Şimdi Ara

SEVGİLİM HAKKINDA DÜŞÜNCELERE SEBEBİYET VERENLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuyu açan arkadaş da ilginç bir şeyden söz etmiş. Öylesine bakıyor olabilir. Ben de biriyle otururken ara ara çevreye bakarım. Artı niyet aramana gerek yok bence.

Ayrıca yorum atanlar da ilginç yemin ediyorum. Burdaki ilişki konularına gelen yorumların %90ı ayrıl. Allahın asosyalleri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyide sen evlenene kadar karışma sonra evlendikten sonra karışabileceğini mi düşşünüyon kaldıki düşünce yapısını anlamaya çalışıyorum eğer böyleyse zaten hep böyle devam eder evlendikten sonrada
  • Kizin ilgisini cek biraz biseler yap iste duruma gore değişir bunlar al sessiz bi yere götür dal gozlerinin icine romantizimin icine icine dal kollarinin arasinda hissetsin seni kacacak bi yeri olmasın kiz kismi yonlendirilmeyi sever

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya ben kızda kendisine bakıldığını görmekteki tatmin duygusu var gibi seziyorum birazda ama benimde onu kıskandırmam için ne yapabilirim. geçen gelmiş şu kız sana baktı koluna gireyim diyo . ya işte kız evlenmeyi düşünüyo ama bi önceki erkek arkadaşıyla 2 yıl sevgili kalmışlar niye ayrıldınız diyom hep ben alttan alıyodum başlarda çok iyiydik sonra benle uzaklaşmaya başladı diyo. iyide sen niye alttan aldın 2 sene azbuz bi zamanda değil.
  • haydarali88 H kullanıcısına yanıt
    Evlilik gibi bir düşüncen yoksa yol yakınken uzaklaşmalısın o zaman. Uzun vadede canın çok yanabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Bence sen fazla kuruntu yapıyorsun. Ne yapsın yere mi baksın? Ben de mesela gezerken çevremdekileri keserim 2sn sonra sor o kişileri hatırlamam bile. Sorun kızda değil sende bence. Başkasıyla olsan aynı şeyi düşünceksin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.