quote:Orijinalden alıntı: Yerbay.kafasını kopar bitsin tamamen..uada ellerini kes kaşımasınAbicim konu ismini öyle bir açmışsın ki dövecekmişsin gibi
quote:Orijinalden alıntı: Izmitlee41Abicim konu ismini öyle bir açmışsın ki dövecekmişsin gibi Alıntıları Göster kafası kaşınmıyo ki eli hep orda anasını satiyim
quote:Orijinalden alıntı: __MaSaKi__kafası kaşınmıyo ki eli hep orda anasını satiyimAlıntıları Göster yerinde duramıyo yardım
quote:Orijinalden alıntı: ®eisquote:Orijinalden alıntı: __MaSaKi__ yerinde duramıyo yardım Çalıya çırpıya sürtsün geçerAlıntıları Göster okullar açılsada şunlarda sütünü içip erkenden yatsa.
quote:Orijinalden alıntı: ®eisquote:Orijinalden alıntı: __MaSaKi__ yerinde duramıyo yardım Çalıya çırpıya sürtsün geçerAlıntıları Göster malum havalar sıcak kaşınması normaldir
quote:Orijinalden alıntı: ®eisquote:Orijinalden alıntı: __MaSaKi__ yerinde duramıyo yardım Çalıya çırpıya sürtsün geçerAlıntıları Göster duvara yaslanıp yukarı aşağı git-gel yapsın
quote:Orijinalden alıntı: __MaSaKi__quote:Orijinalden alıntı: aMiraL* okullar açılsada şunlarda sütünü içip erkenden yatsa. amino asitAlıntıları Göster az önceki konudan ders almadın sanırım gırgırına yazıyorsan orasını bilemem
quote:Orijinalden alıntı: 1923quote:Orijinalden alıntı: __MaSaKi__ kafası kaşınmıyo ki eli hep orda anasını satiyim Sitozin..Alıntıları Göster saçın uzunsa hapı yuttun başım kaşındı