Şimdi Ara

Sevgilim kanser oldu (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
1
Favori
6.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dua ettim elimden gelen bu. Allah şifa versin
  • Rabbim acilşifalar versin abicim..
  • Insallah en kisa surede sifasini bulur ve iyilesir

Robert gorter hocam imkaniniz varsa bu adami arastirin cok ilgincbir yontemle kanser tedavi ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onun yanında ol
  • ALLAH acil şifalar versin sizlere de kolaylık versin.

• Allah yardimciniz olsun acil sifalar versin destegini esirgeme sevgi fedakarlik boyle zamanlarda belli olur

• Allah acil şifalar versin yanlız bırakma sakın onu..
  • işde şimdi sana her zamankinden daha fazla ihtiyacı var desteğini esirgeme, moralini hep yüksek tutmaya çalış, moral çok önemli bu tür hastalıklarda Allah yardımcınız olsun dualarımız arkadaşınla ve seninle..
  • Allah yardımcınız olsun
  • Allah yardımcınız olsun kardeşim, acil şifalar dilerim zor bir durum Onu yüzüstü bırakma ve hep yanına ol . Burayı Konu dışı zannedip gereksiz ve düşüncesiz yorum yapan ilk okul bebelerini ciddiye alma.
  • Şifa falan dilemek gibi boş bir yorum yapmak istemiyorum. Sadece beraber daha fazla zaman geçirin demek istiyorum... Ve pozitif olun, kesinlikle. Kanser yokmuş gibi davranın demiyorum, kanseri yok edebilecekmiş gibi yaşayın diyorum. Çok üzerinde durmayın bu konunun. Sadece geçeceğini bilin ve o şekilde bırakın.
  • Hayatımda hiç bi doktorun böyle bi durumda ölüm oranını verdiğini duymadım,çok riskli der o kadar.Ancak bende 2 sene önce 1.sınıftan beri birlikte olduğum can dostum Rahmetli mahmut kardeşimi kaybettim,8.sınıf sonunda kolunda morluklar vardı,sordum heralde halısahada düşünce oldu dedi,o yaz kanser olduğunu öğrendim,3 sene mücadele etti kardeşim,yendi tekrar başgösterdi,yine savaştı,heran yanında olmaya çalıştım her boş anımda onun yanına gittim,o kadar zor bi mücadele ki ALLAH ım bütün hastaların yar ve yardımcısı olsun,hayatımda o senelerde sadece o vardı,ben ona öncelik verdim,diğer arkadaşlarım onlarla hiç görüşmediğim için benimle görüşmeyi kestiler,zerre üzülmedim,böyle günde belli olurlar dedim,hiç aklımdan çıkmaz son kez hastanaye yatmadan önce,akşam evimize geldi en sevdiği tatlıyı yapmıştı ablam,o kadar iştahsızdı ki bi kaşık yiyebilmişti,uğurlamaya aşağı indik annemler sonra yukarı çıktı,ve bana aklıma kazınan şu cumlelerı soyledı;
    -Hastane bu,gitmek var donmemek var,hakkını helal et kardeşim..bunları soyledıgı an sankı bi yumruk yemısım nefesım kesılmıs gıbı hıssettım,içim parçalandı,öyle deme dedim,çıkıcaksın futbola gerı donuceksın trabzonun yeni fatih tekkesi olucaksın,sımarıp bızıde unutma demıstım.O inşallah kısmetse olur dedı ama sen yınede hakkını helal et kardeşim dedi,senın bende hakkın daha cok sen helal et kardeşim dedim sarıldık helal olsun kardeşim dedim.O son cumleleriydi,ertesi gün böbrek yetmezliğinden çapada komaya girdi,hastaneye gittim son anlarında yanında olmak için,gece ölüm haberi geldi.Yoldaydım,durdum oturdum o an herşey öyle boş geldiki,benım erkek kardesım yoktu,bı suru amcaoğulum vardı ama hepsini toplasan bı mahmut kardeşim etmezdi.Eğitimi iyi değildi ama,bana insanlığı yani herşeyi öğretti,kötülük yapsa bile ona iyilikle cevap vermeyş öğretti bana,gönül kırmamanın güzelliğini öğretti.İnşallah senin kız arkadaşın bu hastalığı yener,bir ömür birbirinizin yanında olursunuz,ve sana tek tavsiyem,ona acıdığını asla hissettirme,ona yapacağın en güzel şey,sanki hastalığı yokmuş gibi davranmak,onu kolayca yeneceğine inandırmak,kemoterapilerin,ilaçların insanı bitirdiği noktalarda ona dayanak gücü ol,inşallah allahın izniyle bu hastalığı yener sevgili kız kardeşimiz.

• Allah acil şifa versin kardeşim. Ama yüzde 75 olayı saçma geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anche -- 19 Haziran 2013; 0:41:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

Şifa falan dilemek gibi boş bir yorum yapmak istemiyorum. Sadece beraber daha fazla zaman geçirin demek istiyorum... Ve pozitif olun, kesinlikle. Kanser yokmuş gibi davranın demiyorum, kanseri yok edebilecekmiş gibi yaşayın diyorum. Çok üzerinde durmayın bu konunun. Sadece geçeceğini bilin ve o şekilde bırakın.

Allah acil şifalar versin . Zor bir durum umarım pozitif bir sonuçla noktalanır . Ayrıca sizide takdir ettim bu konuda...

• Meme kanseri ve %75 ?

Yav he he gifi atasım geldide boşver ben gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Meme kanserinden ölen duymadım.

erken teshis edilirse evet ama meme kanseri olumcul bir hastaliktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skenderbeu

quote:

Üçüncü aşamadaymış hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

quote:

Orijinalden alıntı: skenderbeu

quote:

Üçüncü aşamadaymış hocam

Allah acil sifalar versin, cogu csb olduguna inaniyor ama takma kafana sen onlara. Allah kavustursun.
  • _ARTiZ_ kullanıcısına yanıt
    19 yaşında olup ne kadar çok şey yaşamış olabilirsin ki.
    umarım bi an önce iyileşir.
  • Allah acil şifa versin, dostum unutma moral çok önemli bu tür hastalıklarda onu sürekli mutlu etmeye çalış gerekirse ailesiyle konuş daha fazla vakit geçirmenizi kabul etmezlerse kendi aileni de araya sok işi bırakma, Allah sabır versin
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.