote:

Orijinalden alıntı: erdemgc

quote:

Orijinalden alıntı: EvenFaLL26

Benim 5 ay once 4 yillik iliskim bitti. Simdi hatirlamiyorum bile.

şimdi hatırladın işte

Evet sayenizde hatirladim.

• Bi gazla herkes ilişkisini bitirmiş kızlar boşta kaldı bağzılarının dikkatine

Şaka bi yana ezdirmeyin kendinizi istemiyorsa sallayın gitsin,koşa koşa gideri dönecek..
  • Benim hiç sevgilim olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan önce de bir ayriligimiz olmuştu. Benim hatamdi büyük hata o yüzden çabaladim. Hallettik düzeldik eskisi gibiydik ama şimdi bana bunu yapti. Yapmayaydi iyidi ama oldu artik dönülmez aksamin ufkundayiz. Kendi bilir. Ha ilişkimizi bilen bir kac arkadas var hatunla benim yakinen tanıdığımız insanlar. Onlar diyorlar 2 haftaya döner diye amma o zamana kadar kim öle kim kala :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giden gider hayatına bak kimler kimleri unutuyo eminim başkaları girmiştir senin de hayatına boşver unutuyo herkes bak benim de 4 yıllık ilişkim bitti. aynı evin içinde. dönerse hatasını anlamıştır her şeyi unut devam et derim. ama dönmezse... (benimki gibi) gelirse ekime gelmezse..... misal :)
  • bence bu kadar kötü düşünmeyin.kızların ayrılıkları erkeklerin ayrılıkları gibi değil.tabii bunu her kız için söylemiyorum ama bazı kızlar karşısındakinin ayrılmak istemediğini görmek veya duymak için bile ayrılalım diyebilirler.ayrılalım demesi sevmediği anlamına gelmiyor.ayrılalım -bir kız olarak söylüyorum- erkek ve kız için ayrı şeyler.demem o ki eğer seviyorsan birkaç gün sonra barışmak için bir eylemde bulun baktın ki yine istemiyor o zaman yoluna bakarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heath.Ledger

Bundan önce de bir ayriligimiz olmuştu. Benim hatamdi büyük hata o yüzden çabaladim. Hallettik düzeldik eskisi gibiydik ama şimdi bana bunu yapti. Yapmayaydi iyidi ama oldu artik dönülmez aksamin ufkundayiz. Kendi bilir. Ha ilişkimizi bilen bir kac arkadas var hatunla benim yakinen tanıdığımız insanlar. Onlar diyorlar 2 haftaya döner diye amma o zamana kadar kim öle kim kala :)

arkadaş barıştı burdan yetkililere sesleniyorum. konu kilit üye ban. forum silinsin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.